aga1215 Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='PIKA']nie glodzi a pic mu nie daje :angryy: oj Pika nie wiesz, że częste picie skraca życie;) ... tylko się mogę oblizać... no to se polatam.... mój lasek pora na spanko - wygodne to Wektorkowe łózeczko ;) a ja muszę w ludzkim, no przecież muszę - ON jest na moim:-( zasypiam... już śpię .... no to do jutra - miłych snów Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 aga1215 napisał(a):oj Pika nie wiesz, że częste picie skraca zycie ;) O matko :crazyeye: przeciez ja Ci nie każe psa poic alkoholem :crazyeye: Quote
Hanna R. Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Dobranoc, Aguniu ! Dziękuję Ci bardzo ! :calus: Co robisz, że Wektor ma taka błyszczaca sierść ? Quote
aga1215 Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dobranoc, Aguniu ! Dziękuję Ci bardzo ! :calus: Co robisz, że Wektor ma taka błyszczaca sierść ? gotuję :angryy: mu papu z dużą ilością jarzyn - :hmmmm: a może to od kociej karmy;) - czyści im miski regularnie :evil_lol: wczoraj odkryliśmy nowy przysmak - suszone banany :lol: Quote
aga1215 Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 niedzieli ciąg dalszy :lol: igraszki podwórkowe;) Quote
malawaszka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 :-( ehhh Weki musi mieć jakis poważny problem skoro tak posiwiał w ciągu jednego dnia :shake: Quote
Gosiek Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Dzieńdoberek Aga [SIZE=2]jak tam? Napadało w nocy swieżego śneiżku dla Wektorka? Teraz ne powiesz ze zleżały :cool3: Liczę na nowe foteczki :lol: Buziaki i miłego dnia ps.. bardzo podobają mi się te słoneczne szyszunie :loveu: Quote
aga1215 Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='Gosiek']Dzieńdoberek Aga [SIZE=2]jak tam? Napadało w nocy swieżego śneiżku dla Wektorka? Teraz ne powiesz ze zleżały :cool3: Liczę na nowe foteczki :lol: Buziaki i miłego dnia ps.. bardzo podobają mi się te słoneczne szyszunie :loveu: Witajcie !!!! śnieg zaczął dopiero w południe -za to teraz nie przestaje :diabloti: są "zawiecie i zamieje" (cytat z dziennikarza radiowego ;) ) w związku z powyższym dzisiejszych fotek NIET :shake: :shake: :shake: ale są wczorajsze i przychomikowane niedzielne;) :evil_lol: po obiedzie i ogarnięciu chałupy zabiorę się za nie:lol: muszę jeszcze odwiedzić kilka zaprzyjaźnionych zakątków galeryjnych:lol: coby oka nasycić:loveu: Quote
Hanna R. Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 A łopaty ? Przygotowaliście ??? :roll: :roll: :roll: Quote
aga1215 Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A łopaty ? Przygotowaliście ??? :roll: :roll: :roll: :angryy: tam jest ONA :loveu: KAMA:loveu: co mówisz????? Quote
Daga_i_Oskar Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 jakie uszka stojące :cool3: :cool3: Quote
aga1215 Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] jakie uszka stojące :cool3: :cool3: żeby lepiej słyszeć ;) :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 tam jest ONA :loveu: KAMA:loveu: Weki zdradza Thally :crazyeye::mad: Quote
aga1215 Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='PIKA']Weki zdradza Thally :crazyeye::mad: :-( kiedy to Thally mnie opuściła :-( NI MA JEJ:-( :-( :-( a Kama stoi -ją widzę ooooooooo - jest:oops: Quote
mmbbaj Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='aga1215'] co mówisz????? Wektorku, gdzie ty masz oczka?:crazyeye: Quote
aga1215 Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='mmbbaj']Wektorku, gdzie ty masz oczka?:crazyeye: e tam , oczka nie ważne, uszka MAM :multi: :multi: :multi: Quote
Gosiek Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='aga1215']...tak się zaczęło.....:crazyeye: a co sie zaczęło? Jak przebiegało i jak sie skończyło? Dojrzałam na brzozie koteczka :cool3: Cześć Aga :p Quote
aga1215 Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='Gosiek']:crazyeye: a co sie zaczęło? Jak przebiegało i jak sie skończyło? Dojrzałam na brzozie koteczka :cool3: Cześć Aga :p Cześć Gosiek! ...polowanie.... zaczęło się polowanie... na kotka polującego na ptaszki... ...po płotach właziłem... ...zaspy pokonywałem... ...narażałem się ... ...maskowałem się... ...barwy ochronne przyjmowałem... ...a on tam siedział... ...wiem, źe jest śliczny... ...ale on je chce ZJEŚĆ:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Koffany Wekuś broni ptaszków :loveu: Fee koteczku , na kite-kat idź polować :mad: Quote
aga1215 Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Koffany Wekuś broni ptaszków :loveu: Fee koteczku , na kite-kat idź polować :mad: a kocurek jest śliczny Quote
Daga_i_Oskar Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 ale śliczne zdjęcia, zarówna Wektusia jak i kotecka :loveu: Quote
PIKA Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 ...polowanie.... zaczęło się polowanie... na kotka polującego na ptaszki... czyli lańcuch pokarmowy jest w pelni zachowany :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='aga1215']a kocurek jest śliczny :lol:wcale nie przeczę , ale niech zostawi Wekusiowe ptaszki ;) Quote
Recommended Posts