aga1215 Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 chciałamdać do poprzedniego posta - ale nie chce przyjąć :nonono2: muszę więc wysłać nowego Quote
Hanna R. Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Dzień dobry Aga ! :sg168: Nie bedę Ci pisała, że u Was piekna zima - bo sama wiesz ... Jak tam było przy łopacie ??? Wiesz - na pierwszy rzut szata tego forum spodobała mi sie. Ale czuję sie trochę zagubiona. Jak teraz wstawiac zdjecia ? Wykorzystując która opcję ??? Napisz proszę z zastosowaniem metody łopatologicznej... Quote
aga1215 Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 i pomyśleć, że jeszcze wczoraj popołudniu śniegu tu nie było :haha: 8-) już umiem wkleić do jednego postu więcej niż dwa zdjęcia :flasings: Quote
Hanna R. Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Cholera - napisałam długiego posta - i mi go ordynarnie wcięło .... a więc : DZIEŃ DOBRY AGA ! Nie bede pisała, że zima piękna - bo sama wiesz ... Jak tam było przy łopacie ??? Na pierwszy rzut oka nowa szata spodobała mi się. Ale czuje sie zagubiona trochę.. Quote
aga1215 Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Dzień dobry Aga ! :sg168: Nie bedę Ci pisała, że u Was piekna zima - bo sama wiesz ... Jak tam było przy łopacie ??? Wiesz - na pierwszy rzut szata tego forum spodobała mi sie. Ale czuję sie trochę zagubiona. Jak teraz wstawiac zdjecia ? Wykorzystując która opcję ??? Napisz proszę z zastosowaniem metody łopatologicznej... Trawnikowy dzisiaj przemienił się w śniegowego ... no pół śniegowego - też zaczerpnęłam nieco świeżego powietrza i zażyłam dawkę ruchu :robot: Zdjęcia wstawiasz tak jak w outlooku - klikasz na ikonkę: otwiera się okienko znapisem http:// i wklejasz w nie adres strony, z której bierzesz fotkę - czyli images (lub innej) - tak jak było dotychczas. Akceptujesz. W oknie tekstowym najpierw pojawiają Ci się kwadraciki a po chwili cała fotka. Nie sprawdziłam, czy zmieniły się dopuszczalne rozmiary :oops: Żeby potem coś napisać, musisz kliknąć obok foty, aby pojawił Ci się kursor. U góry są narzędzia do formatowania czcionki. Aby wstawić więcej zdjęć po każdym zdjęciu trzeba kursorem przejść do nowej linii i ponownie wybrać ikonkę.którą Ci tu wkleiłam. Itd.... Hania - możesz, tak jak w Wordzie przy pomocy myszki przeniesc fragmenty tekstu :flasings: - zaznaczasz ten fragment,który chcesz przesunąć, najeżdżasz myszką i jak kursor zmieni się na taki prostokącić (cuśjakby kopertka) wciskasz lewy klawisz i nie puszczając go ciągniesz po oknie a następnie puszczasz w miejscu, w którym chcesz, aby był - baqrdzo to wygodne:infinity: Czekam na Gezia i Kraków w śniegu :-D Quote
Hanna R. Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Aga, jakbyś mnie Kochaneńka napisała - KIM TY JESTEŚ :question: Z zawodu - oczywiście 8-) No bo skąd można wiedzieć te wszystkie rzeczy ? To jekieś podejrzane jest !!! Bo ja tu dzisiaj robię za mentalna blondi z dowcipów :vamp: Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Aga, jakbyś mnie Kochaneńka napisała - KIM TY JESTEŚ :question: Z zawodu - oczywiście 8-) No bo skąd można wiedzieć te wszystkie rzeczy ? To jekieś podejrzane jest !!! Bo ja tu dzisiaj robię za mentalna blondi z dowcipów :vamp: Haniu , nie tylko ty :puppydog: Quote
anetta Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Mnie tez:cry: Mija kilka minut zeby poprawnie napisal mi sie post... Mam juz tego dosyc:vamp: Zrobilam ze swoimi fotami tak jak pisalas (bo zobaczylam ze sa linki a nie foty) i doopa, nic sie niezmienilo ) Wstawilam nawet duze IMG al ei tak nic z tego :/ Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='anetta']Mnie tez:cry: Mija kilka minut zeby poprawnie napisal mi sie post... Mam juz tego dosyc:vamp: Zrobilam ze swoimi fotami tak jak pisalas (bo zobaczylam ze sa linki a nie foty) i doopa, nic sie niezmienilo ) Wstawilam nawet duze IMG al ei tak nic z tego :/ja wstawiam ręcznie ;-) i wchodzi:lookarou: Quote
Sabina1 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] Bo ja tu dzisiaj robię za mentalna blondi z dowcipów :vamp: Haniu, przede wszystkim Cię przepraszam, już Ty wiesz za co! Poza tym, nie jesteś żadna blondi, bo ja na przykład dalej nie wiem, co z tą kłódką :-D . Quote
