Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
pies bez głowy:shocked!: .Co Ty zrobiłaś Wekiemu :cry:

tylko fotkę w makro-a ponieważ siedziałam za blisko to głowa już się w kadrze nie zmieściła :oops: :HUT012: :chlup:

Posted

[quote name='aga1215']
spacerek po ścianie :baddevil: czyli pies "bez_głowy" [SIZE=1]się nie zmieściła ;)

Aga, chyba z pięc minut wpatrywałam się w zdjęcie chcąc dociec, jak Wektor tę głowę zgiął, że jej nie widać! I dopiero potem przeczytałam, że się łeb po prostu w kadrze nie zmieścił :lol:

Posted

[quote name='asher']Aga, chyba z pięc minut wpatrywałam się w zdjęcie chcąc dociec, jak Wektor tę głowę zgiął, że jej nie widać! I dopiero potem przeczytałam, że się łeb po prostu w kadrze nie zmieścił :lol:
i reszta pieska czyli morduchna w makro :halfrobo:

Posted

aga1215 napisał(a):
i, tam za ciepło :baddevil: jakoś mnie nie ciągnie :chlup:
ja to chętnie wyjechałabym gdzieś gdzie jest cichutko :great: .U mnie nie dość tego ,że małolaty od miesiaca szykują sie na front i walą petardami to jeszcze od 8.30 sasiad wstawia nowe drzwi , czyli wywala framugi etc i jest hałas , rumor , brud i mam już dość:evilbat:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
ja to chętnie wyjechałabym gdzieś gdzie jest cichutko :great: .U mnie nie dość tego ,że małolaty od miesiaca szykują sie na front i walą petardami to jeszcze od 8.30 sasiad wstawia nowe drzwi , czyli wywala framugi etc i jest hałas , rumor , brud i mam już dość:evilbat:

tylko drzwi - szybko skończy :chlup: a jak ładnie naklatce będzie :halfrobo:

Posted

aga1215 napisał(a):
tylko drzwi - szybko skończy :chlup: a jak ładnie naklatce będzie :halfrobo:
no już pomalutku kończy ale jakby nie było 5 godzin dawał do wiwatu a wcześniej przez miesiąc remontował od 8-15 , fajnie było:evilbat: .Ale przynajmniej korytarz umył od 4 piętra do parteru:multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no już pomalutku kończy ale jakby nie było 5 godzin dawał do wiwatu a wcześniej przez miesiąc remontował od 8-15 , fajnie było:evilbat: .Ale przynajmniej korytarz umył od 4 piętra do parteru:multi:
no widzisz, maluszek wejdzie po czystej klatce :lol:

Posted

[quote name='Poświata']U nas, śpiewają w parku :loveu: .
skąd one się tam wzięły :niewiem: samobójczynie jakieś czy co :crazyeye: ;)
U nas od wieczora odwilż - teraz wprawdzie świeci słońce ale wszystko znowu topnieje:diabloti: nie lubię odwilży - już wolę jak leży porządny śnieg:lol:
Aniołek mi przyniósł :multi: :

Posted

[quote name='Nitka&Gosia']Jaki śliczny obrazek :multi::multi::-oTeż chcę taki!!!!!:lol:Widzę że twój piesio też wygląda przez okno :eviltong:
cieszę się, że się podoba :multi:
a to nasi rodzinni przyjaciele

jakby były wątpliwości to jamnik właśnie pożera dobka(prawie dobka);) :lol: i następny etap: