Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
:evil: no szlag mnie dzisiaj trafi :evil: dogomania przełądowałą zippy :evil:
Co Dogomania zrobiła? :hmmmm: (wyjątkowo nie czepiam się literowki :wink: )

Posted

asher napisał(a):
malawaszka napisał(a):
:evil: no szlag mnie dzisiaj trafi :evil: dogomania przełądowałą zippy :evil:
Co Dogomania zrobiła? :hmmmm: (wyjątkowo nie czepiam się literowki :wink: )

:o :o :o no właśnie co zrobiła Dogomania? :-?

Posted

asher napisał(a):
aga1215 napisał(a):
a potem było polowanko - mały filmik z końcowej fazy podchodów :lol: filmik nie zawsze się otwiera, bo tamten serwer bywa przeładowany :( ale może komuś się uda :oops:
http://www.zippyvideos.com/4071941252454026/pict0271/
Ileż gracji w ruchach, jaka finezja :klacz:
A na co Wekus polowal?

właśnie mi się otworzył :angel:

Na kota oczywiście
:lol: - zniknął między deskami, drugi był na podwórku obok (stąd ten chwilowy zez :lol: ) - sama trzymałam Wektora i kręciłam filmik, złapałam już końcówkę, nie mogę trafić od początku - on na widok kota cały się częsie :lol:
no to trochę górskich widoczków - dzisiejszy poranek - niedługo po wschodzie, lekka mgiełka-7stopni

Posted

Waszka, gadaj po ludzku :evil: Ja juz nie wnikam, z kim ty sie teraz dotykałaś, że tak dziwnie gadasz, ale wytłumacz co to te zippy i co ma z tym dogomania wspólnego :hmmmm:

Aga, ja ci surowo zabraniam wklejac takie piękne fotki :evil: Gniota psychicznego się w tej galerii nabawiam. Ty masz takie cudne widoki, a ja szaroburą breję na warszawskcich ulicach :evil: I gdzie tu sprawiedliwość? :x

Posted

asher napisał(a):
Waszka, gadaj po ludzku :evil: Ja juz nie wnikam, z kim ty sie teraz dotykałaś, ale wytłumacz co to te zippy i co ma z tym dogomania wspólnego :hmmmm:

Aga, ja ci surowo zabraniam wklejac takie piękne fotki :evil: Gniotas psychicznego się w tej gaklerii nabawiam. Ty mas ztakie cudne widoki, a ja szaroburą breję na warszawskcich ulicach :evil: I gdzie tu sprawiedliwość? :x

Asherku - też mogłam mieć warszawską breję - wybrałam góry -ciągle nie wiem, czy żałować :oops: :hmmmm: ale jak patrzę na te widoczki to przynajmniej momentami nie mam wątpliwości :D ta lekka mgiełka...

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Waszeczko ale w Zippie też wyskakiwało database na czerwono pisane 8)

Aga u nas jest wiecej śniegu :o

Ja chcę takie widoczki na codzień :-? :(

nie ma sprawy - mogę codziennie wklejać - ciekawe, kiedy Ci się opatrzy :wink: :lol:
- u nas od niedzieli nie ma śniegu - tyle, co po górkach :P

Posted

aga1215 napisał(a):
Asherku - też mogłam mieć warszawską breję - wybrałam góry -ciągle nie wiem, czy żałować :oops: :hmmmm:
NIE ŻAŁUJ!!!! Warszawa jest okropna!!! Nawet jak nie jest zabrejona :roll:

Posted

Beatko, różnica polega na tm, że w Warszawie trzeba się narozglądac, zeby znaleźc ładne miejsca, a w górach trzeba sie naszukac, żeby znaleźć jakieś brzydkie zakatki... :(
Choć ja akurat nie narzekam, prawie na wsi mieszkam i mam w okolicy naprawde piękne tereny, łaki, pastwiska, las, wąwozy... :fadein: Ale warszawa jako całośc - nie dla mnie. I własciwie cie chodzi o krajobraz, raczej o ogólną atmosferę...

Posted

Poświata napisał(a):
Eeeeeeee tam w Warszawie też może być piknie, ino trza się ciutke rozglodnoć.
Ot, dzisiejszy zachód słońca za moim balkonem :P
http://img352.imageshack.us/img352/6412/slon7mc.jpg
http://img352.imageshack.us/img352/3358/slonc2ai.jpg

I co nie ładny??? Ładny!!! :P :P :P

nio - na Ochocie może być... zachód niczego sobie :P :hmmmm: gdzieś mam fotkę z widokiem furmanki ... na Sadybie :lol: zachody też tam ładne :P

Posted

asher napisał(a):
Ale warszawa jako całośc - nie dla mnie. I własciwie cie chodzi o krajobraz, raczej o ogólną atmosferę...

Ot i ambaras, co zrobimy z tym fantem???
Malutki domek gdzieś na łonie natury?
Na przeciwko Agi są bezpańskie grunta :P , będziecie se przez ulicę z balkonów gadać :P .

Posted

Poświata napisał(a):
asher napisał(a):
Ale warszawa jako całośc - nie dla mnie. I własciwie cie chodzi o krajobraz, raczej o ogólną atmosferę...

Ot i ambaras, co zrobimy z tym fantem???
Malutki domek gdzieś na łonie natury?
Na przeciwko Agi są bezpańskie grunta :P , będziecie se przez ulicę z balkonów gadać :P .

te grunta som jak najbardziej pańskie - ino państwo siedzi se w Rzymie a my mamy wkoło chwasty :evilbat: ale może by sprzedali??? Boorki miały by gdzie biegać :D

Posted

Hahaha, najpierw muszę studia skończyć ( :roll: ) a potem wygrać w lotto :lol: Ale Aga, jakby ci nie sprawiło kłopotu sprawdzenie co z tymi gruntami, to byłabym wdzięczna :fadein: Może rodziców namówię? Oni się rozglądają za jakims ładnym kawałkiem ziemi 8)

Posted

ja też nie cierpię Warszawy :evil:
choć mieszkam tu od zawsze, jak mój dziad i pradziad.
dlatego też bedem cięzko pracować i na stare lata sie wynoszę stąd :-?

Posted

asher napisał(a):
Hahaha, najpierw muszę studia skończyć ( :roll: ) a potem wygrać w lotto :lol: Ale Aga, jakby ci nie sprawiło kłopotu sprawdzenie co z tymi gruntami, to byłabym wdzięczna :fadein: Może rodziców namówię? Oni się rozglądają za jakims ładnym kawałkiem ziemi 8)

Nie muszę sprawdzać - siedzą w Rzymie i nie mogą się dogadać z własnym synem - on włąśnie sie buduje, ale 15 km dalej....
a co do ładnych kawałków - może się jeszcze uchowały - znajomi znaleźli ładny, ale wysoko, na górce :niewiem: mogę orientacyjnie popytać

Posted

asher napisał(a):
Popytaj :fadein: Ale się nieprzemęczaj, tak niezobowiązująco popytaj :wink:

dobra - dam Ci czas na lotka - studia masz JUŻ kończyć :wink: :lol: