Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No i tak trzymaj ! Pamietaj - broń Boże nie truj sie jakimiś Gripexami, Rutinoscorbinami i innym paskudztwem. TYLKO METODY NATURALNE ! :drinka: :drinka: :drinka:
tak jest Pani Doktorko!!!
Maga - dzisiaj już nie mogę mieszać - jutro wypróbuję ;)

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']:diabloti: :diabloti: :diabloti: Mieszaj, mieszaj koniecznie - na dobre Ci to wyjdzie .:angel: :angel: :angel:
:-D skoro lekarz każe :facelick: :facelick: :popcorn: :haha: :jumpie: :roflt: :beerchug: :roflt: :beerchug: :roflt: w nocy chyba ze 30 cm dosypało - Wektor NIE CHCIAŁ wyjść :-o za to w nocy utknął na końcu ogrodu - został odnaleziony dzięki latarce i śladom - wystawiał zwierzynę :-o (jakiś kot???) i cicho siedział - dobrze, że wcześniej utorował drogę, bo śnieg po pas :robot: :Dog_run: :Dog_run:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Reklamować !!! I -2 ( za mało ) I za krótkie ( za krótkie ) 8-) 8-) 8-)
:haha: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Hanuś - litości - bo mnie prócz gardła jeszcze brzuch rozboli :modla:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Wiesz - najlepsze jest postępowanie radykalne : SIĘ WYTNIE ! :evilbat:
:-o :-o :-o co???? :-o :-o :-o
Nie kcem!:drinking:!! :drinka: :drinka: :drinka: :drinking:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
biedny Weki :puppydog: , aga jak mogłaś :nonono2:

no i widzicie, ile mamy śniegu??? A teraz i mróz -10 stopni - :hmmmm: to chyba już Syberia? co nie? :niewiem:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']WYGRYWASZ FOTOGRAFICZNY INSTRUKTAŻ LEPIENIA PIEROGÓW :grins: :grins: :grins: :grins:O matko... Pierogi zaczną mnie prześladować, jak onegdaj dogi niemieckie :nerwy: