aga1215 Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):mniej dzieciów :evil_lol: to pewnie będzie większe becikowe ;) :multi: Quote
asher Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='HankaRupczewska']O Aga ! Widze, że nie tylko mnie Gosi kropelki uwierają :angryy: Dobrze nie czuć sie samotnie .... :evil_lol: Niesmiało przypominam o jarzębinie :cool1: Quote
aga1215 Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 asher napisał(a):Niesmiało przypominam o jarzębinie :cool1: przecież już opadła :-( NI MA :shake: a kropelki SOM :diabloti: i ja spać nie mogem :oops: :-( Czy też tak macie - jak już można pospać sobie spokojnie to człowiek budzi się o jakiejś wariackiej porze?????? :angryy: Quote
Evelina Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='aga1215']przecież już opadła :-( NI MA :shake: a kropelki SOM :diabloti: i ja spać nie mogem :oops: :-( Czy też tak macie - jak już można pospać sobie spokojnie to człowiek budzi się o jakiejś wariackiej porze?????? :angryy:My swego czasu mielim tak wlasnie i nie wiedzieli czemu ? :shake: Bywalo przed swietami, 20 godzin na trzezwo, kilka dni z rzedu, i spac sie nie chcialo Quote
aga1215 Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='Evelina']My swego czasu mielim tak wlasnie i nie wiedzieli czemu ? :shake: Bywalo przed swietami, 20 godzin na trzezwo, kilka dni z rzedu, i spac sie nie chcialo Ewa - wyjeźdżacie gdzieś w zimie? no i jak wreszcie dopadłam sikorki to tak mnie potraktowała :multi: Quote
Alicja Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='aga1215']Ewa - wyjeźdżacie gdzieś w zimie? no i jak wreszcie dopadłam sikorki to tak mnie potraktowała :multi: :crazyeye: ale piękny sikorkowy kooperek :evil_lol: Quote
aga1215 Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 :oops: widać, gdzie one mnie mają :oops: ;) :evil_lol: Quote
Moniś Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 aga1215 napisał(a)::oops: widać, gdzie one mnie mają :oops: ;) :evil_lol: Słabo dokarmiasz :evil_lol: Odwdzięczyła sie :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 aga1215 napisał(a)::oops: widać, gdzie one mnie mają :oops: ;) :evil_lol::cool1: ale nie ma tego złego ... przynajmniej teraz już wiemy jak są ubarwione sikorki od strony kooperka ;) Quote
aga1215 Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1: ale nie ma tego złego ... przynajmniej teraz już wiemy jak są ubarwione sikorki od strony kooperka ;) :loveu: dzięki za pocieszkę :oops: :multi: :multi: :multi: Quote
anetta Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Aga! Jestes super :razz: Dzieku Tobie wiem jak wyglada sikorka od tylu! :razz::razz: :razz: Quote
Alicja Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 anetta napisał(a):Aga! Jestes super :razz: Dzieku Tobie wiem jak wyglada sikorka od tylu! :razz::razz: :razz:anetta , a skąd ta pewnosć że to sikorka a nie sikorek :oops: Quote
aga1215 Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 anetta napisał(a):Aga! Jestes super :razz: Dzieku Tobie wiem jak wyglada sikorka od tylu! :razz::razz: :razz: :oops: to nie moja zasługa - ja wolałabym z tej drugiej strony ;) :lol: Quote
asher Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='aga1215']no i jak wreszcie dopadłam sikorki to tak mnie potraktowała :multi: Aga, rewelacynje zdjęcie!!! :klacz: :klacz: :klacz: Mogłabys mi je przesłac w oryginalnym rozmiarze? Zrobiłabym sobie tapetę. Jest naprawdę super!!! :multi: A z tą jarzębiną to chodziło mi o przypomnienie Hani, że nie tylko kropelki jej nie wychodzą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='asher']Aga, rewelacynje zdjęcie!!! :klacz: :klacz: :klacz: Mogłabys mi je przesłac w oryginalnym rozmiarze? Zrobiłabym sobie tapetę. Jest naprawdę super!!! :multi: A z tą jarzębiną to chodziło mi o przypomnienie Hani, że nie tylko kropelki jej nie wychodzą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Asherku - byłaś może dzisiaj w Hankowej galerii ??? -sie wybierz ;) :multi: fota poszła Quote
asher Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Hahaha, byłam, byłam. Teraz jak z Hani wyszło jej prawdziwe ja, to ja sobie w brodę pluję, ze jej jarzebinę wypomniałam. Jeszcze jakiś urok na mnie rzuci :nerwy: Quote
Alicja Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 asher napisał(a):Hahaha, byłam, byłam. Teraz jak z Hani wyszło jej prawdziwe ja, to ja sobie w brodę pluję, ze jej jarzebinę wypomniałam. Jeszcze jakiś urok na mnie rzuci :nerwy:tysz bojasz , ja się bojam że mi urok na Rydzewskiego rzuci i wiecej nic nie będzie chciał uszyć :shake: Quote
aga1215 Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 asher napisał(a):Hahaha, byłam, byłam. Teraz jak z Hani wyszło jej prawdziwe ja, to ja sobie w brodę pluję, ze jej jarzebinę wypomniałam. Jeszcze jakiś urok na mnie rzuci :nerwy: zwłaszcza, że sobie sprzęt latający zafundowała ;) :multi: Quote
asher Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Aga, dzięki za kuper sikorzy. Zaraz powedruje na tapetę :multi: :multi: :multi: Quote
anetta Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):anetta , a skąd ta pewnosć że to sikorka a nie sikorek :oops: Chodzilo mi o nazwe ptaszka :lol: Zawsze sie mowi sikorka a nie sikorek :lol::diabloti: Quote
aga1215 Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='PIKA']Rany jaki sliczny kooperek :multi::multi: dzięki -żebyś wiedziała ile się na nią napolowałam - ile fot do kasacji :angryy: i jak trafiłam to sie kuprem ustawiła :evil_lol: mam też gila ale to właściwie do kosza powinno iść - ale ja go jeszcze upoluję :oops: a gilowa mi zwiała :angryy: Quote
PIKA Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='aga1215'] mam gila Kcesz chusteczkę? :roll: [quote name='aga1215'] :klacz: Quote
Hanna R. Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Dobry wieczór kochana Ago ! STESKNIŁAM SIĘ ZA TOBĄ ... Hanna Quote
aga1215 Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='PIKA']Kcesz chusteczkę? :roll: :eviltong: ja go jeszcze dopadnę :angryy: bez chusteczki ;) [quote name='HankaRupczewska']Dobry wieczór kochana Ago ! STESKNIŁAM SIĘ ZA TOBĄ ... Hanna ja tysz było tyle nie siedzieć w tym gabinecie, ta poprzednia postać taka znowu najgorszaj nie była ;) :lol: idę spać :bye: do jutra :buzi: Quote
Recommended Posts