Alicja Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Jaki Wektor miły :loveu: Dinusia na spacerek wyprowadza ;) Quote
aga1215 Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Jaki Wektor miły :loveu: Dinusia na spacerek wyprowadza ;) chyba wynosi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 gimnastyka poranna ;) i trochę kiczyku czyli zachód słońca w górach Quote
Hanna R. Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 O Ja bym chciała miec przed oknem WYŁĄCZNIE TAkie kicze ... oOOOO tat tak tak ... dOBRANOC, AGUNIU . Quote
malawaszka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='aga1215'] hahaha jaki taniec połamaniec :lol: :lol: :lol: rewelacyjne te kiczyki z ciemnym niebem - takie bajkowo klimatyczne :loveu: Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 cześć Aguś :p Jakie cudne kiczyki.. jeszcze troszkę a kicz zyska nowy wymiar i bedzie oznaczał coś bardzo urokliwego :multi::lol::lol: a Wektorek codziennie takie wygibasy z rana wyczynia? Quote
PIKA Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 cześć Aguś :multi: znów mnie uraczylas swoimi cuuudnymi kiczykami :multi: Quote
aga1215 Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Witajcie!!! ostatnie podrygi zimy :angryy: reszta "podrygów " jutro -DOBRANOC :loveu: Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 cześć Aguś :p Miejmy nadzieję ze naprawdę ostatnie podrygi zimy :angryy: Przeglądałam wczoraj fotki zeszłoroczne i około 17 marca było już prawdziwie wiosennie - bez sniegu :mad: Ciekawe czy w tym roku bedzie powtórka :evil_lol: Quote
aga1215 Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Aguś :p Miejmy nadzieję ze naprawdę ostatnie podrygi zimy :angryy: Przeglądałam wczoraj fotki zeszłoroczne i około 17 marca było już prawdziwie wiosennie - bez sniegu :mad: Ciekawe czy w tym roku bedzie powtórka :evil_lol: Witam Wszystkich Witaj Gosiek! wątpię w tą powtórkę - no, może u Was, tutaj na pewno nie :shake: :-( ale dzisiaj słońce wstało w dogodnej dla mnie porze ;) Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Aga - ale masz fajnie z tymi widoczkami :loveu: Zazdraszczam okrutnie :oops: - ja mam szanse na takie tylko na feriach/wakacjach :placz: Quote
PIKA Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 ostatnie podrygi zimy :angryy: a skad masz takie wiadomości, ze to ostanie podrygi ? :roll: I czy to pewne ? :diabloti: A widoczki superasne :multi: Quote
aga1215 Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='PIKA']a skad masz takie wiadomości, ze to ostanie podrygi ? :roll: I czy to pewne ? :diabloti: A widoczki superasne :multi: Gosiek dzisiaj zapodała :loveu: :multi: :multi: :multi: troszkę Wektora (wariacje na temat:oops: ) Quote
malawaszka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 apropos ostatnich podrygów to nas własnie zasypuje śniegiem w tych podrygach :angryy: a mordeczka Wekusiowa ahhhh :loveu: :loveu: :loveu: Quote
aga1215 Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Jaki tajemniczy Weki :cool1: Alu - dlaczego???:oops: Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='aga1215']Alu - dlaczego???:oops: :evil_lol::evil_lol:zapomniałam wrzucić ta tajemniczą fotkę , taka za mgłą jak w angielskich filmach :razz: Quote
aga1215 Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:zapomniałam wrzucić ta tajemniczą fotkę , taka za mgłą jak w angielskich filmach :razz: :klacz: Alu - zgadłaś -ten filtr to właśnie "zamglenie":multi: DOBRANOC!!! Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='aga1215']:klacz: Alu - zgadłaś -ten filtr to właśnie "zamglenie":multi: DOBRANOC!!!:shake:już idziesz , dopiero przyszłaś Quote
aga1215 Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 [quote name='PIKA']super :loveu: Jak to zrobilas? :oops: Witaj Pika!!! W tej fotce użyłam filru o nazwie "zamglenie" - też mi się podoba :multi: wskoczyłam tu tylko na chwilę - jestem w pracy:angryy: do 19.30 - pewnie zajrzę ponownie dopiero wieczorem.... Quote
PIKA Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Oj biedna Agga :shake: w sobotę tak dlugo pracowac :shake: Quote
Recommended Posts