aga1215 Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 [quote name='Poświata'] Aguś poznajesz ;) ??? ni :shake: tej koleżanki nie znam:shake: Quote
Poświata Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 No bardzo Cię przepraszam, nie miałaś w topicu sikorki od zadka strony uchwyconej. To cos mi sie pomąciło :-o :roll:? Quote
aga1215 Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 [quote name='Poświata']No bardzo Cię przepraszam, nie miałaś w topicu sikorki od zadka strony uchwyconej. To cos mi sie pomąciło :-o :roll:? a owszem, sikorkę mam - taką właśnie,od frontu inaczej uchwyconą ;) :hmmmm: a może to był sikorek??? :niewiem: ale to ptasze inaczej siedziało ;) o, o tak właśnie [quote name='Poświata'] Quote
aga1215 Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 [quote name='aga1215']a owszem, sikorkę mam - taką właśnie,od frontu inaczej uchwyconą ;) :hmmmm: a może to był sikorek??? :niewiem: ale to ptasze inaczej siedziało ;) o, o tak właśnie już wiem, ona (on???) poleciała teraz do Warszawy ;) :evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='aga1215']już wiem, ona (on???) poleciała teraz do Warszawy ;) :evil_lol: to o mnie było? :cool3: Jeśli mowa o Kwiczołku a nie o sikorce oczywiście to przyleciało i zeżarło wszystkie czerowne koraliki z ostrokrzewa - na dokładkę pourywało sporo liści - podły szkodnik ;) Hahaha wczoraj poszłam połazić po osiedlu - miałam nadzieje jakaś jarzębinkę urwać coby na karmniku u mnie powiesić ale.... nigdzie jarzębinki juz nie ma :crazyeye: wszystko ptaszki wyjadły :crazyeye: Teraz tylko zostały im ziarenka Quote
Hanna R. Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 No to ja sie melduję .:cool1: Aga, czy ta cholerna zima się wreszcie skończy ? Ja zamarzaaaaam ! :shake: Quote
Alicja Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Wekuś zrób porzadek z tymi ptaszkami , czyja to galeria :mad: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Strasznie tajemnicze te sopelki - tym bardziej ze tylko 1 :evil_lol: Kolory jakieś takie... magiczne -- fajny klimacik na tej focie Aga :cool2: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Dzień Doberek Aguś :) sikorki i Wektorki przesłodziutkie, ma sopelek rzeczywiscie tajemniczy i ma swoj klimat :cool3: :cool3: Quote
asher Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Aga, ale miałabyś dziś u mnie materiał na ptasi reportaż!!! Latało u mnie po osiedlu coś bajecznie kolorowego, wielkości niedużego gołebia i... polowało na inne ptaki :crazyeye: Jednego uplowało! Nie wiem jakiego, ale zdobycz była niewiele mniejsza od swojego kata :crazyeye: Próbowałam tego bidaka ratowac, ale drapiezca go ze szponów nie wypuścił - po prostu odlatywał ze zdobyczą parę metrów dalej :shake: Zastanawiam się co to za ptak był??? Może komuś z klatki zwiał? :hmmmm: Quote
aga1215 Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 [quote name='asher']Aga, ale miałabyś dziś u mnie materiał na ptasi reportaż!!! Latało u mnie po osiedlu coś bajecznie kolorowego, wielkości niedużego gołebia i... polowało na inne ptaki :crazyeye: Jednego uplowało! Nie wiem jakiego, ale zdobycz była niewiele mniejsza od swojego kata :crazyeye: Próbowałam tego bidaka ratowac, ale drapiezca go ze szponów nie wypuścił - po prostu odlatywał ze zdobyczą parę metrów dalej :shake: Zastanawiam się co to za ptak był??? Może komuś z klatki zwiał? :hmmmm: jastrząb to był może ????????????????? oj :oops: - drugi raz przeczytałam - chyba za to małe :niewiem: Kasia od Tena pewnie będzie wiedziała :lol: dzisiaj wreszcie w południe mogłam porobić fotki :multi: i słońce było:multi: mam gila i kwiczoła - wieczorem wkleję:lol: Quote
asher Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 aga1215 napisał(a):jastrząb?????????????????Czerwono - niebiesko się mieniący??? I taki mały??? :shake: Quote
aga1215 Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 asher napisał(a):Czerwono - niebiesko się mieniący??? I taki mały??? :shake: właśnie w tym momecie zrobiłam korektę postu :lol: pisałyśmy równocześnie :lol: Quote
aga1215 Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 u góry kolega gil a to skromne szare ptaszę to koleżanka gilowa w makro :multi: Quote
Alicja Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Ale ci się ptasia rodzinka trafiła :crazyeye: Quote
Poświata Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Gil jest przecudny. Ma najmodniejszy kolor w tym sezonie :). A sweterki w takim kolorku rdzawym jakie są śliczne:). Quote
aga1215 Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Poświata napisał(a):Gil jest przecudny. Ma najmodniejszy kolor w tym sezonie :). A sweterki w takim kolorku rdzawym jakie są śliczne:). a ich uroda wybitnie wzrasta w słońcu - które WRESZCIE JEST :multi: :multi: :multi: jak Dzieciaki po feriach??? Quote
Evelina Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Dziobki, ogonki, skrzydelka, wszystko piekne, tylko gdzie moj Wektorek umilowany ? Quote
asher Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='Evelina']Dziobki, ogonki, skrzydelka, wszystko piekne, tylko gdzie moj Wektorek umilowany ? A cóż ona tak z byka patrzy??? :-o Słodka ta twoja sucz. Czemu nie założysz jej galerii? :-( Quote
aga1215 Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 [quote name='Evelina']Dziobki, ogonki, skrzydelka, wszystko piekne, tylko gdzie moj Wektorek umilowany ? WITAJ [SIZE=2][SIZE=7]Thally Quote
Evelina Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='aga1215']WITAJ [SIZE=2][SIZE=7]Thally Dobry Wieczor [SIZE="3"]Wektorku Quote
aga1215 Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 [quote name='Evelina']Dobry Wieczor Wektorku (Weki zrobił sobie podręczny portrecik ukochanej:loveu: ) to spojrzenie i sobie tysz ;) Ewa - czekamy na więcej Thally:loveu: Quote
Recommended Posts