Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
aga1215 napisał(a):
gdzie ten Felek łaził :hmmmm: dziwnie pachnie :hmmmm: :D http://img466.imageshack.us/img466/602/wektorfelek13ry.jpg
:lol: Felek chyba będzie robił za Wekrorowa podusię :wink:

a fe - kot i podusia dla psa :evil: :wink: :lol:
Felek regularnie zostaje szczegółowo obwąchiwany a nochal dodatkowo służy do zwalania kota z kolan pańci, jak też z pańciowej podusi itp. atrakcyjnych miejsc :lol:

Posted

aga1215 napisał(a):
malawaszka napisał(a):
aaa nic takiego bo myślałam, że jak bywałabyś tam często to może orientowałabyś się w jakich okolicach są Nowotarskie Zakł. Przemysłu Skórzanego "Podhale" ul. Ludźmierska 29 :lol: :lol: :lol: bo tam jest nadajnik gsm, którego robimy raport oddziaływania na środowisko i kurna ktoś będzie musiał tam pojechać, żeby zobaczyć jak toto tam wygląda - np czy nie ma w pobliżu (w promieniu ok 100m) żadnych budynków użyteczności publicznej :roll: a na planie NT tego nie widać :-?

Waszka - ten zakład od lat nie istnieje! Tam jest prywatna firma obuwnicza - zresztą znana w kraju (sponsor hokeistów), część budynków zajęły inne firmy. Całość znajduje się w lesie, ale trochę się tam rozbudowało. Póki co, nie mogę ustalić jak daleko od zakładu jest szkoła - jak się dowiem, napiszę

dziękuję dziękuję :-) a czy możesz siędowiedzieć czy na tym terenie jest antena gsm? wyyysoookaaaaa - nie da się nie zauważyć - albo na "własnych nogach" :lol: albo na jakimś kominie :wink:

Posted

malawaszka napisał(a):
aga1215 napisał(a):
malawaszka napisał(a):
aaa nic takiego bo myślałam, że jak bywałabyś tam często to może orientowałabyś się w jakich okolicach są Nowotarskie Zakł. Przemysłu Skórzanego "Podhale" ul. Ludźmierska 29 :lol: :lol: :lol: bo tam jest nadajnik gsm, którego robimy raport oddziaływania na środowisko i kurna ktoś będzie musiał tam pojechać, żeby zobaczyć jak toto tam wygląda - np czy nie ma w pobliżu (w promieniu ok 100m) żadnych budynków użyteczności publicznej :roll: a na planie NT tego nie widać :-?

Waszka - ten zakład od lat nie istnieje! Tam jest prywatna firma obuwnicza - zresztą znana w kraju (sponsor hokeistów), część budynków zajęły inne firmy. Całość znajduje się w lesie, ale trochę się tam rozbudowało. Póki co, nie mogę ustalić jak daleko od zakładu jest szkoła - jak się dowiem, napiszę

dziękuję dziękuję :-) a czy możesz siędowiedzieć czy na tym terenie jest antena gsm? wyyysoookaaaaa - nie da się nie zauważyć - albo na "własnych nogach" :lol: albo na jakimś kominie :wink:

mogę - tylko :hmmmm: czy pytając sąsiada (tam pracuje) mówić, o co chodzi ....

Posted

a nochal dodatkowo służy do zwalania kota z kolan pańci, jak też z pańciowej podusi itp. atrakcyjnych miejsc
czyli mamy nochal wielofunkcyjny :wink:

A mnie sie widzi - że to KOT jest wielofunkcyjny :wink:

Aguś - nie odpowiedziałaś mi, co to za lniana faktura pod tymi nasturcjami ???

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
a nochal dodatkowo służy do zwalania kota z kolan pańci, jak też z pańciowej podusi itp. atrakcyjnych miejsc
czyli mamy nochal wielofunkcyjny :wink:

http://img466.imageshack.us/img466/602/wektorfelek13ry.jpg
A mnie sie widzi - że to KOT jest wielofunkcyjny :wink:
Aguś - nie odpowiedziałaś mi, co to za lniana faktura pod tymi nasturcjami ???

Haniu - to ćwiczonko z gimpem-2 :lol:
a taka różyczka jak Ci się podoba???

Posted

co ona tam ma??? :D

dzisiaj było ładne słoneczko

pilnowałem domku

na drzewach zostały jeszcze jakieś owocki

zima w Gorcach - robiona duuuużym zoomem

i w Pieninach - też zoom

dobranoc :buzi:

Posted

Waszka - dzięki za pochwalenie mojego stróża :buzi:
ale mam reklamacje - cały dzień nic Bolutkowi i Lunie nie przybyło :evil: popraw się :D

Maga100 - u nas w południe też zaczyna pływać, a jak koło 16tej zaczyna ścinać to jest lodowisko :evilbat: niechby już porządnie przysypało - albo zeszło wszystko ...

oby do wiosny

Posted

Aguś - zdjecia śliczne

Ale jeżeli chodzi o różyczke - to wolę Twoje kwiatuszki naturalne... Zresztą nigdy nie przepadałam za taką obróbką fotografii... :oops: :oops: :oops:

Cudniasty Wektorek ! :angel: :angel: :angel:

I piękna zima !

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Aguś - zdjecia śliczne

Ale jeżeli chodzi o różyczke - to wolę Twoje kwiatuszki naturalne... Zresztą nigdy nie przepadałam za taką obróbką fotografii... :oops: :oops: :oops:
http://img455.imageshack.us/img455/424/wektor20rm.jpg
Cudniasty Wektorek ! :angel: :angel: :angel:
I piękna zima !
http://img455.imageshack.us/img455/8305/ulicazima19ms.jpg

dzięki Haniu :buzi:
naturalna różyczka

tak jeszcze niedawno wyglądał sąsiedzki żywopłot :-?

Posted

aga1215 napisał(a):
ja też - przez 2 tygodnie :wink: :lol: tutaj zima trwa pół roku :-?

to ja tam chcę :(
bo ja z kolei lato lubię przez 2 tygodnie, potem mam już dość :-?

Posted

mmbbaj napisał(a):

:o :o :o ..........eeeeeeeee, nie wierzę :roll:

uwierz, uwierz :lol:
Już jako dziecko wolałam zime, a nawet jesien 8)
Oczywiście, ze lato ma swoje niezaprzeczalne zalety, ale generalnie jestem nim dość szybko umęczona. Lato to ja lubię na urlopie - nad morzem pod palmą , a potem już dość 8)

Posted

:hmmmm: w górach zima trwa strasznie długo - jak na mnie zbyt długo - wiąże się to z dodatkowymi obowiązkami - odśnieżanie, ogrzewanie :-? (długa zima = drogo kosztuje :evilbat: )
Jak się mieszka na końcu świata to czasami trzeba do cywilizacji - a i z tym w zimie bywają problemy. Gdyby trwała 2 tyg do miesiąca ale taka intensywna, lato mniej więcej tak samo o poza tym tylko taka bzowo-konwaliowa wiosna i babioletnia kolorowa jesień byłabym zupełnie usatysfakcjonowana - echhhh pomarzyć jak :P miło ........