malawaszka Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 :o ja też mam ale taką bodną i już3 lata nie rośnie - a przepraszam przybył 1 listek :( ale Twoja jest piękna :o :angel: Quote
asher Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='malawaszka']dziś już nawet nie bawiłam się w zawijanie tabletek w szyneczkę Tak na przyszłośc jeśli komuś trafi się pies nieco wybredniejszy od Bolutka - tabletki najlepiej "zawijać" w pasztetówkę, albo masełko - generlanie w coś mazistego :wink: Nawet mój Bugajski daje się oszukać :lol: Aga, ile Wektor waży? Bo na zdjęciach wygląda na dośc potężnego bydlaczka :o Quote
aga1215 Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 [quote name='asher'][quote name='malawaszka']dziś już nawet nie bawiłam się w zawijanie tabletek w szyneczkę Tak na przyszłośc jeśli komuś trafi się pies nieco wybredniejszy od Bolutka - tabletki najlepiej "zawijać" w pasztetówkę, albo masełko - generlanie w coś mazistego :wink: Nawet mój Bugajski daje się oszukać :lol: Aga, ile Wektor waży? Bo na zdjęciach wygląda na dośc potężnego bydlaczka :o w styczniu ważył 36kg, ale teraz jest od 3 tyg. dobrze wybiegany :lol: co do tabletek - jak się da, to rozkruszam i dopiero wtedy robię maskowania, może do tego być też serek homogenizowany :P [quote name='malawaszka'] ja też mam ale taką bodną i już3 lata nie rośnie - a przepraszam przybył 1 listek pewnie ją przestawiałaś - nie znam drugiego kwiatka, który tak bardzo tego nie lubi - moja nie kwitła pewnie z 5 lat :evil: Quote
malawaszka Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 ja się chyba nie doczekam tych kwiotków :lol: teraz muszę ją przestawić bo chyba nie rośnie dlatego, że nie jest na oknie co?? Quote
Agga Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 co do kwiatka mam takiego ale same cholerne liscie :evil: A psisko piekne :D Quote
aga1215 Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 Agga napisał(a):co do kwiatka mam takiego ale same cholerne liscie :evil: cierpliwości (nawet kilka lat) - zakwitnie, tylko powinien stać na oknie - u mnie jest na zachodnim i nie wolno przestawiać (wolno zdjąć na chwilę dla wymycia okna :lol: ) Agga napisał(a):A psisko piekne :D dziękujemy :P Quote
Agga Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 aga1215 napisał(a):Agga napisał(a):co do kwiatka mam takiego ale same cholerne liscie :evil: cierpliwości (nawet kilka lat) - zakwitnie, tylko powinien stać na oknie - u mnie jest na zachodnim i nie wolno przestawiać (wolno zdjąć na chwilę dla wymycia okna :lol: ) i tu mam tego kwiatka... :evilbat: na okno z nim.....dziękuje... :lol: Quote
aga1215 Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 Agga napisał(a):aga1215 napisał(a):Agga napisał(a):co do kwiatka mam takiego ale same cholerne liscie :evil: cierpliwości (nawet kilka lat) - zakwitnie, tylko powinien stać na oknie - u mnie jest na zachodnim i nie wolno przestawiać (wolno zdjąć na chwilę dla wymycia okna :lol: ) i tu mam tego kwiatka... :evilbat: na okno z nim.....dziękuje... :lol: za kwiatka :kciuki: - może Ci za rok zakwitnie, acha, po kwitnięciu nie wolno ścinać "wyrostków" z których był kwiat, bo kwitną w tym samym miejscu :P Quote
Alicja Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Wektor - extra co do kwiatka to mam takie 2 u mamy bo u mnie za małe okno i głupek kwitnie na okrągło . Agga jak siostra w Opolu będzie miała jeszcze taki na wydaniu to dam ci znać :wink: u nie to tez kwitnący wariat Quote
Hanna R. Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Aga, czy Wektorek podlewa hoję ?? :megagrin: Quote
aga1215 Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Aga, czy Wektorek podlewa hoję ?? :megagrin: na szczęście hoja wisi wysoko w oknie :wink: :lol: za to namiętnie "użyźnia" krzaczki w ogrodzie :evil: Quote
Agga Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Agga jak siostra w Opolu będzie miała jeszcze taki na wydaniu to dam ci znać :wink: u nie to tez kwitnący wariat oki dzieki... :lol: Quote
aga1215 Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 [quote name='Agga'][quote name='Alicjarydzewska']Agga jak siostra w Opolu będzie miała jeszcze taki na wydaniu to dam ci znać :wink: u nie to tez kwitnący wariat oki dzieki... :lol: pamiętajcie o relacji fotograficznej :P Dzisiaj Wektora odwiedził kolega Nemo: Quote
aga1215 Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 mamy super pogodę - jak widać Wektorowi służy dłuższe bieganie, bo nabiera linii :P ciekawe, czy w tych krzaczkach mnie znajdą :wink: Quote
aga1215 Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 poranny aerobik ogrodowy: tyłem do przodu czy przodem do tyłu? struś chowa głowę w piasek a gdzie Wektor? Quote
aga1215 Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 popołudniu zamieniamy się w wiewiórkę :P i dzięcioła :lol: Quote
malawaszka Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 jaaaaaaa nareszcie szaleństwa Wektorkowe :angel: :angel: :angel: Quote
aga1215 Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 [quote name='malawaszka']jaaaaaaa nareszcie szaleństwa Wektorkowe :angel: :angel: :angel: piesek sie rozwija :P a pańcia uczy nowego aparatu :oops: Quote
aga1215 Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 malawaszka napisał(a)::klacz: oby tak dalej :angel: tak jest - sie będziemy starać :P Jak przygotowania do chrzcin? Quote
malawaszka Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 massakraaaa po kryjomu coś skrobię na dogo :lol: bo jak tylko mam zobaczy to :scared: :evil_lol: bieganina po domu :shock: tiaaaaa jak przed świętami :tard: Quote
aga1215 Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 malawaszka napisał(a):massakraaaa po kryjomu coś skrobię na dogo :lol: bo jak tylko mam zobaczy to :scared: :evil_lol: bieganina po domu :shock: tiaaaaa jak przed świętami :tard: to się trzymaj - a pamiętaj o fotach Oliwki :lilangel: Quote
malawaszka Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 będą będą bo w sierpniu jej kupuję taki zajefajny album na fotki więc i chrzciny muszą być :fadein: Quote
aga1215 Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 malawaszka napisał(a):będą będą bo w sierpniu jej kupuję taki zajefajny album na fotki więc i chrzciny muszą być :fadein: no to czekam :P Quote
Recommended Posts