malawaszka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Asher - dodałam Cię do listy znajomych (właśnie odkryłam tę opcję) tylko co z tego??? :bigok: :flasings: :question: Quote
asher Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 malawaszka napisał(a):Asher - dodałam Cię do listy znajomych (właśnie odkryłam tę opcję) tylko co z tego??? :bigok: :flasings: :question:Coztego na liście to mam ja :lol: I tez nie wiem, co z tego :lol: Admin tłumaczył, że podobno do takich osób można łatwiej PW wysyłać. Też mi cymes :cunao: Quote
malawaszka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 a to Cie wywalam i nikogo nie dodaje jak t takie kFiatki 8-) Quote
Maga100 Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='malawaszka']a to Cie wywalam i nikogo nie dodaje jak t takie kFiatki 8-) E tam, nie znacie się :-? Wpisujesz sobie na ta listę duzo osób, a potem ją oglądasz i cieszysz się, że masz tylu przyjaciół na dogo 8-) Quote
Poświata Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Gdzie ta lista????????? Bo mnie to nowe dogo strasznie męczy i nie umiem po nim się poruszać :vamp: . Coś mi gdzies dzwoniło, ale nie wiem w którym uchu :vamp: . Quote
aga1215 Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 [quote name='Poświata']Gdzie ta lista????????? Bo mnie to nowe dogo strasznie męczy i nie umiem po nim się poruszać :vamp: . Coś mi gdzies dzwoniło, ale nie wiem w którym uchu :vamp: . panel użytkownika to aktualna skrzynka skarbów - odwiedź go :-D mamy troszku zimy :sg168: Quote
Hanna R. Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Maga100']E tam, nie znacie się :-? Wpisujesz sobie na ta listę duzo osób, a potem ją oglądasz i cieszysz się, że masz tylu przyjaciół na dogo 8-) No, ta to mnie zawsze wszystko wytłumaczy - nawet już wtedy mi wytłumaczy, kiedy jeszcze nie zdążę w kwestii wytłumaczonej pomyśleć .:haha: :haha: :haha: Aga a tak wogóle, to DZIEŃ DOBRY !!!! Piękną zime macie - ale my - też taką mamy ....8-) Quote
asher Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 My też, my też :multi: I ciągle pada śnieg :laola: Quote
Maga100 Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='asher']My też, my też :multi: I ciągle pada śnieg :laola: To chyba tylko na twoim zadoopiu pada :-? Jak to na zadoopiu :vamp: :drinka: Quote
asher Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Maga100']To chyba tylko na twoim zadoopiu pada :-? Jak to na zadoopiu :vamp: :drinka: Ślicznie jest na moim zadoopiu :D Śnieżek proszy, słonko świeci. Ach....... :iloveyou: Quote
Poświata Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 To daj trochę tego śniegu na moją dzielnicę, bo u mnie nic nie prószy :vamp: . Quote
asher Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Poświata napisał(a):To daj trochę tego śniegu na moją dzielnicę, bo u mnie nic nie prószy :vamp: .To se przyjed x i se weź. Bo ja zaraz ide kibek sprzątać i czasu nie mam... --- Iiiiiiiii, zerknęłam za okno, juz nie prószy :lol: Quote
aga1215 Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 [quote name='Poświata']To daj trochę tego śniegu na moją dzielnicę, bo u mnie nic nie prószy :vamp: . i na Dogo też już przestało prószyć :puppydog: po kolejnym, cogodzinnym odśnieżaniu :robot: Quote
asher Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Aga cały czas ci powiadomienia przychodzą? Może się tak dzieć dlatego, że nie wczyściłaś sobie "Listy subskrybcji" ;) Quote
Poświata Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 No do mnie też ciągle przychodzą powiadomienia, a ta lista subskrybcji to gdzie :shocked!: i co sie z nią robi:shocked!:??? Quote
aga1215 Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 [quote name='Poświata']No do mnie też ciągle przychodzą powiadomienia, a ta lista subskrybcji to gdzie :shocked!: i co sie z nią robi:shocked!:??? musisz wejść do skrzynki skarbów czyli do Panelu użytkownika ;-) ooo - Gucio przygotowała instrukcję obsługi http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19513 tam jest WSZYSTKO w punktach i z ilustracją :) Quote
aga1215 Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 asher napisał(a):Aga cały czas ci powiadomienia przychodzą? Może się tak dzieć dlatego, że nie wczyściłaś sobie "Listy subskrybcji" ;) :hmmmm: wyczyściłam - teraz już tylko z 2 wątków przychodzą - wykasuję ręcznie :) Quote
Alicja Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Rany jak poczytałam instrukcję to dopiero mam mętlik , chyba za dużo jak na jeden raz:nonono2: Quote
aga1215 Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Rany jak poczytałam instrukcję to dopiero mam mętlik , chyba za dużo jak na jeden raz:nonono2: za dużo to było w sobotę ;-) teraz jest znacznie lepiej :-D Quote
aga1215 Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 latający Wektor - musiałamtrochę rozjaśnić :oops: więc ostrość spadła Felek robi przedświąteczną toaletę :flasings: Quote
Hanna R. Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 A nie za wcześnie on tę toaletę robi ??? Przecież do Świąt jeszcze tydzień... Czy leczysz się stosownie moja droga Ago ??? :drinka: :drinka: :drinka: Quote
aga1215 Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 [quote name='HankaRupczewska']A nie za wcześnie on tę toaletę robi ??? Przecież do Świąt jeszcze tydzień... Czy leczysz się stosownie moja droga Ago ??? :drinka: :drinka: :drinka: ............. Quote
Hanna R. Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='aga1215']............. No i tak trzymaj ! Pamietaj - broń Boże nie truj sie jakimiś Gripexami, Rutinoscorbinami i innym paskudztwem. TYLKO METODY NATURALNE ! :drinka: :drinka: :drinka: Quote
Maga100 Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='aga1215']............. I czystą z pieprzem :drinking: Quote
Recommended Posts