Evelina Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Daga :crazyeye: JAKI ON CZEKOLADOWY ? I DO TEGO PRZYSTOJNY ??? :diabloti: :diabloti: :diabloti: Hanka czepiasz sie Juz zapomnialas, ze milosc zmysly odbiera ? :cool1: Quote
aga1215 Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 no to jeszcze trochę tego co mi zmysły odebrał :oops: :eviltong: Quote
asher Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Jakie uszy!!! :lol: Śliczny jest ten czekoladowy przystojniak :loveu: Quote
malawaszka Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 czekoladowy bo podczas oglądacie obżeracie się czekoladą czy jak??? :shake: Quote
aga1215 Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 [quote name='malawaszka']czekoladowy bo podczas oglądacie obżeracie się czekoladą czy jak??? :shake: :multi: :multi: :multi: Quote
aga1215 Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']No ucholce rewelacja :evil_lol: no - łatwiej się górki pokonuje :lol: Quote
Alicja Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 PIKA napisał(a):On zaraz odleci normalnie :evil_lol:jak Dedal i Ikar :evil_lol: Quote
aga1215 Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):jak Dedal i Ikar :evil_lol: :hmmmm: wolałabym może nie do końca tak samo ;) :lol: Quote
Alicja Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 aga1215 napisał(a)::hmmmm: wolałabym może nie do końca tak samo ;) :lol:to wybierzmy Dedala on poleciał dalej ;) Aga jak podoba ci się perspektywa wakacji od 15 czerwca ;) Quote
Hanna R. Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='Evelina']Hanka czepiasz sie Juz zapomnialas, ze milosc zmysly odbiera ? :cool1: Ej, Ewa, Aga kontroluje swoje uczucia. A poza tym to napisała Daga Od Świecących Podłóg . :diabloti: Quote
aga1215 Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 wkleiłam tyle zdjęć :angryy: :angryy: :angryy: i MI ZJADŁO :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: images znowu ślimaczy :angryy: :angryy: :angryy: kocica mi się goni :angryy: :angryy: :angryy: chodzi po chałupie i się drze :angryy: :angryy: :angryy: juz trzeci dzień :angryy: :angryy: :angryy: i jeszcze kropelki mi nie chcą wyjść :-( - to najlepsza próba (wrzodów się przez Gosię nabawię :-( ) i mahonia Quote
Daga_i_Oskar Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Aguś nie denerwuj się tak babo !!:lol: :lol: :lol: A kropelki wyszły baaaardzo ładne, nie wiem co tych od nich chcesz :razz: :razz: Quote
aga1215 Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Aguś nie denerwuj się tak babo !!:lol: :lol: :lol: A kropelki wyszły baaaardzo ładne, nie wiem co tych od nich chcesz :razz: :razz: :lol: nocą Mańka tysz się drze :angryy: a widziałaś Gosiaczkowe kropelki ?????:oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='aga1215']:lol: nocą Mańka tysz się drze :angryy: a widziałaś Gosiaczkowe kropelki ?????:oops: no pewnie, ze widziałam i także się nimi zachwycałam, ale Twoje są równie piękne ;) Quote
Alicja Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='aga1215']:lol: nocą Mańka tysz się drze :angryy: a widziałaś Gosiaczkowe kropelki ?????:oops:aguś nie smutkuj Gosia to już stary :evil_lol: kropelkowy wyzeracz a ty nowicjusz i jak na początkującą kropelkowa to itak ok / ja nawet nie próbuję :oops: / Quote
aga1215 Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']aguś nie smutkuj Gosia to już stary :evil_lol: kropelkowy wyzeracz a ty nowicjusz i jak na początkującą kropelkowa to itak ok / ja nawet nie próbuję :oops: / dzięki Kobity za dobre słowo - jestem niewyspana:angryy: to mam doła - jutro śpię do południa :multi: a jak będzie słoneczko to czekoladowego latawca ufocę :multi: on tysz miał doła ;) Quote
aga1215 Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Aga , byle do 23 czerwca ;) :hmmmm: nie bardzo wiem, co o tym myśleć(tak szukają forsy????), ale i tak Quote
Alicja Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='aga1215']:hmmmm: nie bardzo wiem, co o tym myśleć(tak szukają forsy????), ale i tak :popcorn: jai tak nie mam wiecej urlopu , ale bedzie spokojniej w pracy ;) Quote
Hanna R. Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 O Aga ! Widze, że nie tylko mnie Gosi kropelki uwierają :angryy: Dobrze nie czuć sie samotnie .... :evil_lol: Quote
aga1215 Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 [quote name='HankaRupczewska']O Aga ! Widze, że nie tylko mnie Gosi kropelki uwierają :angryy: Dobrze nie czuć sie samotnie .... :evil_lol: witaj w klubie mój aparat ciągle jest nowy a ja nie umiem :oops: go właściwie wykorzystać :angryy: Quote
aga1215 Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::popcorn: jai tak nie mam wiecej urlopu , ale bedzie spokojniej w pracy ;) co znaczy spokojniej??? Quote
Alicja Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 aga1215 napisał(a):co znaczy spokojniej???mniej dzieciów :evil_lol: Quote
Recommended Posts