asher Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Latający Wektor świetny!!! :klacz: A za kim tak latał? :razz: Quote
aga1215 Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: ooo mamo jak Ci się udało to uchwycyć??? :-o SUPER!!! a jaki sus normalnie kogoś chyba wtedy ścigał wzdłuż ogrodzenia?? :cool1: polowałam na tego susa :multi: od kilku miesięcy :multi: :multi: :multi: a kogo ścigał :niewiem: :oops: zajęłam się aparatem :oops: a oto nagroda - upiekłam mu ciasteczka :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 hahaha skąd ja znam te polowania na susy psie :lol: z tym, że u mnie gorzej żeby takie małe pchły wysoko skakały :roll: :evil_lol: mniamiii to ja Ci też tak poskaczę za takie ciasteczka cioooo :razz: Quote
aga1215 Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 .... ciasteczek już prawie nie ma :evil_lol: Piekłam z Gosiowego przepisu i zapomniałam, że Wektor to nie Axelek :oops: ja muszę od razu przynajmniej z dwóch Gerberków :diabloti: SMAKUJĄ :multi: :multi: :multi: Quote
PIKA Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 A gdzie ten Gosiowy przepis na ciasteczka, bo coś mi umkło chyba ? :oops: Quote
aga1215 Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 [quote name='PIKA']A gdzie ten Gosiowy przepis na ciasteczka, bo coś mi umkło chyba ? :oops: :hmmmm: chyba w Axelka galerii pora na DOBRANOC :bye: Wektor mówi DOBRANOC :bye: Mańka mówi DOBRANOC:bye: Felek mówi DOBRANOC:bye: aga mówi DOBRANOC :bye: Quote
aga1215 Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Czy ktoś mnie jeszcze pamięta?????????? Taki jestem :oops: śnieżek ... lubię :lol: i domku pilnuję .. z jednej strony.... a furtka ma być otwarta ...tak właśnie... ja tu siedzę .... i ani na krok się nie ruszę... no, chyba, żeby jakiś mruczący przechodził... obok... i z drugiej ( Kamusię tesz widzę :loveu: ) Quote
malawaszka Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='aga1215']Czy ktoś mnie jeszcze pamięta?????????? Taki jestem :oops: ahhh jakżeby można zapomnieć :loveu: :loveu: :loveu: Quote
aga1215 Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 malawaszka napisał(a):ahhh jakżeby można zapomnieć :loveu: :loveu: :loveu: jestem wzruszony -aach :loveu::cunao::cunao::cunao: Quote
malawaszka Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Ago droga :evil_lol: a co TO: no, masz szczęście (:mad: ) miało znaczyć???? :mad: :razz: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 malawaszka napisał(a):Ago droga :evil_lol: a co TO: miało znaczyć???? :mad: :razz: :evil_lol: haker był :crazyeye: :mad: ani chybi on ci to uczynił :mad: .... Dobranoc :calus: :hand: :scared: Quote
PIKA Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='aga1215'] O jejku jakie cudne :loveu: Tylko dlaczego Ty masz na nich date 13 styczeń? :crazyeye: A Wekiego pamietamy a jakże :cool3: odpowiedzilam Ci na pW :buzi: Quote
Alicja Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='aga1215'] :-owow ale EXTRA A o Wektorku się nie zapomina :cool1: Quote
aga1215 Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 [quote name='PIKA']O jejku jakie cudne :loveu: Tylko dlaczego Ty masz na nich date 13 styczeń? :crazyeye: A Wekiego pamietamy a jakże :cool3: odpowiedzilam Ci na pW :buzi: bo ja żyję czasem przyszłym ;) a co :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
malawaszka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 aaaa jakie cudne przyszłosciowe fotki AGA GRATULUJĘ!!!!! :multi: czeka Cię wspaniała przyszłosć :multi: Quote
Alicja Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 malawaszka napisał(a):aaaa jakie cudne przyszłosciowe fotki AGA GRATULUJĘ!!!!! :multi: czeka Cię wspaniała przyszłosć :multi:wręcz swietlana :razz: Quote
aga1215 Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 :oops: dzięki! Jeżeli nie zanudzę to mam jeszcze trochę Quote
Alicja Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='aga1215']:oops: dzięki! Jeżeli nie zanudzę to mam jeszcze trochę gdzie znalazłaś takie kryształki :-o u nas same sopelki :roll: Quote
aga1215 Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):gdzie znalazłaś takie kryształki :-o u nas same sopelki :roll: na kawałkach drewna - zdążyłam "obfocić" bo jak Wektor zobaczył, że jestem czymś zainteresowana to musiał dokładnie obwąchać :angryy: to coś no i ono już było...... może jutro będzie słońce i uda mi się trochę wcześniej popstrykać, bo ostatnio to prawie o zmroku wracam - a piątki mam wolne Quote
Hanna R. Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='aga1215']:oops: dzięki! Jeżeli nie zanudzę to mam jeszcze trochę I TY TEŻ ???? :angryy: :angryy: :angryy: Quote
malawaszka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 aaaahhh u mnie tysz nie ma takich pięknych wzorków śniegowych :placz: buuuu jakaś podrobiona zima u mnie :shake: Quote
PIKA Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 malawaszka napisał(a):aaaahhh u mnie tysz nie ma takich pięknych wzorków śniegowych :placz: buuuu jakaś podrobiona zima u mnie :shake: U mnie tyż :roll:I aparata mam podrobionego bo takich zdjęc nie robi :shake: Quote
Recommended Posts