PIKA Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [quote name='asher'] Jednego uplowało! Nie wiem jakiego, ale zdobycz była niewiele mniejsza od swojego kata :crazyeye: Próbowałam tego bidaka ratowac, ale drapiezca go ze szponów nie wypuścił - po prostu odlatywał ze zdobyczą parę metrów dalej :shake: A po co ratowalas ? :shake: Nie wtrącaj się "w naturę" :shake: Ona jest czasami okrutna, ale "taka jest" Evelina jak Ty nie zalozyc swojej suczy galerii to bedziesz miala ze mną do czynienia :mad: Quote
Hanna R. Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 AGA ??? Cudna sunieczka Eveliny ! Cudna poprostu !!! Quote
Hanna R. Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 No i znowu wyjdzie, że będę sobie pisała sobie a muzom :shake: Aga - ja nie rozumiem, jak można posiadać aparat, mieszkać w TAKIM miejscu, mieć TAKIEGO psa - i wsadzać PO JEDNYM zdjęciu na tydzień ! NIEPOJĘTE !!!! :angryy: Quote
aga1215 Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Pika, Hania - dzięki za dbanie o galeryjkę Wektora :buzi: [quote name='HankaRupczewska']No i znowu wyjdzie, że będę sobie pisała sobie a muzom :shake: Aga - ja nie rozumiem, jak można posiadać aparat, mieszkać w TAKIM miejscu, mieć TAKIEGO psa - i wsadzać PO JEDNYM zdjęciu na tydzień ! NIEPOJĘTE !!!! :angryy: :hmmmm: Haniu - tak to już w życiu bywa w tym tygodniu postaram się poprawić Quote
Evelina Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='aga1215'](Weki zrobił sobie podręczny portrecik ukochanej:loveu: ) to spojrzenie i sobie tysz ;) :loveu:Sliczny portrecik :multi: Mnie sie drugie zdjatko nie otwiera, o to > http://img513.imageshack.us/img513/6819/weki67uq.jpg :shake: [quote name='PIKA']Evelina jak Ty nie zalozyc swojej suczy galerii to bedziesz miala ze mną do czynienia :mad:Bedziemy sie bic ? A tak serio, to w koncu jej zaloze. Jak mi sie nazbiera duzo ochoty i troche czasu. :roll: Poki co, nieeeeee chce mi sie :oops: Haniu, dzieki za mile slowko o mojej psicy. W jej slepka moge patrzec i patrzec, jak zahipnotyzowana :loveu: Agus, popraw sie, popraw, Hanka ma swieta racje :cool3: Quote
PIKA Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Evelina']Agus, popraw sie, popraw, Hanka ma swieta racje :cool3: Przyganial kociol garnkowi :mad: Leniuuuuuuuu :eviltong: Quote
aga1215 Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 hi,hi ;) Pika - liczę, że Ewelinie się zachce... teraz .... mam przeczucie... to była ta fotka - od wczoraj mnie też się nie wyświetla - nie wiem, dlaczego... no bo jak można taką cudną :loveu: Thally chować tylko dla siebie??? No jak???? Quote
Gosiek Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Rany julek Aga -cóż to za rażący koszmarnie kolor????? A psica Ewy jest przepiękna i tez bym z wielką chęcią gościła w jej galerii :loveu: Quote
Hanna R. Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 O cholera ! Towarzystwo Wzajemnej Adoracji - hehehe ! :p :p :p No to dawać, panienki, dawać !!! A może wspólna galerię założycie ? Black & white ? :p Quote
Evelina Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='aga1215']to była ta fotka - od wczoraj mnie też się nie wyświetla - nie wiem, dlaczego... :multi: Teraz widze :multi: Wektorek wypatruje ukochanej przez okno :loveu: Echhhh ta obroza w kolorze serca :loveu: Moja Talusia :loveu: . Fotka z dzisiaj. Z niej jest super modelka. Lezala w tej pozycji nieruchomo a ja moglam kudelki na nosie ukladac :lol: [quote name='HankaRupczewska']O cholera ! Towarzystwo Wzajemnej Adoracji - hehehe ! :p :p :p No to dawać, panienki, dawać !!! A może wspólna galerię założycie ? Black & white ? :p Toz to Wirtualna Milosc w czystej postaci. :lol: A my w gosciach som. Wlasnej galerii, poki co, nie zakladamy zeby sie nie przemeczac rewanzem ;) [SIZE="1"]Ja juz na dzisiaj koncze. Dobrej nocki zycze Quote
