Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='aga1215'][quote name='aga1215']to nie Wektor - to piękny Cezar do wzięcia

wciąż szuka kochających państwa i domu z ogrodem ...............
Cezar zostal sam
Cezarek przypomina się...
gospodarz galerii

ostatnie czereśniowe listki

jesienny buczek

Aguś ! Jesień piękna u Was tam jeszcze. Wektorek - cudo! A Cezar napewno znajdzie dom. Wiem z własnego doswiadzczenia, że bezdomny pies, na którego ktos z - ze to tak ogólnie ujmę - wolontariatu zwróci uwagę , wczesniej czy później znajdzie dom. Wyciagalismy i wyciągamy ze schroniska okrutnie stare, brzydkie i chore psy. I ZAWSZE - choć czasami nie natychmiast znajdowaliśmy im dobre domy... Było ich naprawde wiele - te które dawaliśmy na PWP to tylko niewielka część. Będzie dobrze, zobaczysz !
- mam taką nadzieję :D
dzisiaj u nas wcale tak ładnie nie było - te zdjęcia robiłam 5 dni temu :D

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][Wiem z własnego doswiadzczenia, że bezdomny pies, na którego ktos z - ze to tak ogólnie ujmę - wolontariatu zwróci uwagę , wczesniej czy później znajdzie dom. Wyciagalismy i wyciągamy ze schroniska okrutnie stare, brzydkie i chore psy. I ZAWSZE - choć czasami nie natychmiast znajdowaliśmy im dobre domy... Było ich naprawde wiele - te które dawaliśmy na PWP to tylko niewielka część. Będzie dobrze, zobaczysz !

bardzo bardzo Ci dziękuję za te słowa :calus:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Fajne kozuchy :wink:

Aga trzymam za Cezarka / w końcu to imiennik mojego TZta Cezarego :wink: / :kciuki:

:buzi: pół forum trzyma - a on ciągle czeka.....

Posted

asher napisał(a):
Pół forum + jeden 8) Zobaczysz, znajdzie dom!

oby Twoje słowa były prorocze :buzi:

asher napisał(a):
A wiadomo co się stalo z poprzednim tematem?

nikt nie wie :-? założycielka tematu też - podobno tak się może zdarzyć :niewiem:

asher napisał(a):
Koza fajna. Twoja? :lol:

nie - spotkana w drodze do pracy, chyba ma cuś wspólnego z owieczkami - widziałam je dzisiaj razem :D bez "owczarka -jamiora" :lol:

Posted

[quote name='aga1215']robię powakacyjne remanenty - znalazłam takiego Wektorka :lol:

:oops: :wink: :lol:

O, jaki śliczny tył ma Wektorek :lol:

A bezpośredni kontakt z tym groźnym stworzeniem nie może grozić kalectwem ???

Posted

MOŻE :evil: kiedyś karmiłam jabłkami takie goopie kozy i wszystko było super i milusio dopóki mi się te jabłka nie skończyły :evil: jak się skończyłe dostałam takiego bęcka w udo, że się poskładałam z bólu i miała mega siniora :evil:

Posted

malawaszka napisał(a):
MOŻE :evil: kiedyś karmiłam jabłkami takie goopie kozy i wszystko było super i milusio dopóki mi się te jabłka nie skończyły :evil: jak się skończyłe dostałam takiego bęcka w udo, że się poskładałam z bólu i miała mega siniora :evil:

Hahaha, jakie goopie??? Mądre!!! Nie bodly dopóki papu było :lol:

Aga, wektorowy tyłeczek palce lizać :eating: 8)

Posted

[quote name='asher'][quote name='malawaszka']MOŻE :evil: kiedyś karmiłam jabłkami takie goopie kozy i wszystko było super i milusio dopóki mi się te jabłka nie skończyły :evil: jak się skończyłe dostałam takiego bęcka w udo, że się poskładałam z bólu i miała mega siniora :evil:
Hahaha, jakie goopie??? Mądre!!! Nie bodly dopóki papu było :lol:

Aga, wektorowy tyłeczek palce lizać :eating: 8)

:oops: :lol: :lol: :lol:
cuś siedzi na forsycji :o :lol:

Haniu nie bojaj :buzi: - temu groźnemu zwierzakowi :lol: robiłam fotę zoomem - z ulicy :oops: :lol:

Posted

[quote name='aga1215']

Haniu nie bojaj :buzi: - temu groźnemu zwierzakowi :lol: robiłam fotę zoomem - z ulicy :oops: :lol:

Oj, to dobrze Aguś, dobrze... Bo już myslałam, że się narażasz tylko po to, żeby nam pokazać to groźne zwierzę ! :D

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='aga1215']

Oj, to dobrze Aguś, dobrze... Bo już myslałam, że się narażasz tylko po to, żeby nam pokazać to groźne zwierzę ! :D

nio - sie narażam - a co - dla Was wszystko - nawet zdjęcie groźnego zwierza

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Aga, każdy ma zwierzę, na jakie sobie zasłużył :wink: Ja hoduje TAAAAKĄ owcę :

a wełenkę wykorzystujesz ??? taka bielutka :wink: :lol:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
agabass napisał(a):
lepsza taka owca niz wilk w owcxzej skorze

A kto ją tam wie, co ona ma w tym środku :lol:

daj Gieziowi - sprawdzi :lol:

Posted

[quote name='asher']Giezio za delikatny, Tu Mani potrzeba :lol: Hania, a łowcarski jamnik jest?
Hania -masz jamnika???

z remanentów :D :

:wink: opalam się

:lol: