aga1215 Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 ;) [quote name='HankaRupczewska']NO co Ty ??? Co Ty ??? Udajesz ? Czy co ? :angryy: :angryy: :angryy: Kochany Wektorku, poszarzałeś z ZANIEDBANIA :shake: A tak nawiasem - jak wy te wszystkie ramki robicie ???? mój biedny poszarzały Wektorek..... słońca u nas nie ma już dość długo... a jak jest to ja w pracy.... ...moje oprogramowanie zmusza mnie do sztuczek ;) W prezentacji PowerPointa wklejam prostokąt, wylewam czarną farbę, wklejam fotę robiąc odstępy od brzegów, zachowuję w formacie .jpg i potem tylko jeszcze w IrfanView dopasowuję wielkość.... Quote
Hanna R. Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='aga1215'];) mój biedny poszarzały Wektorek..... słońca u nas nie ma już dość długo... a jak jest to ja w pracy.... ...moje oprogramowanie zmusza mnie do sztuczek ;) W prezentacji PowerPointa wklejam prostokąt, wylewam czarną farbę, wklejam fotę robiąc odstępy od brzegów, zachowuję w formacie .jpg i potem tylko jeszcze w IrfanView dopasowuję wielkość.... Oooo, lecę próbować ! :razz: Quote
Alicja Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='aga1215']Dobranoc :hand: :calus: :hand::kiss_2::bye: Quote
PIKA Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='aga1215']Dobranoc :hand: :calus: :hand: papa :hand: Quote
asher Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Aga, ten karp to na czarną przednówkową godzinę zostawiony? :lol: Quote
aga1215 Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Dzień dobry!!! :buzi: ;) [quote name='asher']Aga, ten karp to na czarną przednówkową godzinę zostawiony? :lol: :laugh2_2:TAK ;) - póki co wietrzy się na winogronowej gałązce :laugh2_2: :bigcool: Quote
asher Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 O rany, suszona ryba... Z pewnością będzie pyszne... :ekmm: Quote
aga1215 Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='asher']O rany, suszona ryba... Z pewnością będzie pyszne... :ekmm: :eviltong: a żebyś wiedziała - suszony karpik to jest to - a jeszcze zamrożony :facelick: :sabber: taki dziś był ... za dwoma szybami...:oops: Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 :crazyeye: o ja cie ale ptaszydło:multi::multi::multi: Quote
aga1215 Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye: o ja cie ale ptaszydło:multi::multi::multi: ja go jeszcze przyuważę :lol: i jego koleżankę małżonkę tysz :lol: - ona przylatuje pół godziny po nim :multi: Quote
aga1215 Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='PIKA']Jaki sliczny ptasiek :multi: :multi: on przyleciał stąd: - a dzisiaj WRESZCIE było słońce :multi: Quote
Hanna R. Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 ŁADNE ! Tylko coś ramki NIERÓWNE ! :roll: ( nie ma skrzywionej emotki - hahaha ! ) Quote
aga1215 Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='HankaRupczewska']ŁADNE ! Tylko coś ramki NIERÓWNE ! :roll: ( nie ma skrzywionej emotki - hahaha ! ) :errrr:..............................(10 znaków :errrr:) Quote
aga1215 Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 [quote name='HankaRupczewska']ŁADNE ! Tylko coś ramki NIERÓWNE ! :roll: ( nie ma skrzywionej emotki - hahaha ! ) no to w te nierówne ramki :drink1: (ale mi się podoba te emotka :multi: ) Quote
Alicja Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='aga1215']no to w te nierówne ramki :drink1: (ale mi się podoba te emotka :multi: ) :crazyeye: ptasiek jak u Gosi ;)tysz pewnie sztuczny:evil_lol: Quote
aga1215 Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye: ptasiek jak u Gosi ;)tysz pewnie sztuczny:evil_lol: dzięki - ale to Gosiowego to mu jeszcze trochę brakuje :oops: :oops: ale może z czasem to chociaż trochę mu bliżej będzie... Quote
aga1215 Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 popatrzcie, co Malawaszka wypatrzyła na Paluchu :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Alicja Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='aga1215']popatrzcie, co Malawaszka wypatrzyła na Paluchu :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: WEKTORKOWE KLONIKI :-( Quote
aga1215 Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']WEKTORKOWE KLONIKI :-( no właśnie -pomóżcie szukać im domów :modla: plizzzzzz......... http://www.psy.warszawa.pl/2006/html2006/kwarant2006/kw20060114.htm to równie dobrze może byc Wektorowe rodzeństwo :( Quote
malawaszka Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 ten przodem wygląda na gładkowłosego psa - tak mi sięwydaje, że tylko jeden jest Wekusiowy, ale mogę się mylić, no i nie wiemy czy one nadal są w schronisku :niewiem: może znacie jakiegoś wolontariusza, który mógłby to sprawdzić i jeszcze tego sznaucerka co jest na tej stronie??? bo jak do tej pory nie udało mi się z nikim z palucha nawiązać "stałej" współpracy :shake: Quote
aga1215 Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 malawaszka napisał(a):ten przodem wygląda na gładkowłosego psa - tak mi sięwydaje, że tylko jeden jest Wekusiowy, ale mogę się mylić, no i nie wiemy czy one nadal są w schronisku :niewiem: może znacie jakiegoś wolontariusza, który mógłby to sprawdzić i jeszcze tego sznaucerka co jest na tej stronie??? bo jak do tej pory nie udało mi się z nikim z palucha nawiązać "stałej" współpracy :shake: Waszka -mnie obydwa wygladają na Wektora :crazyeye: on jest ostrowłowy, sierść ok. 4cm długości, na łopatkach i karku ciut dłuższa Może Marka zna kogoś z Palucha ... Quote
Gosiek Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Ha... przyłapałam Cię Aga :mad: [SIZE=2]Hihi widzę jakąś dziwnie podobną tematykę zdjec jak u mnie :razz: Super ze sie tak zawzięłaś.. jeszcze troszkę i będziesz robić dokładnie takie wyraźne kropelki jak ja :p Tylko cierpliwość trzeba ćwiczyć.. nei myśl że ja tak sobie od razu takie foty robiłam...i że szybko manualne ustawienia opanowałam.. pierwsze zdjecia manualne były tragoczne: ciemne albo prześwietlone i rozmyte na maxa :evil_lol: A dzięciołek suuuuuper - musisz go upolować jeszcze bez szybki koniecznie :p Ja dzięciołka nie mam jeszcze na focie... jeszcze :eviltong: bo skubany siada tylko u sąsiadów na drzewie i ćwierka wredzioch mały :angryy: A gila gratuluję.. u mnie takie ptaszyny chyba nie latają - przynajmniej nie widziałam do tej pory :shake: Ćwicz Agulku dalej.... ps a wiesz co? co do kropelek... powiedz mi czy masz w aparaciku (na pewno masz ale spytam i tak) takie coś jak pomiar światła centralny? Bo ja kropelki na takim właśnie pstrykam :p Quote
Recommended Posts