asher Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 A ja się gubię :( A najgorsze, że muszę przelecieć sie po wszystkich tematach, które subskrybowałam do tej pory, bo mi powiadomienia nie przychodzą :roll: A jest ich gdzies tak koło 250 :roll: W ogóle mi sie forum nie podoba, zauważyy scie, że nie ma juz tytułów za zdopbyte łapki? A były takie fajne... I ten wygląd - dla mnie beznadziejny i przedpotopowy... I jak się kurna dosatać do listy emotikonek, jak się zmienia własną wiadomość???? Quote
aga1215 Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Aga, jakbyś mnie Kochaneńka napisała - KIM TY JESTEŚ :question: Z zawodu - oczywiście 8-) No bo skąd można wiedzieć te wszystkie rzeczy ? To jekieś podejrzane jest !!! Bo ja tu dzisiaj robię za mentalna blondi z dowcipów :vamp: a wiesz Haniu, dlaczego mężczyźni tak lubią dowcipy o blondynkach???? Hania, Sabina, Ala, Asher, Anetta - cierpliwości, dacie radę! Teraz jest jak Outlooku - jakiej poczty używacie??? Quote
aga1215 Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 asher napisał(a):A ja się gubię :( A najgorsze, że muszę przelecieć sie po wszystkich tematach, które subskrybowałam do tej pory, bo mi powiadomienia nie przychodzą :roll: A jest ich gdzies tak koło 250 :roll: W ogóle mi sie forum nie podoba, zauważyy scie, że nie ma juz tytułów za zdopbyte łapki? A były takie fajne... I ten wygląd - dla mnie beznadziejny i przedpotopowy... I jak się kurna dosatać do listy emotikonek, jak się zmienia własną wiadomość???? emotionki możesz przecież wkleić jak fotę:-D Quote
asher Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 aga1215 napisał(a):Teraz jest jak Outlooku - jakiej poczty używacie???Ja nie używam w ogóle klienta pocztowego bo mi się schrzanił... Ten rodzaj forum na szczeście trochę znam, bo identyczny jest np. owczarek.pl Ale cholernie go nie lubię... Na owczarku bywam rzadko, własnie dlatego, że mi sie nie podoba :roll: Quote
aga1215 Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 [quote name='asher']Ja nie używam w ogóle klienta pocztowego bo mi się schrzanił... Ten rodzaj forum na szczeście trochę znam, bo identyczny jest np. owczarek.pl Ale cholernie go nie lubię... Na owczarku bywam rzadko, własnie dlatego, że mi sie nie podoba :roll: Asher tylko się nie waż tutaj nie bywać :nono: Quote
aga1215 Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 zgadnijcie, co Wektor tak pilnie obserwuje ;-) :-D Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='aga1215'] zgadnijcie, co Wektor tak pilnie obserwuje ;-) :-D pewnie kota;-) Quote
aga1215 Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):pewnie kota;-) pudło :sweetCyb:- kuń pojechał do lasu ;-) :sweetCyb: Quote
Maga100 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 A ja nie rozumiem tego zamieszania z zamieszczaniem zdjęć...:niewiem: Ja wklejam tak samo, jak poprzednio. W Photobuckecie mam od razu link z [img], kopiuję go i po prostu wklejam. Aga, śliczna zima :flasings: Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='Maga100']A ja nie rozumiem tego zamieszania z zamieszczaniem zdjęć...:niewiem: Ja wklejam tak samo, jak poprzednio. W Photobuckecie mam od razu link z [img], kopiuję go i po prostu wklejam. Aga, śliczna zima :flasings:Ale w ImageShack nie ma [img] Quote
malawaszka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 asher napisał(a):A ja się gubię :( A najgorsze, że muszę przelecieć sie po wszystkich tematach, które subskrybowałam do tej pory, bo mi powiadomienia nie przychodzą :roll: A jest ich gdzies tak koło 250 :roll: W ogóle mi sie forum nie podoba, zauważyy scie, że nie ma juz tytułów za zdopbyte łapki? A były takie fajne... I ten wygląd - dla mnie beznadziejny i przedpotopowy... I jak się kurna dosatać do listy emotikonek, jak się zmienia własną wiadomość???? AMEN nie wiem co ja terazzrobię :puppydog: nie jestem juz Kompletnym Psy-chopatą odebrano mi tożsamość :puppydog: Quote
aga1215 Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 próba samego linka wyszło :shock::shock::shock: :sweetCyb: :sweetCyb: z imagesa wzięłam Hotlink for forums (1) Quote
Maga100 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='aga1215']próba samego linka wyszło :shock::shock::shock: :sweetCyb: :sweetCyb: z imagesa wzięłam Hotlink for forums (1) widzisz, widzisz :flasings: Quote
Recommended Posts