Gosiek Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 cześć Aguś :p Myślę że "świetlana pzyszłość" jest bardzo trafiona :p takie optymistyczne to zdjątko jest :cool3: z cienia wychodzisz na pełne słońce :multi: miłego dnia Quote
Evelina Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 aga1215 napisał(a):Dzięki za opinie o fotkach! Gosiek, mam jeszcze skałki, ale "surowe", muszę obrobić ale to dopiero jutro wieczorkiem jedna gotowa - nieco zmodyfikowane ujęcie, (które Evelina pochwaliła :oops:) :hmmmm: gdybym musiała zatytułować, chyba by "świetlana przyszłość" pasowała????;) Pochwalilam, bo mi sie BARDZO podoba. :multi: Skoro mozna je dopiescic to zostawilabym jednak pnie drzew po prawej ale przesunela kadr tak zeby drzewo (to najbardziej po prawej) z czyms na korze :roll: usunac. (mam na mysli dolna fotke) Gdy bedzie wiecej na najblizszym planie, wrazenie wychodzenia "z lasu" w "swietlana przyszlosc" jest optymistyczniejsze. ;) Co nie zmienia faktu, za ta przyszlosc taka "rozowa" nie jest :cool3: , wszak pod gorke :lol: Ten kadr na mnie bardziej dziala ;) Oswietlenie konarow sniegiem na pierwszym planie jest przepiekne :loveu: , niech zostana. Quote
Gosiek Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Haha no tak.. pod górkę... ale całe zycie takie mamy :shake:.... ważne że jak już pod tę górkę sie podejdzie to jest swietliście ;) Quote
Evelina Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Gosiek napisał(a):Haha no tak.. pod górkę... ale całe zycie takie mamy :shake:.... ważne że jak już pod tę górkę sie podejdzie to jest swietliście ;)Gdyby w zyciu nie bywalo "pod gorke", nie umielibysmy docenic tego co "z gorki". :buzi: Buziaczki na mily dzien. :) Quote
Gosiek Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Evelina napisał(a):Gdyby w zyciu nie bywalo "pod gorke", nie umielibysmy docenic tego co "z gorki". :buzi: Buziaczki na mily dzien. :) tak... to prawda. trzeba doceniać wszystko co się ma..... ależ nam sie Ewuniu zebrało na podsumowania ;) ale to "wina" Agi :evil_lol: :buzi: wzajemnie Quote
aga1215 Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Gosiek napisał(a):tak... to prawda. trzeba doceniać wszystko co się ma..... ależ nam sie Ewuniu zebrało na podsumowania ;) ale to "wina" Agi :evil_lol: :buzi: wzajemnie jak miło się zrobiło :loveu: skałki i z bliska i moczykij :evil_lol: brrrrrrrrrrrrr............ Quote
malawaszka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 :crazyeye: jaki twardziel :crazyeye: w Dunajcu sie moczy :cool1: Quote
PIKA Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 moczykij :evil_lol: brrrrrrrrrrrrr............ Widzę, ze on wszystkie swoje kije moczy :shake: w taka pogode :crazyeye: Quote
aga1215 Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 PIKA napisał(a):Widzę, ze on wszystkie swoje kije moczy :shake: w taka pogode :crazyeye: więcej takich szaleńców :diabloti: - ten stał w ładnym miejscu, dlatego go ufociłam :evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 przepiękne :loveu: i ten cudny kolor nieba jak harmonizuje ze skałkami - wspaniały widoczek :loveu: Quote
aga1215 Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 [quote name='Gosiek'] przepiękne :loveu: i ten cudny kolor nieba jak harmonizuje ze skałkami - wspaniały widoczek :loveu: Dzięki Gosiek!!! - akurat było świetne słońce :loveu: Witam Wszystkich!!! choć jest bardzo zimno, od rana piękne słońce - wszystko jakoś lepiejwyglada :lol: sikorka modra czyżyk gil Quote
