Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poświata']No bardzo Cię przepraszam, nie miałaś w topicu sikorki od zadka strony uchwyconej. To cos mi sie pomąciło :-o :roll:?
a owszem, sikorkę mam - taką właśnie,od frontu inaczej uchwyconą ;) :hmmmm: a może to był sikorek??? :niewiem:
ale to ptasze inaczej siedziało ;)
o, o tak właśnie

[quote name='Poświata']

Posted

[quote name='aga1215']a owszem, sikorkę mam - taką właśnie,od frontu inaczej uchwyconą ;) :hmmmm: a może to był sikorek??? :niewiem:
ale to ptasze inaczej siedziało ;)
o, o tak właśnie

już wiem, ona (on???) poleciała teraz do Warszawy ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']już wiem, ona (on???) poleciała teraz do Warszawy ;) :evil_lol:
to o mnie było? :cool3:
Jeśli mowa o Kwiczołku a nie o sikorce oczywiście to
przyleciało i zeżarło wszystkie czerowne koraliki z ostrokrzewa - na dokładkę pourywało sporo liści - podły szkodnik ;)
Hahaha wczoraj poszłam połazić po osiedlu - miałam nadzieje jakaś jarzębinkę urwać coby na karmniku u mnie powiesić ale.... nigdzie jarzębinki juz nie ma :crazyeye: wszystko ptaszki wyjadły :crazyeye:

Teraz tylko zostały im ziarenka

Posted

Aga, ale miałabyś dziś u mnie materiał na ptasi reportaż!!! Latało u mnie po osiedlu coś bajecznie kolorowego, wielkości niedużego gołebia i... polowało na inne ptaki :crazyeye: Jednego uplowało! Nie wiem jakiego, ale zdobycz była niewiele mniejsza od swojego kata :crazyeye: Próbowałam tego bidaka ratowac, ale drapiezca go ze szponów nie wypuścił - po prostu odlatywał ze zdobyczą parę metrów dalej :shake:
Zastanawiam się co to za ptak był??? Może komuś z klatki zwiał? :hmmmm:

Posted

[quote name='asher']Aga, ale miałabyś dziś u mnie materiał na ptasi reportaż!!! Latało u mnie po osiedlu coś bajecznie kolorowego, wielkości niedużego gołebia i... polowało na inne ptaki :crazyeye: Jednego uplowało! Nie wiem jakiego, ale zdobycz była niewiele mniejsza od swojego kata :crazyeye: Próbowałam tego bidaka ratowac, ale drapiezca go ze szponów nie wypuścił - po prostu odlatywał ze zdobyczą parę metrów dalej :shake:
Zastanawiam się co to za ptak był??? Może komuś z klatki zwiał? :hmmmm:
jastrząb to był może ?????????????????
oj :oops: - drugi raz przeczytałam - chyba za to małe :niewiem:
Kasia od Tena pewnie będzie wiedziała :lol:
dzisiaj wreszcie w południe mogłam porobić fotki :multi: i słońce było:multi:
mam gila i kwiczoła - wieczorem wkleję:lol:

Posted

asher napisał(a):
Czerwono - niebiesko się mieniący??? I taki mały??? :shake:

właśnie w tym momecie zrobiłam korektę postu :lol: pisałyśmy równocześnie :lol:

Posted

Poświata napisał(a):
Gil jest przecudny. Ma najmodniejszy kolor w tym sezonie :). A sweterki w takim kolorku rdzawym jakie są śliczne:).

a ich uroda wybitnie wzrasta w słońcu - które WRESZCIE JEST :multi: :multi: :multi:
jak Dzieciaki po feriach???

Posted

[quote name='Evelina']Dziobki, ogonki, skrzydelka, wszystko piekne, tylko gdzie moj Wektorek umilowany ?
A cóż ona tak z byka patrzy??? :-o Słodka ta twoja sucz. Czemu nie założysz jej galerii? :-(

Posted

[quote name='Evelina']Dobry Wieczor Wektorku
(Weki zrobił sobie podręczny portrecik ukochanej:loveu: )

to spojrzenie
i sobie tysz ;)

Ewa - czekamy na więcej Thally:loveu: