aga1215 Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 [quote name='malawaszka']boszz jak oni się kochają :angel: Aga wypijmy żeby był dziś szcześliwy dzień dla Cezarka :drinking: Quote
malawaszka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 jesce nie ma :-? ale dziś MUSZĄ być dobre!!!! :drinking: :drinking: :drinking: Quote
asher Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Już są :D No to teraz będziemy chlac przez dwa tygodnie - na złagodzenie napięcia :lol: :drinking: Quote
aga1215 Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 [quote name='malawaszka']jesce nie ma :-? ale dziś MUSZĄ być dobre!!!! :drinking: :drinking: :drinking: :D są niezłe - ale i tak trzeba :kciuki: sza..... :lol: Quote
malawaszka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 brzuch mnie już boli z tego napięcia przedmiesiączkowego :evilbat: :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Ach, dziewczyny :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
aga1215 Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 mam kumpla :D fajny jest, prawda :P ale se zerknę, co u Kamy :lol: Quote
anetta Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 HAhaah Hanka, patrz, mam podobnego zwierza to twojej owieczki :lol: :lol: :lol: Moze jeszcze ktos bedzie miec jakies zwierze gospodarskie :lol: Jaki super ten kumpel :D :angel: I za Cezarka trzymam kciuki!! Quote
Alicja Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Ale fajny kumpelek :angel: Ze zwierzatek to mam też tylko owieczkę 8) A ta pańcia od Cezarka to na ile % jest zdecydowana :-? Quote
aga1215 Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 Dziewczyny - bez względu na ile % za Cezara trzeba :kciuki: :kciuki: :kciuki: w ogródku kwitnie mi nie tylko brzoza ale i takie siakieś :lol: ale tak ogólnie to jest zimno brrrrrr....................... i długi weekend :angel: :angel: :angel: Quote
Alicja Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 :o to chyba prymulka :-? Cezarku :wink: :kciuki: Quote
aga1215 Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::o to chyba prymulka :-? brawo - wygrałaś :drinking: :drinking: :drinking: Alicjarydzewska napisał(a):Cezarku :wink: :kciuki: i tak trzymaj :buzi: Quote
asher Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Hahaha, kumpek bombowy :cunao: Ja też mam owieczkę, jak się ją odpowiednio za gardło ściśnie, to beczy :lol: beeeeeeeeeeeee :lol: Quote
Alicja Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 asher napisał(a):Hahaha, kumpek bombowy :cunao: Ja też mam owieczkę, jak się ją odpowiednio za gardło ściśnie, to beczy :lol: beeeeeeeeeeeee :lol:za gardło powiadasz :o wcale jej sie nie dziwie :-? :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='asher']Hahaha, kumpek bombowy :cunao: Ja też mam owieczkę, jak się ją odpowiednio za gardło ściśnie, to beczy :lol: beeeeeeeeeeeee :lol:za gardło powiadasz :o wcale jej sie nie dziwie :-? :lol: :lol: :lol: Asher :nono: :wink: :lol: u nas wszystkie maskotki uległy zagładzie :-? Quote
asher Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 No i czego się czepiacieee? :roll: Przeciez ja ja tylko przytulam :roll: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 asher napisał(a):No i czego się czepiacieee? :roll: Przeciez ja ja tylko przytulam :roll: :evil_lol: to czemu beczy??? :wink: :lol: Quote
Hanna R. Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='anetta']HAhaah Hanka, patrz, mam podobnego zwierza to twojej owieczki :lol: :lol: :lol: Moze jeszcze ktos bedzie miec jakies zwierze gospodarskie :lol: Jaki super ten kumpel :D :angel: I za Cezarka trzymam kciuki!! Anetta - tylko go nie ściskaj zbyt mocno ! Lepiej, żeby nie beczał. My szanujemy swoje owce - nie to, co Asher :evilbat: Aga, gdzie się zawieruszyłaś ? Maga organizuje jutro spacer ! Będzie pół DG. Ja swoją obecność uwarunkowałam od Twojej ! A Ty znikasz :evilbat: :evilbat: :evilbat: I nie moge pojechać :cry: Quote
asher Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Aga, nie słuchaj Hani, nie daj się wpędzić w poczucie winy! Ona się mści za tę jarzębinę! :evilbat: Bo ona ABSOLUTNIE nie może przyjechać na spacer, a nie dlatego, że ty nie jedziesz :evilbat: Anetta, ty jestes pewna, że to owca? Bo mnie ten stworek wygląda na skrzyżowanie hipopotama z lwem :lol: Quote
aga1215 Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 [quote name='asher']Aga, nie słuchaj Hani, nie daj się wpędzić w poczucie winy! Ona się mści za tę jarzębinę! :evilbat: Bo ona ABSOLUTNIE nie może przyjechać na spacer, a nie dlatego, że ty nie jedziesz :evilbat: Anetta, ty jestes pewna, że to owca? Bo mnie ten stworek wygląda na skrzyżowanie hipopotama z lwem :lol: A kTo WaM PoWIedzIA|l, że ja nie jadę :o :o :o :roll: :o AbSOluT Haniiiiiiiiuu tO JeSTT TOOOOOO !@ Quote
asher Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Łihaaaaaaaa :multi: Pociągiem jedziesz? Mam po ciebie wyjść na dworzec? :D Quote
Hanna R. Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 aga1215 napisał(a): A kTo WaM PoWIedzIA|l, że ja nie jadę :o :o :o :roll: :o AbSOluT Haniiiiiiiiuu tO JeSTT TOOOOOO !@ Ooooo ! Ty prześmiewco :eviltong: Chyba, że pijesz Absoluta właśnie :diabloti: Quote
aga1215 Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 HankaRupczewska napisał(a):aga1215 napisał(a): A kTo WaM PoWIedzIA|l, że ja nie jadę :o :o :o :roll: :o AbSOluT Haniiiiiiiiuu tO JeSTT TOOOOOO !@ Ooooo ! Ty prześmiewco :eviltong: Chyba, że pijesz Absoluta właśnie :diabloti: aLE DoBryYYYYYYY :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Hanna R. Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='asher']Łihaaaaaaaa :multi: Pociągiem jedziesz? Mam po ciebie wyjść na dworzec? :D O! To już wiesz, że masz NIE WYCHODZIĆ ! ABSOLUTNIE !!!! Quote
Recommended Posts