Poświata Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Proponuję na wakacje wybrać się w temte okolice i na własne oczy pooglądać i pofocić te wspaniałe widoki. A jest co......:-D . Zresztą gdzieś z 200 stron wcześniej był rzucony pomysł "zlotu czarownic" na terenach Agi :cool3: . Quote
malawaszka Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 haha to ja sie piszę :evil_lol: fajne pole namiotowe jest - namiociq mam więc moge jechać bo uwielbiam te tereny:loveu: Quote
PIKA Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 malawaszka napisał(a):haha to ja sie piszę :evil_lol: fajne pole namiotowe jest - namiociq mam więc moge jechać bo uwielbiam te tereny:loveu: Waszka przyjmiesz mnie (i Sabe ) do namiotu ? :evil_lol: Witam Cie Agus juz oficjalnie w imieniu 5 osobowej rodziny :cool1: Quote
aga1215 Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 [quote name='malawaszka']haha to ja sie piszę :evil_lol: fajne pole namiotowe jest - namiociq mam więc moge jechać bo uwielbiam te tereny:loveu: pod warunkiem, że zabierzesz Bolutka :loveu: i Lunetkę oczywiście:lol: Wektor kłania się Wszystkim!!! Quote
aga1215 Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 PIKA napisał(a):Waszka przyjmiesz mnie (i Sabe ) do namiotu ? :evil_lol: Witam Cie Agus juz oficjalnie w imieniu 5 osobowej rodziny :cool1: to Zygfrydów jest więcej?????????????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: lecę oglądać -dałaś foty mam nadzieję ..... Quote
PIKA Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 aga1215 napisał(a):to Zygfrydów jest więcej?????????????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: No jak więcej ??? :crazyeye: 3 zeberki :crazyeye: + 1 pies :crazyeye: + ja :crazyeye: To chyba 5 nie? :hmmmm: a zdjęc jeszcze nie dalam :evil_lol: Quote
aga1215 Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 PIKA napisał(a):No jak więcej ??? :crazyeye: 3 zeberki :crazyeye: + 1 pies :crazyeye: + ja :crazyeye: To chyba 5 nie? :hmmmm: a zdjęc jeszcze nie dalam :evil_lol: a gdzie TZ????????????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
PIKA Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 aga1215 napisał(a):a gdzie TZ????????????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: TZ to na dochodne :evil_lol: Nie liczy sie :evil_lol: Quote
aga1215 Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 PIKA napisał(a):TZ to na dochodne :evil_lol: Nie liczy sie :evil_lol: :crazyeye: :hmmmm: ciekawe, czy ON tu zagląda :hmmmm: :niewiem: Quote
PIKA Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 aga1215 napisał(a)::crazyeye: :hmmmm: ciekawe, czy ON tu zagląda :hmmmm: :niewiem: Nie zaglada :hmmmm: a jakby zajrzal to dopiero stąd by się dowiedzial, ze razem nie mieszkamy na co dzień? :hmmmm: Quote
r_2005 Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 PIKA napisał(a):Nie zaglada :hmmmm: a jakby zajrzal to dopiero stąd by się dowiedzial, ze razem nie mieszkamy na co dzień? :hmmmm: :lol: :lol: :lol: Dobre:lol: Quote
Hanna R. Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Aguniu ! TYYYYYLE zdjęć ! ŁADNYCH BARDZO ! I cieszę się, że bedziesz wkrótce mogła wziąć rozwód z łopatą ! :p Quote
aga1215 Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Aguniu ! TYYYYYLE zdjęć ! ŁADNYCH BARDZO ! I cieszę się, że bedziesz wkrótce mogła wziąć rozwód z łopatą ! :p Witajcie w śliczny, słoneczny, cieplutki dzionek:loveu: Witaj Haniu! Już wzięłam:multi: ale tylko śniegową ;) teraz zacznie się ogrodowa :hmmmm: [SIZE=2]BTW - u nas ciągle biało..... tylko chodniki jakieś takie brudne... Witaj Pika - [SIZE=2]zawsze miałam problemy z rachunkami;) :oops: :lol: Quote
Recommended Posts