aga1215 Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Wektorek cudnie rozbiegany :lol: :niewiem: a trawniki w ruinie :( - ma zwyczaj ostro hamować gdy biegnie za kotem. Ogród mamy na kilku poziomach, Wektor rozpędza się po skarpie i zostają koleiny :( Quote
Alicja Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 aga1215 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Wektorek cudnie rozbiegany :lol: :niewiem: a trawniki w ruinie :( - ma zwyczaj ostro hamować gdy biegnie za kotem. Ogród mamy na kilku poziomach, Wektor rozpędza się po skarpie i zostają koleiny :( :lol: :lol: :lol: chciałabym go widzieć :lol: mój Ozzy jak hamuje to zwija chodnik w przedpokoju :-? Quote
aga1215 Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):aga1215 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Wektorek cudnie rozbiegany :lol: :niewiem: a trawniki w ruinie :( - ma zwyczaj ostro hamować gdy biegnie za kotem. Ogród mamy na kilku poziomach, Wektor rozpędza się po skarpie i zostają koleiny :( :lol: :lol: :lol: chciałabym go widzieć :lol: mój Ozzy jak hamuje to zwija chodnik w przedpokoju :-? ja porobiłam krótkie i najpierw jakieś takie pogryzione były :niewiem: a teraz ciągle się przemieszczają :wink: :lol: Quote
asher Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Ale świetnie wygląda Wektor, jak się tarza w porannej rosie :D Brawo dla fotografa! :klacz: Quote
malawaszka Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 kooochany Weki jest MÓJ!!!!! :angel: :angel: :angel: Quote
aga1215 Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 [quote name='malawaszka']kooochany Weki jest MÓJ!!!!! :angel: :angel: :angel: :nono: :wink: :buzi: :lol: :lol: :lol: (ciekawe, co by Lunetka powiedziała na takiego wielkoluda w domu?) Quote
malawaszka Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 [quote name='aga1215'](ciekawe, co by Lunetka powiedziała na takiego wielkoluda w domu?) wcześniej czy później będzie musiała przywyknąć :evilbat: Quote
aga1215 Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='aga1215'](ciekawe, co by Lunetka powiedziała na takiego wielkoluda w domu?) wcześniej czy później będzie musiała przywyknąć :evilbat: i chcesz wcześniej? :wink: :P Jak tam karaluszki - Oliwka łapała? Quote
malawaszka Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 hihihih jak tylko sięwyniosę z tego mrówkowca to będzie musisła przywyknąć :evilbat: a karaluszki boooskieeeee :angel: :angel: :angel: tylko czemu Oliwka miał je apać?? :hmmmm: Quote
aga1215 Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 [quote name='malawaszka']hihihih jak tylko sięwyniosę z tego mrówkowca to będzie musisła przywyknąć :evilbat: a karaluszki boooskieeeee :angel: :angel: :angel: tylko czemu Oliwka miał je apać?? :hmmmm: jak to czemu - takie ruszajace się zabawki :wink: :lol: Quote
aga1215 Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 [quote name='malawaszka']nooo ona nie była u karaluszków 8) :lol: nie pokazałaś :o własnej córce :o wybrudziłem chodniczek uciekam se kolega Dżekuś - lubi gryźć patyczki :P zerknijcie http://img109.imageshack.us/img109/6335/pict17566gn.jpg Quote
malawaszka Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='malawaszka']nooo ona nie była u karaluszków 8) :lol: nie pokazałaś :o własnej córce :o to nie moja coora, a właściwie moja ale nie do końca :( hahaha a fota "Wybrudziłem chodniczek BOSKA!!! i te wyżełki :angel: takie już duże :( Quote
asher Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='aga1215']wybrudziłem chodniczek uciekam se No ładnie... Aga taka burę mu za dywanik dałas, że biedka zwiewał, aż się kurzyło? 8) Quote
Alicja Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 boże on jest jak burza :lol: :lol: :lol: te wyżełki są przepiękne :P Quote
aga1215 Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 malawaszka napisał(a):wracam pijany chyba miało być :lol: :hmmmm: :wink: :lol: Quote
Wojtecki Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 aga1215 napisał(a):malawaszka napisał(a):wracam pijany chyba miało być :lol: :hmmmm: :wink: :lol: Normalnie, jak regularny Messerschmit :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 Wojtecki napisał(a):aga1215 napisał(a):malawaszka napisał(a):wracam pijany chyba miało być :lol: :hmmmm: :wink: :lol: Normalnie, jak regularny Messerschmit :lol: :lol: :lol: :nono: :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted July 28, 2005 Author Posted July 28, 2005 kto powiedział, że piłka jest okrągła :roll: :wink: :lol: Quote
Evelina Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 [quote name='aga1215']no to jeszcze troszkę Wektorkowych minek :oops: pozowanie specjalnie dla Eveliny :buzi: Dzieki :angel: :angel: :angel: Wiesz Aga :oops: Przebiegłam kiedyś tę stronę i widziałam Wektora z moimi ukochanymi łapami. Jakoś mi się nie składało napisać postu. :oops: Dziś postanowiłam nadrobić zaległości i dopiero doczytałam, że specjalnie dla mnie są te zdjęcia :oops: Jesteś KOCHANA :buzi: Wektor za te pozy Nobla powinien dostać :lol: :lol: :lol: Ach te zainteresowane oczy i bródka dodająca powagi :iloveyou: Jestem wrażliwa na wyraz psich oczu. Moja psica tez jest pod tym względem artystką :wink: , co widać w podpisie. :D Quote
aga1215 Posted July 28, 2005 Author Posted July 28, 2005 [quote name='Evelina']Ach te zainteresowane oczy i bródka dodająca powagi :iloveyou: Jestem wrażliwa na wyraz psich oczu. Moja psica tez jest pod tym względem artystką :wink: , co widać w podpisie. :D :oops: a ja myślałam, że te oczka to Twoje sztuczki :oops: późniejsze też z łapkami :P Quote
Recommended Posts