aga1215 Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Aga, DOBRY WIECZÓR !!! Dlaczego jesteście na PIATEJ stronie ??? Tak poza tym to JESTEM W SZOKU z powodu wielosci wektorowych zdjęć ! Gezio i Mania i ja wyrazy głębokiej wdzięczności przesyłają ! :loveu: :loveu: :loveu: Dobry wieczór!!! Wiedziałam, że będziecie mieć dość tylu fotek - nigdy więcej tego nie zrobię :oops: Haniu - czyżby moje pw jednak do Ciebie doszło??? Quote
Hanna R. Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 AGA !!!! Ja Ciebie NIE POZNAJĘ !!! AGA ? CZY TO ABY NAPEWNO TY ??? Wektorek - to on ci, on ci , ślicznotek nasz ... A EWELINA NIE POKAZAŁA SWOJEJ ANIELICY ... :angryy: Quote
aga1215 Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']AGA !!!! Ja Ciebie NIE POZNAJĘ !!! AGA ? CZY TO ABY NAPEWNO TY ??? Wektorek - to on ci, on ci , ślicznotek nasz ... A EWELINA NIE POKAZAŁA SWOJEJ ANIELICY ... :angryy: dzięki Hanuś -jam Ci to :lol: Liczę, że Ewelina znowu da Wektorkowi poogladać ukochaną Thally :loveu: Quote
Hanna R. Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='aga1215']Dobry wieczór!!! Wiedziałam, że będziecie mieć dość tylu fotek - nigdy więcej tego nie zrobię :oops: Haniu - czyżby moje pw jednak do Ciebie doszło??? Aga, Ty STARA KOKIETO ! :razz: WRRRR. A PW nie doszło ... Skrzynka wyczyszczona jest . No to czekam szybciutko ! Quote
aga1215 Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Aga, Ty STARA KOKIETO ! :razz: WRRRR. A PW nie doszło ... Skrzynka wyczyszczona jest . No to czekam szybciutko ! znowu nie poszło :angryy: nie wiem czemu :shake: spróbuj może Haniu wysłać do mnie a ja poślę jako odpowiedź - może wtedy przejdzie Quote
aga1215 Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 aga1215 napisał(a):znowu nie poszło :angryy: nie wiem czemu :shake: spróbuj może Haniu wysłać do mnie a ja poślę jako odpowiedź - może wtedy przejdzie wysłałam maila - pw dalej mi nie działa... Quote
aga1215 Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:ile fotek ;)świetna DziękiAlu - miała być w locie tylko nie zdążyłam - Wektor jest szybszy :lol: Quote
Hanna R. Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Aguś dostałam maila - tylko czy ja biedna aierota potrafię cos z tego zrozumieć ... :oops: Quote
aga1215 Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Aguś dostałam maila - tylko czy ja biedna aierota potrafię cos z tego zrozumieć ... :oops: sie nie wykręcaj - potrafisz!!!! :lol: Quote
malawaszka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 :loveu: WEKTORSKI CUDNY MÓJ :loveu: jestenm zazdrosna o Thally - przy takiej pannie to żadna nie ma szans :shake: :-( Quote
aga1215 Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 malawaszka napisał(a)::loveu: WEKTORSKI CUDNY MÓJ :loveu: jestenm zazdrosna o Thally - przy takiej pannie to żadna nie ma szans :shake: :-( samaś se winna -skapisz ostatnio Lunetki, oj skąpisz :nono: Quote
asher Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ile fotek! :multi: Aga, a co to był za wróg wektorowy? :lol: Quote
Gosiek Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Dzień dobry Aga [SIZE=2]Jak tam dziś focenie idzie? Ja chciałam pofocić śnieżynki bo śnieg padał ale... wiatr pokrzyżował mi plany i nici ze zdjeć :-( No to sobie pofociłam prymulkę :evil_lol: Wektorek śliczny i bryka fajnie na dworku... czy on na drewutnię wlazł? Czy masz drewno na ziemi? Axel zawsze obsikuje pieniek... ten od rabania drewna :diabloti: Wektorek też tak robi? Quote
aga1215 Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='Gosiek']Dzień dobry Aga [SIZE=2]Jak tam dziś focenie idzie? Ja chciałam pofocić śnieżynki bo śnieg padał ale... wiatr pokrzyżował mi plany i nici ze zdjeć :-( No to sobie pofociłam prymulkę :evil_lol: Wektorek śliczny i bryka fajnie na dworku... czy on na drewutnię wlazł? Czy masz drewno na ziemi? Axel zawsze obsikuje pieniek... ten od rabania drewna :diabloti: Wektorek też tak robi? Witaj Gosiu! On wlazł na murek okalający basenik, murek od wschodu jest wysoki i pod nim leży złożone "grube" drewno a pieniek też oczywiście jest znaczony :oops: Felek się przypomina ;) patrzy przez okno, a za oknem są ptaszki :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='aga1215'] Felek się przypomina ;) patrzy przez okno, a za oknem są ptaszki :evil_lol: kicia ma ochotę na polowanko? :evil_lol: Quote
aga1215 Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='PIKA']kicia ma ochotę na polowanko? :evil_lol: niestety tak :angryy: dzisiaj było śliczne słoneczko i pani gilowa a teraz idziemy zobaczyć co na dworze słychać ;) Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 aga1215 napisał(a):niestety tak :angryy: A czemu niestety? :hmmmm: A u Was to sniegu nie ma? Bo na fotkach nie widać :shake: Quote
asher Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 No właśnie, gdzie wy macie śnieg? :crazyeye: Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 asher napisał(a):No właśnie, gdzie wy macie śnieg? :crazyeye::razz:schowali żeby się nie zbrudził :p Quote
aga1215 Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='PIKA']A czemu niestety? :hmmmm: bo on nie poprzestaje na zamiarach:angryy: [quote name='PIKA']A u Was to sniegu nie ma? Bo na fotkach nie widać :shake: śniegu Ci u nas dostatek, tylko taki nieco sfatygowany;) i zjedzony nieco... Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] głodzisz Wekiego :placz: nie glodzi a pic mu nie daje :angryy: Quote
asher Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 PIKA napisał(a):nie glodzi a pic mu nie daje :angryy:Jak to nie daje, przeciez widzisz, ile tam śniegu jest, caluśki może sobie Wektorek wypić :evil_lol: Quote
Recommended Posts