Alicja Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 aga1215 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):aga1215 napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Dobranoc Agusiu. I cały Twój inwentarzu z trawnikowym na czele :hand: dzięki - miłych snów a my idziemy na spacerek :wink: :lol: :-? tylko jeden , to brakuje jeszcze 3 :wink: Aluś - aczego to Ci brakuje??? i to aż 3??? :wink: :lol:no policz kapciuszki :-? przeciez w jednym na spacer nie pójdzie :-? :lol: Quote
Hanna R. Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):aga1215 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):aga1215 napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Dobranoc Agusiu. I cały Twój inwentarzu z trawnikowym na czele :hand: dzięki - miłych snów a my idziemy na spacerek :wink: :lol: :-? tylko jeden , to brakuje jeszcze 3 :wink: Aluś - aczego to Ci brakuje??? i to aż 3??? :wink: :lol:no policz kapciuszki :-? przeciez w jednym na spacer nie pójdzie :-? :lol: Noooo, Aluś !!! To z czym gorzej ??? Ze wzrokiem ? Czy z liczeniem ??? :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):aga1215 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):aga1215 napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Dobranoc Agusiu. I cały Twój inwentarzu z trawnikowym na czele :hand: dzięki - miłych snów a my idziemy na spacerek :wink: :lol: http://img513.imageshack.us/img513/3228/wektorkapcie10qa.jpg :-? tylko jeden , to brakuje jeszcze 3 :wink: Aluś - aczego to Ci brakuje??? i to aż 3??? :wink: :lol:no policz kapciuszki :-? przeciez w jednym na spacer nie pójdzie :-? :lol: oj,Aluś, Aluś -przeca on ma w mordce dwa - włożone jeden w drugi "na waleta" :wink: to na przednie łapy, z tyłu nie nosi bo nie widać i sąsiedzi nie obszczekają, że ni ma :wink: :lol: Quote
Alicja Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):aga1215 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):aga1215 napisał(a):[quote name='HankaRupczewska']Dobranoc Agusiu. I cały Twój inwentarzu z trawnikowym na czele :hand: dzięki - miłych snów a my idziemy na spacerek :wink: :lol: :-? tylko jeden , to brakuje jeszcze 3 :wink: Aluś - aczego to Ci brakuje??? i to aż 3??? :wink: :lol:no policz kapciuszki :-? przeciez w jednym na spacer nie pójdzie :-? :lol: Noooo, Aluś !!! To z czym gorzej ??? Ze wzrokiem ? Czy z liczeniem ??? :lol: :lol: :lol: :evil: no dobra niech ci będzie są 2 :oops: ale i tak o 2 za mało 8) :lol: Quote
aga1215 Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):aga1215 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):[quote name='aga1215'][quote name='HankaRupczewska']Dobranoc Agusiu. I cały Twój inwentarzu z trawnikowym na czele :hand: dzięki - miłych snów a my idziemy na spacerek :wink: :lol: http://img513.imageshack.us/img513/3228/wektorkapcie10qa.jpg :-? tylko jeden , to brakuje jeszcze 3 :wink: Aluś - aczego to Ci brakuje??? i to aż 3??? :wink: :lol:no policz kapciuszki :-? przeciez w jednym na spacer nie pójdzie :-? :lol: Noooo, Aluś !!! To z czym gorzej ??? Ze wzrokiem ? Czy z liczeniem ??? :lol: :lol: :lol: :evil: no dobra niech ci będzie są 2 :oops: ale i tak o 2 za mało 8) :lol: ale masz tempo - Ci 2 posty temu napisałam :lol: Quote
Hanna R. Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Aga ? A Ty o TEJ PORZE na DG ? :o :o :o Quote
Alicja Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Aga nie dobijaj mnie ja dziś byłam już w pracy :-? 8) :lol: Quote
aga1215 Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Aga nie dobijaj mnie ja dziś byłam już w pracy :-? 8) :lol: nie dobije -masz psa obronnego - sie bojam :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Aga ? A Ty o TEJ PORZE na DG ? :o :o :o :D sama się sobie dziwię :buzi: Quote
aga1215 Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 moje ukochane nasturcje..................... Quote
Hanna R. Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 aga1215 napisał(a):moje ukochane nasturcje..................... No piękne - a co to za faktura - taka lniana - na tej focie ? Szkoda, że nasturcje nie są już tak popularne jak dawniej .... Quote
malawaszka Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Ago moja droga czy bywasz w Nowym Targu??? :fadein: Quote
aga1215 Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 malawaszka napisał(a):Ago moja droga czy bywasz w Nowym Targu??? :fadein: :hmmmm: chyba byłam 2 lata temu - bardziej mnie do Lachów ciągnie :wink: taką mamy zimę :-? Quote
malawaszka Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 ehh to szkoda :roll: a zimę też mamy ale nie aż taką :o Quote
asher Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Piękna macie zimę!!! W Warszawie paskudnie :( Quote
aga1215 Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 malawaszka napisał(a):ehh to szkoda :roll: a zimę też mamy ale nie aż taką :o a co potrzebujesz z New Targu??? napisz na pw Quote
malawaszka Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 aaa nic takiego bo myślałam, że jak bywałabyś tam często to może orientowałabyś się w jakich okolicach są Nowotarskie Zakł. Przemysłu Skórzanego "Podhale" ul. Ludźmierska 29 :lol: :lol: :lol: bo tam jest nadajnik gsm, którego robimy raport oddziaływania na środowisko i kurna ktoś będzie musiał tam pojechać, żeby zobaczyć jak toto tam wygląda - np czy nie ma w pobliżu (w promieniu ok 100m) żadnych budynków użyteczności publicznej :roll: a na planie NT tego nie widać :-? Quote
aga1215 Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 malawaszka napisał(a):aaa nic takiego bo myślałam, że jak bywałabyś tam często to może orientowałabyś się w jakich okolicach są Nowotarskie Zakł. Przemysłu Skórzanego "Podhale" ul. Ludźmierska 29 :lol: :lol: :lol: bo tam jest nadajnik gsm, którego robimy raport oddziaływania na środowisko i kurna ktoś będzie musiał tam pojechać, żeby zobaczyć jak toto tam wygląda - np czy nie ma w pobliżu (w promieniu ok 100m) żadnych budynków użyteczności publicznej :roll: a na planie NT tego nie widać :-? iiiii - to bez jeżdzenia będę Ci pewnie mogła załatwić :D Ludźmierska 32 jest szkoła -tylko nie wiem, jaka tam mniej więcej jest odległość -ale sie popytam :D popatrz -mały Chinczyk :P http://www.maciek.choicetochoose.org/displayimage.php?album=61&pos=4 Quote
malawaszka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 łiii byłoby cudnie jakby Ci się udało zdobyć taką informację :modla: hahah a mały chińczyk to myślałam, że będzie mały chiński grzywacz :lol: Quote
aga1215 Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 malawaszka napisał(a):łiii byłoby cudnie jakby Ci się udało zdobyć taką informację :modla: hahah a mały chińczyk to myślałam, że będzie mały chiński grzywacz :lol: grzywacz też przeca jest :wink: :lol: - taki biały - nie widać??? to właściwie fotka z Tybetu :D Quote
aga1215 Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 malawaszka napisał(a):aaa nic takiego bo myślałam, że jak bywałabyś tam często to może orientowałabyś się w jakich okolicach są Nowotarskie Zakł. Przemysłu Skórzanego "Podhale" ul. Ludźmierska 29 :lol: :lol: :lol: bo tam jest nadajnik gsm, którego robimy raport oddziaływania na środowisko i kurna ktoś będzie musiał tam pojechać, żeby zobaczyć jak toto tam wygląda - np czy nie ma w pobliżu (w promieniu ok 100m) żadnych budynków użyteczności publicznej :roll: a na planie NT tego nie widać :-? Waszka - ten zakład od lat nie istnieje! Tam jest prywatna firma obuwnicza - zresztą znana w kraju (sponsor hokeistów), część budynków zajęły inne firmy. Całość znajduje się w lesie, ale trochę się tam rozbudowało. Póki co, nie mogę ustalić jak daleko od zakładu jest szkoła - jak się dowiem, napiszę Quote
Maga100 Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 aga1215 napisał(a): taką mamy zimę :-? zazdraszczam jak nie wiem co :( ja uwielbiam zimę, taką ze śniegiem po kolana 8) w Warszawie ohyda, resztki brudnego sniegu z brudnymi liściami na brudnej trawie :-? Quote
aga1215 Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Maga100 napisał(a):aga1215 napisał(a): taką mamy zimę :-? http://img253.imageshack.us/img253/7977/zima1listopad3vd.jpg zazdraszczam jak nie wiem co :( ja uwielbiam zimę, taką ze śniegiem po kolana 8) w Warszawie ohyda, resztki brudnego sniegu z brudnymi liściami na brudnej trawie :-? to ładne na obrazku :D - po kilku dniach wielokrotnego w ciągu dnia odśnieżania można mieć dość :-? ale ładnie jest :P Quote
aga1215 Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 gdzie ten Felek łaził :hmmmm: dziwnie pachnie :hmmmm: :D Quote
Recommended Posts