Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']dziś już nawet nie bawiłam się w zawijanie tabletek w szyneczkę
Tak na przyszłośc jeśli komuś trafi się pies nieco wybredniejszy od Bolutka - tabletki najlepiej "zawijać" w pasztetówkę, albo masełko - generlanie w coś mazistego :wink: Nawet mój Bugajski daje się oszukać :lol:

Aga, ile Wektor waży? Bo na zdjęciach wygląda na dośc potężnego bydlaczka :o

Posted

[quote name='asher'][quote name='malawaszka']dziś już nawet nie bawiłam się w zawijanie tabletek w szyneczkę
Tak na przyszłośc jeśli komuś trafi się pies nieco wybredniejszy od Bolutka - tabletki najlepiej "zawijać" w pasztetówkę, albo masełko - generlanie w coś mazistego :wink: Nawet mój Bugajski daje się oszukać :lol:

Aga, ile Wektor waży? Bo na zdjęciach wygląda na dośc potężnego bydlaczka :o
w styczniu ważył 36kg, ale teraz jest od 3 tyg. dobrze wybiegany :lol:
co do tabletek - jak się da, to rozkruszam i dopiero wtedy robię maskowania, może do tego być też serek homogenizowany :P
[quote name='malawaszka'] ja też mam ale taką bodną i już3 lata nie rośnie - a przepraszam przybył 1 listek
pewnie ją przestawiałaś - nie znam drugiego kwiatka, który tak bardzo tego nie lubi - moja nie kwitła pewnie z 5 lat :evil:

Posted

Agga napisał(a):
co do kwiatka mam takiego ale same cholerne liscie :evil:
cierpliwości (nawet kilka lat) - zakwitnie, tylko powinien stać na oknie - u mnie jest na zachodnim i nie wolno przestawiać (wolno zdjąć na chwilę dla wymycia okna :lol: )
Agga napisał(a):
A psisko piekne :D

dziękujemy :P

Posted

aga1215 napisał(a):
Agga napisał(a):
cierpliwości (nawet kilka lat) - zakwitnie, tylko powinien stać na oknie - u mnie jest na zachodnim i nie wolno przestawiać (wolno zdjąć na chwilę dla wymycia okna :lol: )

i tu mam tego kwiatka... :evilbat: na okno z nim.....dziękuje...
:lol:

Posted

Agga napisał(a):
aga1215 napisał(a):
Agga napisał(a):

i tu mam tego kwiatka... :evilbat: na okno z nim.....dziękuje...
:lol:

za kwiatka :kciuki: - może Ci za rok zakwitnie, acha, po kwitnięciu nie wolno ścinać "wyrostków" z których był kwiat, bo kwitną w tym samym miejscu :P

Posted

Wektor - extra
co do kwiatka to mam takie 2 u mamy bo u mnie za małe okno i głupek kwitnie na okrągło .
Agga jak siostra w Opolu będzie miała jeszcze taki na wydaniu to dam ci znać :wink: u nie to tez kwitnący wariat

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Aga, czy Wektorek podlewa hoję ?? :megagrin:

na szczęście hoja wisi wysoko w oknie :wink: :lol:
za to namiętnie "użyźnia" krzaczki w ogrodzie :evil:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Agga jak siostra w Opolu będzie miała jeszcze taki na wydaniu to dam ci znać :wink: u nie to tez kwitnący wariat

oki dzieki... :lol:

Posted

[quote name='Agga'][quote name='Alicjarydzewska']Agga jak siostra w Opolu będzie miała jeszcze taki na wydaniu to dam ci znać :wink: u nie to tez kwitnący wariat
oki dzieki... :lol:
pamiętajcie o relacji fotograficznej :P

Dzisiaj Wektora odwiedził kolega Nemo:

Posted

malawaszka napisał(a):
massakraaaa po kryjomu coś skrobię na dogo :lol: bo jak tylko mam zobaczy to :scared: :evil_lol:

bieganina po domu :shock: tiaaaaa jak przed świętami :tard:

to się trzymaj - a pamiętaj o fotach Oliwki :lilangel: