aga1215 Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 PIKA napisał(a):U mnie tyż :roll:I aparata mam podrobionego bo takich zdjęc nie robi :shake: Pika - robi tylko trzeba na manualu Quote
aga1215 Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 [quote name='HankaRupczewska']I TY TEŻ ???? :angryy: :angryy: :angryy: co ja też:crazyeye: Quote
Evelina Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Puk, puk, czy zastalam Wektorka ? [quote name='aga1215']Pika - robi tylko trzeba na manualuI trzeba sie przylozyc :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 aga1215 napisał(a):Pika - robi tylko trzeba na manualu ja nie mam manualu :placz: :placz: :placz: Quote
Evelina Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 malawaszka napisał(a):ja nie mam manualu :placz: :placz: :placz:To wydusic wszystko z automatu, a cooooo :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Evelina napisał(a):To wydusic wszystko z automatu, a cooooo :evil_lol: nosz przykładam się jak tylko mogę do wciskania tego guziczka ale jakoś chyba za mało ciągle sięstaram :-( :shake: a jak pomyśle ile zapłaciłam za ten aparat kilka lat temu i jaki bnym miała teraz za tyle :placz: :placz: :placz: Quote
aga1215 Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 [quote name='Evelina'] ale ona śliczna:loveu: - Ewa tak nam skąpisz jej zdjęć :-( Ktoś mnie woła??? Już lecę :loveu: Quote
aga1215 Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 malawaszka napisał(a):nosz przykładam się jak tylko mogę do wciskania tego guziczka ale jakoś chyba za mało ciągle sięstaram :-( :shake: a jak pomyśle ile zapłaciłam za ten aparat kilka lat temu i jaki bnym miała teraz za tyle :placz: :placz: :placz: to może poczytaj jeszcze raz instrukcję ;) Quote
Evelina Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 malawaszka napisał(a):nosz przykładam się jak tylko mogę do wciskania tego guziczka ale jakoś chyba za mało ciągle sięstaram :-( :shake: a jak pomyśle ile zapłaciłam za ten aparat kilka lat temu i jaki bnym miała teraz za tyle :placz: :placz: :placz:Nie marudz.:roll: Sopelek w MAKRO calkiem, ale to calkiem dobrze Ci wyszedl :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Eve - ale to nie było moim aparatem robione :evil_lol: hihi do TAKIEGO celu pożyczyłam od siostry, ale jakos nie chcą mi go zostawić na dłużej :shake: sępy jedne :angryy: Wektorek tak pędzi bo zobaczył prześliczną dziewczynkę :multi: :multi: :multi: Quote
aga1215 Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 [quote name='malawaszka']Eve - ale to nie było moim aparatem robione :evil_lol: hihi do TAKIEGO celu pożyczyłam od siostry, ale jakos nie chcą mi go zostawić na dłużej :shake: sępy jedne :angryy: Wektorek tak pędzi bo zobaczył prześliczną dziewczynkę :multi: :multi: :multi: Właśnie -a Ewa nam jej skąpi :angryy: Quote
Evelina Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='aga1215']ale ona śliczna:loveu: - Ewa tak nam skąpisz jej zdjęć :-( Ktoś mnie woła??? Już lecę :loveu: Ochhhh Wektorku, ale masz przyspieszenie :lol: :iloveyou: Wiesz Agus, lubimy byc nie do konca odkryte ;) Fotek, nie skapie, lecz czekam na odpowiednia okazje, aby je pokazac :lol: Te w poprzednim poscie robilam w kuchni, na stole do prasowania. :lol: I automatem ;) Quote
aga1215 Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 [quote name='Evelina']Ochhhh Wektorku, ale masz przyspieszenie :lol: :iloveyou: Wiesz Agus, lubimy byc nie do konca odkryte ;) też tak mam:lol: [quote name='Evelina']Fotek, nie skapie, lecz czekam na odpowiednia okazje, aby je pokazac :lol: Te w poprzednim poscie robilam w kuchni, na stole do prasowania. :lol: I automatem ;) No to teraz jest baaaardzo dobra okazja - Wektor tak pędzi do Twojej panienki - pod górę leci :lol: - przecież nie będziesz mu żałować???;) (wciąż jeszcze 16-ta to prawie zmrok:diabloti:) Quote
PIKA Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Evelina, czemu Ty tej swojej psicy Galerii nie założysz? :hmmmm: [quote name='aga1215']Pika - robi tylko trzeba na manualu ja już zauwazyłam, ze ten mój, pożal się Boze, aparat robi na manualu gorsze zdjęcia niż automacie :crazyeye: Quote
Evelina Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='aga1215'][quote name='Evelina']Wiesz Agus, lubimy byc nie do konca odkryte ;) też tak mam:lol: No widzisz, a sie mnie dziwisz :lol: [quote name='aga1215']Wektor tak pędzi do Twojej panienki - pod górę leci :lol: - przecież nie będziesz mu żałować ??? ;) Pewnie, ze nie bede zalowac, tylko musze co ciekawego znalezc :roll: :lol: Ale dopiero wieczorkiem. Juz wiem... Fotke z dziecinstwa Thally wstawie. Z serii socjalizacja z innymi zwierzakami :lol: [SIZE="1"]Musze je zeskanowac, bo pochodza z czasow przedcyfrowkowych. [quote name='PIKA']Evelina, czemu Ty tej swojej psicy Galerii nie założysz? :hmmmm: Autentycznie mi sie nie chce :oops: :shake: Dogladac tego trzeba, posprzatac czasem, ze o fotach nie wspomne. :oops: Jam Ci urodzony kosmopolita :lol: . Wszedzie mi dobrze ;) Ale nie ukrywam, ze chodzi mi to po glowie. :evil_lol: Jak wymysle jakis ciekawy tytul to sie pewnie zdecyduje. :bigcool: [quote name='PIKA']ja już zauwazyłam, ze ten mój, pożal się Boze, aparat robi na manualu gorsze zdjęcia niż automacie Bo lapki i oko trzeba wycwiczyc :evil_lol: Ale tak serio, to nawet automatowi trzeba umiec pomoc. Wybrac dobry moment, skuteczne oswietlenie to podstawa. W mojej minoltce zauwazylam, ze gdy ja wlaczam, trzeba jej dac czas "na gre wstepna" :evil_lol: nawet minute, dwie aby sie dobrze rozejrzala wokolo, dopasowala do toczenia i dopiero wtedy pstrykac. Quote
aga1215 Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 [quote name='Evelina']No widzisz, a sie mnie dziwisz :lol: Pewnie, ze nie bede zalowac, tylko musze co ciekawego znalezc :roll: :lol: Ale dopiero wieczorkiem. Juz wiem... Fotke z dziecinstwa Thally wstawie. Z serii socjalizacja z innymi zwierzakami :lol: Musze je zeskanowac, bo pochodza z czasow przedcyfrowkowych. Autentycznie mi sie nie chce :oops: :shake: Dogladac tego trzeba, posprzatac czasem, ze o fotach nie wspomne. :oops: Jam Ci urodzony kosmopolita :lol: . Wszedzie mi dobrze ;) Ale nie ukrywam, ze chodzi mi to po glowie. :evil_lol: Jak wymysle jakis ciekawy tytul to sie pewnie zdecyduje. :bigcool: Bo lapki i oko trzeba wycwiczyc :evil_lol: Ale tak serio, to nawet automatowi trzeba umiec pomoc. Wybrac dobry moment, skuteczne oswietlenie to podstawa. W mojej minoltce zauwazylam, ze gdy ja wlaczam, trzeba jej dac czas "na gre wstepna" :evil_lol: nawet minute, dwie aby sie dobrze rozejrzala wokolo, dopasowala do toczenia i dopiero wtedy pstrykac. czekamy :multi: czekamy :multi: czekamy :multi: Quote
aga1215 Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Wektorku , gdzie TY:roll: tum jest :multi: moja pańcia zwariowała :stupid: nie sprząta, nie gotuje, nie... tylko jakieś takieś robi :stupid: żeby chociaż potrafiła :angryy: Quote
Alicja Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='aga1215']tum jest :multi: moja pańcia zwariowała :stupid: nie sprząta, nie gotuje, nie... tylko jakieś takieś robi :stupid: żeby chociaż potrafiła :angryy: WEKTORKU nie wiem czy w dobrą stronę patrzysz ale tu jesteśmy :hand: Aga ale sie zawzięłaś na te kropelki :razz:jak mój Kuba ;) Quote
PIKA Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='aga1215']tum jest :multi: O widze, ze Weki ma nas w glebokim poważaniu :evil_lol: moja pańcia zwariowała :stupid: nie sprząta, nie gotuje, nie... tylko jakieś takieś robi :stupid: żeby chociaż potrafiła :angryy: A nie potrafi? :mad: Quote
aga1215 Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 [quote name='PIKA']O widze, ze Weki ma nas w glebokim poważaniu :evil_lol: Jestem pies pracujący;) :multi: :hmmmm: przecież widać, że to jej tak średnio wychodzi Quote
Alicja Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='aga1215']uwaga, biorę zakręt :multi: to napewno Weki:hmmmm: Quote
Hanna R. Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='aga1215']co ja też:crazyeye: NO co Ty ??? Co Ty ??? Udajesz ? Czy co ? :angryy: :angryy: :angryy: Kochany Wektorku, poszarzałeś z ZANIEDBANIA :shake: A tak nawiasem - jak wy te wszystkie ramki robicie ???? Quote
PIKA Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] A tak nawiasem - jak wy te wszystkie ramki robicie ???? Pewnie w jakims programie graficznym ;) Quote
Recommended Posts