aga1215 Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 [quote name='Evelina']:multi: Teraz widze :multi: Wektorek wypatruje ukochanej przez okno :loveu: Echhhh ta obroza w kolorze serca :loveu: Moja Talusia :loveu: . Fotka z dzisiaj. Z niej jest super modelka. Lezala w tej pozycji nieruchomo a ja moglam kudelki na nosie ukladac :lol: Toz to Wirtualna Milosc w czystej postaci. :lol: A my w gosciach som. Wlasnej galerii, poki co, nie zakladamy zeby sie nie przemeczac rewanzem ;) Ja juz na dzisiaj koncze. Dobrej nocki zycze co za fryz, a jakie oko - ależ skąd, rewanż nie jest przemęczaniem - Ewa - dawaj Thally i troszkę Wektora ([quote name='HankaRupczewska'] i wsadzać PO JEDNYM zdjęciu na tydzień ! Haniu- aż DWA :lol: i tradycyjnie ptaszek - tylko co to :oops: :niewiem: Rany julek Aga -cóż to za rażący koszmarnie kolor????? fajny - co nie???:evil_lol: Quote
Patka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 fiu fiu a tu nam sie romans kręci jak z dumy i uprzedzeń ;) Quote
Gosiek Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Cześć Aga Ta ptaszyna to dzwoniec :cool3: Quote
PIKA Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 o widze, ze Thali znowu bajeruje Wektorka :evil_lol: Aga widze Wektora ? :crazyeye: W pracy nie bylas? :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='PIKA'] Aga widze Wektora ? :crazyeye: Tak, tak Piko droga , oczy nas nie mylą. WYDZIELIŁA nam AŻ DWA Wektory ... :diabloti: A poza wszystkim innym - to MROZY IDĄ ! I co to będzie Aga ? Quote
aga1215 Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Witam Moje Drogie!!! Po dwudniowym maratonie jestem padnięta :angryy: idę spać [SIZE=2]może za jakieś dwie godzinki zmobilizuję się - ciekawa jestem co w Waszych Stronach :buzi: Quote
Sabina1 Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 AGA!!!!!!!!! Dlaczego Cię ostatnio wogóle nie ma ???????? Quote
aga1215 Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='Sabina1']AGA!!!!!!!!! Dlaczego Cię ostatnio wogóle nie ma ???????? Sabinko - dzięki za zainteresowanie :buzi: mój maraton jeszcze się nie skończył, ledwo starcza czasu na wybieganie Wektora, pstryknięcie paru fotek i poczytanie, co u Towarzystwa Dogomaniackiego - a jest co poczytać :multi: i poogladać :multi: :multi: :multi: Quote
aga1215 Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='Sabina1']A co to za maraton ?:oops: :hmmmm: robota .... dzisiejszy latający gacuś: Wektory poszły w ogród.... :evil_lol: ładne mam ząbki???:cool3: hej, jest tam ktoś??? i jak tu teraz zleźć??? Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Aga... wiesz co ja robię? Za każdym razem jak wychodzę na dwór to biorę aparat... a moze cosik sie ufoci :oops: To juz nałóg :oops: Musisz i Ty tak chyba robić to jakieś foteczki zawsze bedą :cool3: Cezkam na nie niecierpliwie :cool1: ale śmiesznie Wektorek biega :lol: Quote
aga1215 Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='Gosiek']Aga... wiesz co ja robię? Za każdym razem jak wychodzę na dwór to biorę aparat... a moze cosik sie ufoci :oops: To juz nałóg :oops: Musisz i Ty tak chyba robić to jakieś foteczki zawsze bedą :cool3: Cezkam na nie niecierpliwie :cool1: ale śmiesznie Wektorek biega :lol: Witaj:multi: Wektor tutaj biegnie ze skarpy a ja stoję na górze i go focę - dlatego to tak śmiesznie wychodzi :lol: aparat mam zawsze przy sobie ;) :oops: (prawie) Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='aga1215']Witaj:multi: Wektor tutaj biegnie ze skarpy a ja stoję na górze i go focę - dlatego to tak śmiesznie wychodzi :lol: aparat mam zawsze przy sobie ;) :oops: (prawie) hahahaha witam w klubie zakręconych :lol::lol::lol: Quote
Hanna R. Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Aga, DOBRY WIECZÓR !!! Dlaczego jesteście na PIATEJ stronie ??? Tak poza tym to JESTEM W SZOKU z powodu wielosci wektorowych zdjęć ! Gezio i Mania i ja wyrazy głębokiej wdzięczności przesyłają ! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
aga1215 Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='Gosiek']hahahaha witam w klubie zakręconych :lol::lol::lol: Witam :lol: dzisiejsza sesja ogródkowa pies z ADHD: chyba jednak nie skoczę ;) lepiej sobie pobiegam.... po równym sobie pobiegam... wcale tak równo nie było ...miękkie lądowanie... tak też można ... bez latania .... czasem spotkam wroga :diabloti: lepiej go poobserwować... z wszystkich stron... i trochę go pogonić :multi: trochę nakrzyczeć :cool1: Mam nowy portrecik :multi: :oops: :oops: :oops: BTW - nie mogę dzisiaj wysłać pw - czy też tak macie???? Quote
Recommended Posts