Hanna R. Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :lol: Hania ma czkawkę :evil_lol: Nie, nie ! Ja sie tylko jąkać ... Z emocji ... :p Aha , DZIEŃ DOBRY !!! Aga, szykujcie z Trawnikowym łopaty ! :shake: Quote
aga1215 Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Nie, nie ! Ja sie tylko jąkać ... Z emocji ... :p Aha , DZIEŃ DOBRY !!! Aga, szykujcie z Trawnikowym łopaty ! :shake: za późno :diabloti: nie mogłaś wcześniej ostrzec:-( Quote
PIKA Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Jakie ladne golabki :multi: Ale to chyba hodowlane? Bo na te zwykle ie wyglądają :roll: Quote
aga1215 Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 [quote name='PIKA']Jakie ladne golabki :multi: Ale to chyba hodowlane? Bo na te zwykle ie wyglądają :roll: chyba nie :niewiem: on twierdzi ;) , że nie: Quote
PIKA Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 U nas takich kolorowych nie ma :shake: :crazyeye::crazyeye: ale mu lepek splaszczylo :crazyeye::crazyeye: Quote
aga1215 Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 PIKA napisał(a):U nas takich kolorowych nie ma :shake: :crazyeye::crazyeye: ale mu lepek splaszczylo :crazyeye::crazyeye: tak jakoś stanęłam ... Quote
Daga_i_Oskar Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 ale śliczne zdjęcia gołąbków :lol: Quote
Toska Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Te cudne ptaszki to synogarlice ! jedna taka para mieszana stołuje się od 2-3 lat na moim kuchennym parapecie ! Kraków pozdrawia :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 aga1215 napisał(a):PIKA napisał(a): :crazyeye::crazyeye: ale mu lepek splaszczylo :crazyeye::crazyeye:tak jakoś stanęłam ... :lying: Na glowie stanęłaś? :crazyeye: Quote
aga1215 Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 [quote name='PIKA']:lying: Na glowie stanęłaś? :crazyeye: a co - nie mogłam:eviltong: - widzisz, czego to człowiek nie zrobi dla fotki;) :evil_lol: Toska :lol: -latami dokarmiałam Krakowskie gołąbki :lol: Quote
PIKA Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 aga1215 napisał(a):a co - nie mogłam:eviltong: - widzisz, czego to człowiek nie zrobi dla fotki;) :evil_lol: No ale stawac golebiowi na glowie to chyba lekka przesada :shake: Quote
aga1215 Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 PIKA napisał(a):No ale stawac golebiowi na glowie to chyba lekka przesada :shake: :oops:racja -to już waga średnio pół ciężka :oops: Quote
Alicja Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 aga1215 napisał(a)::oops:racja -to już waga średnio pół ciężka :oops::evil_lol::evil_lol: biedny gołąbek Quote
Hanna R. Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Aga, ten jeden biedak to wygląda tak, jakbyś na nimm CAŁYM stanęła :shake: Czy Was jeszcze widac spod śniegu ???? :cool1: Quote
aga1215 Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Aga, ten jeden biedak to wygląda tak, jakbyś na nimm CAŁYM stanęła :shake: Czy Was jeszcze widac spod śniegu ???? :cool1: :hmmmm: ...a w domku cieplutko.... Quote
Hanna R. Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='aga1215']:hmmmm: ...a w domku cieplutko.... To u Malawaszki JEST ZIMNO .... :-( :-( :-( Quote
aga1215 Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 [quote name='HankaRupczewska']To u Malawaszki JEST ZIMNO .... :-( :-( :-( a dlaczego:crazyeye: Quote
malawaszka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 AGA to nie słyszałaś w tv albo w radiu, że odcięli nam ciepło??!! :shake: :angryy: bo sie popsuło!!! :angryy: ale mają szczęście bo przed chwilą oddali :multi: :loveu: i przestań juz z tymi gołębiami bo zaraz mam przed oczami obsrane moje okna :angryy: WEKTORA CHCĘ OGLĄDAĆ!!!! Quote
aga1215 Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 [quote name='malawaszka']AGA to nie słyszałaś w tv albo w radiu, że odcięli nam ciepło??!! :shake: :angryy: bo sie popsuło!!! :angryy: ale mają szczęście bo przed chwilą oddali :multi: :loveu: i przestań juz z tymi gołębiami bo zaraz mam przed oczami obsrane moje okna :angryy: WEKTORA CHCĘ OGLĄDAĆ!!!! - nie ogladałam :angryy: - gdzie otworzę to kłótnie :shake: lepiej żyć w błogiej nieświadomości :evil_lol: gołąbków juz nie mam - skończyły się:shake: przyzwoitego Wektora tysz chyba już nie mam :shake: Quote
PIKA Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='aga12']przyzwoitego Wektora tysz chyba już nie mam :shake: To daj nieprzyzwoitego :oops: Quote
Gosiek Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 :lol::lol::lol: oj PIKA :lol::lol::lol: Kasiu sierpóweczka cosik ciemna Ci wyszła :-o na manualu robiłaś? A wiesz co? Jeszcze tak sobie ostatnio zauważyłam że jak w aparacie mam super zdjecie względem jasności to w komputerku sporo ciemniejsze :-o I teraz robię ciutkę jakby za jasne w aparacie i w komputerku mam potem w sam raz :p Hihi jeszcze trochę i zdradzę wszelkie moje "sekreciki" :lol: Biedny gołabek - jak można mu tak łepek przydeptywać :-( Quote
aga1215 Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 PIKA napisał(a):To daj nieprzyzwoitego :oops: taaaak - i znowu będziecie krzyczeć, że ma Was w poważaniu :oops: ;) :evil_lol: Quote
aga1215 Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [quote name='Gosiek']:lol::lol::lol: oj PIKA :lol::lol::lol: Kasiu sierpóweczka cosik ciemna Ci wyszła :-o na manualu robiłaś? A wiesz co? Jeszcze tak sobie ostatnio zauważyłam że jak w aparacie mam super zdjecie względem jasności to w komputerku sporo ciemniejsze :-o I teraz robię ciutkę jakby za jasne w aparacie i w komputerku mam potem w sam raz :p Hihi jeszcze trochę i zdradzę wszelkie moje "sekreciki" :lol: Biedny gołabek - jak można mu tak łepek przydeptywać :-( hi, hi...... :mad: :evil_lol: ;) :multi: :multi: :multi: na manualu robiłam - ćwiczyłam - właściwie to każde zdjęcie robione przy innych parametrach. Ostatnio warunki nie sprzyjają fotografowaniu - nie dość, że słońca mało a na dworze buro to jeszcze z pracy wracam późno. Quote
Gosiek Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 aga1215 napisał(a):hi, hi...... :mad: :evil_lol: ;) :multi: :multi: :multi: Odgryzłam się :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :buzi: ale niechcący bo byłam po topiku Tenusia akurat:oops::oops: Quote
aga1215 Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 Gosiek napisał(a):Odgryzłam się :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :buzi: ale niechcący bo byłam po topiku Tenusia akurat:oops::oops: szkodzi nic :lol: - a ja miałam ubaw - bardzo mi potrzebny - jestem w pracy - jeszcze trochę roboty mnie czeka a jakaś taka nerwówka ostatnio :-( :shake: Quote
Recommended Posts