aga1215 Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='aga1215'][quote name='aga1215']to nie Wektor - to piękny Cezar do wzięcia wciąż szuka kochających państwa i domu z ogrodem ............... Cezar zostal sam Cezarek przypomina się... gospodarz galerii ostatnie czereśniowe listki jesienny buczek Aguś ! Jesień piękna u Was tam jeszcze. Wektorek - cudo! A Cezar napewno znajdzie dom. Wiem z własnego doswiadzczenia, że bezdomny pies, na którego ktos z - ze to tak ogólnie ujmę - wolontariatu zwróci uwagę , wczesniej czy później znajdzie dom. Wyciagalismy i wyciągamy ze schroniska okrutnie stare, brzydkie i chore psy. I ZAWSZE - choć czasami nie natychmiast znajdowaliśmy im dobre domy... Było ich naprawde wiele - te które dawaliśmy na PWP to tylko niewielka część. Będzie dobrze, zobaczysz ! - mam taką nadzieję :D dzisiaj u nas wcale tak ładnie nie było - te zdjęcia robiłam 5 dni temu :D Quote
malawaszka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][Wiem z własnego doswiadzczenia, że bezdomny pies, na którego ktos z - ze to tak ogólnie ujmę - wolontariatu zwróci uwagę , wczesniej czy później znajdzie dom. Wyciagalismy i wyciągamy ze schroniska okrutnie stare, brzydkie i chore psy. I ZAWSZE - choć czasami nie natychmiast znajdowaliśmy im dobre domy... Było ich naprawde wiele - te które dawaliśmy na PWP to tylko niewielka część. Będzie dobrze, zobaczysz ! bardzo bardzo Ci dziękuję za te słowa :calus: Quote
aga1215 Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 nieco folkloru :lol: i jeszcze jeden brodaty i wąsaty :lol: Quote
Alicja Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Fajne kozuchy :wink: Aga trzymam za Cezarka / w końcu to imiennik mojego TZta Cezarego :wink: / :kciuki: Quote
aga1215 Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Fajne kozuchy :wink: Aga trzymam za Cezarka / w końcu to imiennik mojego TZta Cezarego :wink: / :kciuki: :buzi: pół forum trzyma - a on ciągle czeka..... Quote
asher Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Pół forum + jeden 8) Zobaczysz, znajdzie dom! A wiadomo co się stalo z poprzednim tematem? Koza fajna. Twoja? :lol: Quote
aga1215 Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 asher napisał(a):Pół forum + jeden 8) Zobaczysz, znajdzie dom! oby Twoje słowa były prorocze :buzi: asher napisał(a):A wiadomo co się stalo z poprzednim tematem? nikt nie wie :-? założycielka tematu też - podobno tak się może zdarzyć :niewiem: asher napisał(a):Koza fajna. Twoja? :lol: nie - spotkana w drodze do pracy, chyba ma cuś wspólnego z owieczkami - widziałam je dzisiaj razem :D bez "owczarka -jamiora" :lol: Quote
aga1215 Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 robię powakacyjne remanenty - znalazłam takiego Wektorka :lol: :oops: :wink: :lol: Quote
Hanna R. Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='aga1215']robię powakacyjne remanenty - znalazłam takiego Wektorka :lol: :oops: :wink: :lol: O, jaki śliczny tył ma Wektorek :lol: A bezpośredni kontakt z tym groźnym stworzeniem nie może grozić kalectwem ??? Quote
malawaszka Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 MOŻE :evil: kiedyś karmiłam jabłkami takie goopie kozy i wszystko było super i milusio dopóki mi się te jabłka nie skończyły :evil: jak się skończyłe dostałam takiego bęcka w udo, że się poskładałam z bólu i miała mega siniora :evil: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 super fotki, syskie bez wyjątku :lol: :lol: Quote
asher Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 malawaszka napisał(a):MOŻE :evil: kiedyś karmiłam jabłkami takie goopie kozy i wszystko było super i milusio dopóki mi się te jabłka nie skończyły :evil: jak się skończyłe dostałam takiego bęcka w udo, że się poskładałam z bólu i miała mega siniora :evil: Hahaha, jakie goopie??? Mądre!!! Nie bodly dopóki papu było :lol: Aga, wektorowy tyłeczek palce lizać :eating: 8) Quote
aga1215 Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 [quote name='asher'][quote name='malawaszka']MOŻE :evil: kiedyś karmiłam jabłkami takie goopie kozy i wszystko było super i milusio dopóki mi się te jabłka nie skończyły :evil: jak się skończyłe dostałam takiego bęcka w udo, że się poskładałam z bólu i miała mega siniora :evil: Hahaha, jakie goopie??? Mądre!!! Nie bodly dopóki papu było :lol: Aga, wektorowy tyłeczek palce lizać :eating: 8) :oops: :lol: :lol: :lol: cuś siedzi na forsycji :o :lol: Haniu nie bojaj :buzi: - temu groźnemu zwierzakowi :lol: robiłam fotę zoomem - z ulicy :oops: :lol: Quote
Hanna R. Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='aga1215'] Haniu nie bojaj :buzi: - temu groźnemu zwierzakowi :lol: robiłam fotę zoomem - z ulicy :oops: :lol: Oj, to dobrze Aguś, dobrze... Bo już myslałam, że się narażasz tylko po to, żeby nam pokazać to groźne zwierzę ! :D Quote
aga1215 Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='aga1215'] Haniu nie bojaj :buzi: - temu groźnemu zwierzakowi :lol: robiłam fotę zoomem - z ulicy :oops: :lol: Oj, to dobrze Aguś, dobrze... Bo już myslałam, że się narażasz tylko po to, żeby nam pokazać to groźne zwierzę ! :D nio - sie narażam - a co - dla Was wszystko - nawet zdjęcie groźnego zwierza Quote
Hanna R. Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Aga, każdy ma zwierzę, na jakie sobie zasłużył :wink: Ja hoduje TAAAAKĄ owcę : Quote
aga1215 Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Aga, każdy ma zwierzę, na jakie sobie zasłużył :wink: Ja hoduje TAAAAKĄ owcę : a wełenkę wykorzystujesz ??? taka bielutka :wink: :lol: Quote
Hanna R. Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Nooo. Mohair bedzie! Na berecik :evilbat: Quote
agabass Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 lepsza taka owca niz wilk w owcxzej skorze Quote
Hanna R. Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 agabass napisał(a):lepsza taka owca niz wilk w owcxzej skorze A kto ją tam wie, co ona ma w tym środku :lol: Quote
aga1215 Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 HankaRupczewska napisał(a):agabass napisał(a):lepsza taka owca niz wilk w owcxzej skorze A kto ją tam wie, co ona ma w tym środku :lol: daj Gieziowi - sprawdzi :lol: Quote
asher Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Giezio za delikatny, Tu Mani potrzeba :lol: Hania, a łowcarski jamnik jest? Quote
aga1215 Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 [quote name='asher']Giezio za delikatny, Tu Mani potrzeba :lol: Hania, a łowcarski jamnik jest? Hania -masz jamnika??? z remanentów :D : :wink: opalam się :lol: Quote
malawaszka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 boszz jak oni się kochają :angel: Aga wypijmy żeby był dziś szcześliwy dzień dla Cezarka :drinking: Quote
Alicja Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 malawaszka napisał(a):boszz jak oni się kochają :angel: Aga wypijmy żeby był dziś szcześliwy dzień dla Cezarka :drinking:Jakieś wiesci o Cezarku :o Quote
Recommended Posts