aga1215 Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='malawaszka']aga a gdzie WEKTOR??!! :mad: śpi w budzie pod biurkiem Alu - dzięki :lol: Quote
Hanna R. Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='aga1215']śpi w budzie pod biurkiem Alu - dzięki :lol: DOBRANOC WEKTORKU . Dobranoc Aguniu... Jutro was przelecę :diabloti: To znaczy Waszą galerię :cool1: Pa, pa ! :loveu: Quote
PIKA Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska']. Jutro was przelecę :diabloti: Hanka !!! :mad: Ja to czytam i czuje się zazdrosna :mad: Aga uważaj bo ona potem się dzieci wypiera :angryy: :diabloti: Quote
Hanna R. Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='PIKA']Hanka !!! :mad: Ja to czytam i czuje się zazdrosna :mad: :diabloti: Wiedziałam ! WIEDZIAŁAM że się odezwiesz ! :lol: Quote
aga1215 Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska']DOBRANOC WEKTORKU . Dobranoc Aguniu... Jutro was przelecę :diabloti: To znaczy Waszą galerię :cool1: Pa, pa ! :loveu: :oops: :oops: :oops: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :oops: :oops: :oops: Quote
malawaszka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 PIKA napisał(a):O Aga znow piekne kiczyki :multi: :crazyeye: o matko ale tuman jestem - z 10 min sie głowiłam co to te kiczyki i szukałam literówki jakiejś :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 PIKA napisał(a):Hanka !!! :mad: Ja to czytam i czuje się zazdrosna :mad: Aga uważaj bo ona potem się dzieci wypiera :angryy: :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a państwo potem becikowe musi wypłacać :shake: Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: o matko ale tuman jestem - z 10 min sie głowiłam co to te kiczyki i szukałam literówki jakiejś :lol: :lol: :lol:Waszuniu , a moze ty po prostu zmęczona jesteś :razz::razz::razz: Quote
Gosiek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 cześć Aguś :p Kiczyki znów sliczniaste :multi: a słoneczko dziś masz? bo u mnie cuuuuudnie świeci Quote
aga1215 Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Aguś :p Kiczyki znów sliczniaste :multi: a słoneczko dziś masz? bo u mnie cuuuuudnie świeci zazdroszczę -u nas świeciło tylko 2 godziny - oglądałam przez okno w pracy :angryy: a potem było tak ale kilka dni temu było tak Quote
malawaszka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 :angryy: ale nam skąpi tego Wektorka :angryy: Quote
aga1215 Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='malawaszka']:angryy: ale nam skąpi tego Wektorka :angryy: bo.... no.... chcesz czarną plamę na białym(szarym:angryy: ) śniegu :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: w domu przy fleszu to wyglada tak :oops: :angryy: czekam na słońce i wolny czas ..... Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='aga1215']bo.... no.... chcesz czarną plamę na białym(szarym:angryy: ) śniegu :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: w domu przy fleszu to wyglada tak :oops: :angryy: czekam na słońce i wolny czas .....no od razu lepiej :p Quote
malawaszka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 NOO i bardzo dobrze wygląda w domu przy fleszu - poprosze o dokładke :loveu: :loveu: :loveu: Quote
aga1215 Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='malawaszka']NOO i bardzo dobrze wygląda w domu przy fleszu - poprosze o dokładke :loveu: :loveu: :loveu: jest dokładka -ale bez flesza -może być??? dzisiaj taki sobie spacerował po ulicy -trochę późno dopadłam aparatu - wielkie, rude, kudłate cudo :loveu: Quote
malawaszka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 no! powiedzmy, że może być :evil_lol: a rude cudo to kot czy pies?? :oops: Quote
aga1215 Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 malawaszka napisał(a):no! powiedzmy, że może być :evil_lol: a rude cudo to kot czy pies?? :oops: KOT :loveu: Quote
PIKA Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 aga1215 napisał(a):KOT :loveu: a ja zem myslala, ze moja Saba poszla do was na spacer :crazyeye: A tak w ogple to dobry wieczór :p Quote
Alicja Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='PIKA']a ja zem myslala, ze moja Saba poszla do was na spacer :crazyeye: A tak w ogple to dobry wieczór :p:evil_lol:ja tez myślałam ze to Saba :evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='Pika'] a ja zem myslala, ze moja Saba poszla do was na spacer :crazyeye: A tak w ogple to dobry wieczór :p [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:ja tez myślałam ze to Saba :evil_lol::evil_lol: Witajcie Dziewczyny :lol: :evil_lol: fajny -co nie??? ;) dzisiaj go nie widziałam:shake: ale za to do padłam dzięcioła (dzięciołową :niewiem:) Quote
malawaszka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Ty dzięcioła a Wektor Dinozaura :loveu: :loveu: :loveu: hahaha bosko wygląda taki poważny pies z poważną miną i mały dinuś w pysku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts