Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Daga :crazyeye: JAKI ON CZEKOLADOWY ? I DO TEGO PRZYSTOJNY ??? :diabloti: :diabloti: :diabloti: Hanka czepiasz sie
Juz zapomnialas, ze milosc zmysly odbiera ? :cool1:

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aga1215 napisał(a):
:hmmmm: wolałabym może nie do końca tak samo ;) :lol:
to wybierzmy Dedala on poleciał dalej ;)
Aga jak podoba ci się perspektywa wakacji od 15 czerwca ;)

Posted

[quote name='Evelina']Hanka czepiasz sie
Juz zapomnialas, ze milosc zmysly odbiera ? :cool1:

Ej, Ewa, Aga kontroluje swoje uczucia. A poza tym to napisała Daga Od Świecących Podłóg . :diabloti:

Posted

wkleiłam tyle zdjęć :angryy: :angryy: :angryy: i MI ZJADŁO :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: images znowu ślimaczy :angryy: :angryy: :angryy: kocica mi się goni :angryy: :angryy: :angryy: chodzi po chałupie i się drze :angryy: :angryy: :angryy: juz trzeci dzień :angryy: :angryy: :angryy:
i jeszcze kropelki mi nie chcą wyjść :-( - to najlepsza próba (wrzodów się przez Gosię nabawię :-( )

i mahonia

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Aguś nie denerwuj się tak babo !!:lol: :lol: :lol:
A kropelki wyszły baaaardzo ładne, nie wiem co tych od nich chcesz :razz: :razz:
:lol: nocą Mańka tysz się drze :angryy:
a widziałaś Gosiaczkowe kropelki ?????:oops:

Posted

[quote name='aga1215']:lol: nocą Mańka tysz się drze :angryy:
a widziałaś Gosiaczkowe kropelki ?????:oops:aguś nie smutkuj Gosia to już stary :evil_lol: kropelkowy wyzeracz a ty nowicjusz i jak na początkującą kropelkowa to itak ok / ja nawet nie próbuję :oops: /

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']aguś nie smutkuj Gosia to już stary :evil_lol: kropelkowy wyzeracz a ty nowicjusz i jak na początkującą kropelkowa to itak ok / ja nawet nie próbuję :oops: /
dzięki Kobity za dobre słowo - jestem niewyspana:angryy: to mam doła
- jutro śpię do południa :multi: a jak będzie słoneczko to czekoladowego latawca ufocę :multi:
on tysz miał doła ;)

Posted

[quote name='aga1215']:hmmmm: nie bardzo wiem, co o tym myśleć(tak szukają forsy????), ale i tak :popcorn: jai tak nie mam wiecej urlopu , ale bedzie spokojniej w pracy ;)

Posted

[quote name='HankaRupczewska']O Aga ! Widze, że nie tylko mnie Gosi kropelki uwierają :angryy: Dobrze nie czuć sie samotnie .... :evil_lol:
witaj w klubie
mój aparat ciągle jest nowy a ja nie umiem :oops: go właściwie wykorzystać :angryy: