Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']O Aga ! Widze, że nie tylko mnie Gosi kropelki uwierają :angryy: Dobrze nie czuć sie samotnie .... :evil_lol: Niesmiało przypominam o jarzębinie :cool1:

Posted

asher napisał(a):
Niesmiało przypominam o jarzębinie :cool1:

przecież już opadła :-( NI MA :shake: a kropelki SOM :diabloti: i ja spać nie mogem :oops: :-(
Czy też tak macie - jak już można pospać sobie spokojnie to człowiek budzi się o jakiejś wariackiej porze?????? :angryy:

Posted

[quote name='aga1215']przecież już opadła :-( NI MA :shake: a kropelki SOM :diabloti: i ja spać nie mogem :oops: :-(
Czy też tak macie - jak już można pospać sobie spokojnie to człowiek budzi się o jakiejś wariackiej porze?????? :angryy:My swego czasu mielim tak wlasnie i nie wiedzieli czemu ? :shake:
Bywalo przed swietami, 20 godzin na trzezwo, kilka dni z rzedu, i spac sie nie chcialo

Posted

[quote name='Evelina']My swego czasu mielim tak wlasnie i nie wiedzieli czemu ? :shake:
Bywalo przed swietami, 20 godzin na trzezwo, kilka dni z rzedu, i spac sie nie chcialo
Ewa - wyjeźdżacie gdzieś w zimie?

no i jak wreszcie dopadłam sikorki to tak mnie potraktowała :multi:

Posted

[quote name='aga1215']Ewa - wyjeźdżacie gdzieś w zimie?

no i jak wreszcie dopadłam sikorki to tak mnie potraktowała :multi:
:crazyeye: ale piękny sikorkowy kooperek :evil_lol:

Posted

aga1215 napisał(a):
:oops: widać, gdzie one mnie mają :oops: ;) :evil_lol:
:cool1: ale nie ma tego złego ... przynajmniej teraz już wiemy jak są ubarwione sikorki od strony kooperka ;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:cool1: ale nie ma tego złego ... przynajmniej teraz już wiemy jak są ubarwione sikorki od strony kooperka ;)

:loveu: dzięki za pocieszkę :oops: :multi: :multi: :multi:

Posted

anetta napisał(a):
Aga! Jestes super :razz: Dzieku Tobie wiem jak wyglada sikorka od tylu! :razz::razz: :razz:
anetta , a skąd ta pewnosć że to sikorka a nie sikorek :oops:

Posted

anetta napisał(a):
Aga! Jestes super :razz: Dzieku Tobie wiem jak wyglada sikorka od tylu! :razz::razz: :razz:

:oops: to nie moja zasługa - ja wolałabym z tej drugiej strony ;) :lol:

Posted

[quote name='aga1215']no i jak wreszcie dopadłam sikorki to tak mnie potraktowała :multi:

Aga, rewelacynje zdjęcie!!! :klacz: :klacz: :klacz:
Mogłabys mi je przesłac w oryginalnym rozmiarze? Zrobiłabym sobie tapetę. Jest naprawdę super!!! :multi:

A z tą jarzębiną to chodziło mi o przypomnienie Hani, że nie tylko kropelki jej nie wychodzą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='asher']Aga, rewelacynje zdjęcie!!! :klacz: :klacz: :klacz:
Mogłabys mi je przesłac w oryginalnym rozmiarze? Zrobiłabym sobie tapetę. Jest naprawdę super!!! :multi:

A z tą jarzębiną to chodziło mi o przypomnienie Hani, że nie tylko kropelki jej nie wychodzą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Asherku - byłaś może dzisiaj w Hankowej galerii ??? -sie wybierz ;) :multi:
fota poszła

Posted

Hahaha, byłam, byłam. Teraz jak z Hani wyszło jej prawdziwe ja, to ja sobie w brodę pluję, ze jej jarzebinę wypomniałam. Jeszcze jakiś urok na mnie rzuci :nerwy:

Posted

asher napisał(a):
Hahaha, byłam, byłam. Teraz jak z Hani wyszło jej prawdziwe ja, to ja sobie w brodę pluję, ze jej jarzebinę wypomniałam. Jeszcze jakiś urok na mnie rzuci :nerwy:
tysz bojasz , ja się bojam że mi urok na Rydzewskiego rzuci i wiecej nic nie będzie chciał uszyć :shake:

Posted

asher napisał(a):

zwłaszcza, że sobie sprzęt latający zafundowała ;) :multi:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
anetta , a skąd ta pewnosć że to sikorka a nie sikorek :oops:

Chodzilo mi o nazwe ptaszka :lol: Zawsze sie mowi sikorka a nie sikorek :lol::diabloti:

Posted

[quote name='PIKA']Rany jaki sliczny kooperek :multi::multi:
dzięki -żebyś wiedziała ile się na nią napolowałam - ile fot do kasacji :angryy:
i jak trafiłam to sie kuprem ustawiła :evil_lol:
mam też gila ale to właściwie do kosza powinno iść - ale ja go jeszcze upoluję :oops: a gilowa mi zwiała :angryy:

Posted

[quote name='PIKA']Kcesz chusteczkę? :roll:
:eviltong: ja go jeszcze dopadnę :angryy: bez chusteczki ;)
[quote name='HankaRupczewska']Dobry wieczór kochana Ago ! STESKNIŁAM SIĘ ZA TOBĄ ...

Hanna

ja tysz było tyle nie siedzieć w tym gabinecie, ta poprzednia postać taka znowu najgorszaj nie była ;) :lol:
idę spać :bye: do jutra :buzi: