Hanna R. Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 [quote name='aga1215']tęsknię.... O mój ty śliczny .... Pani nie pozwoli zbyt długo tęsknić ! Aga, w którym roku wzięłaś Wektora ? Napewno nasze psy mieszkały w tym samym miejscu na ziemi - bo Mańka prawie cały swój żywot spędziła w schronisku. Swój staż rozpoczęła jeszcze w tym starym .... CUDO ! 8) Quote
aga1215 Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] Aga, w którym roku wzięłaś Wektora ? Napewno nasze psy mieszkały w tym samym miejscu na ziemi - bo Mańka prawie cały swój żywot spędziła w schronisku. Swój staż rozpoczęła jeszcze w tym starym .... Ten ważny dzień to 1 marca 2002 - wzięła go moja koleżanka, do mnie trafił dopiero 20 września 2002 :D trochę jarzębiny i poranny szron smutna jesienna róża jesień zaczyna smutnieć... Quote
aga1215 Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 latający Wektorek :wink: listki w "baseniku" były winogrona i tyle zostało :-? :D Quote
asher Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 aga1215 napisał(a):one tak już od kilku dni wędrują :lol: - spotykam je o tej samej porze i w tym samym miejscuMoże są bezdomne? :( :wink: A tą śliczną jarzębiną to specjalnie Hanię dołujesz? :wink: Quote
aga1215 Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 asher napisał(a):aga1215 napisał(a):one tak już od kilku dni wędrują :lol: - spotykam je o tej samej porze i w tym samym miejscuMoże są bezdomne? :( :wink: A tą śliczną jarzębiną to specjalnie Hanię dołujesz? :wink: :oops: :oops: :oops: Quote
Alicja Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 [quote name='aga1215']tęsknię.... za dziewczyną :-? 8) Fajne te zagubione owieczki :-? :wink: I nikt i nich nic nie wie :o Quote
Hanna R. Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 asher napisał(a):aga1215 napisał(a):one tak już od kilku dni wędrują :lol: - spotykam je o tej samej porze i w tym samym miejscuMoże są bezdomne? :( :wink: A tą śliczną jarzębiną to specjalnie Hanię dołujesz? :wink: Aga ! :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
aga1215 Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Fajne te zagubione owieczki :-? :wink: I nikt i nich nic nie wie :o Znalazłam ich właściciela - okazuje się, że ten psiak, co idzie przed nimi specjalnie po nie do ogródka przychodzi, otwiera sobie furtkę (?) a one lezą za nim jak za jakim baranem - i tak prawie codziennie :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 aga1215 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Fajne te zagubione owieczki :-? :wink: I nikt i nich nic nie wie :o Znalazłam ich właściciela - okazuje się, że ten psiak, co idzie przed nimi specjalnie po nie do ogródka przychodzi, otwiera sobie furtkę (?) a one lezą za nim jak za jakim baranem - i tak prawie codziennie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale odlot :lol: :lol: :lol: Jamnik pasterski :wink: 8) Quote
aga1215 Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 HankaRupczewska napisał(a):asher napisał(a):aga1215 napisał(a):one tak już od kilku dni wędrują :lol: - spotykam je o tej samej porze i w tym samym miejscuMoże są bezdomne? :( :wink: A tą śliczną jarzębiną to specjalnie Hanię dołujesz? :wink: Aga ! :evilbat: :evilbat: :evilbat: Haniu - dyplomatyczny cytat zrobiłaś :lol: i tak Ci nie wierzę, że masz problem z fotką - dziwię się, że ktokolwiek Ci uwierzył - Twoje foty są zawsze świetne nie tylko technicznie ale i kompozycyjnie - przyznaj się- nie masz po prostu jarzębiny w pobliżu :D Quote
asher Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Aga, a może ten jamnior specjalnie przyuczony? Przez jakiegos owcokrada? :lol: Quote
aga1215 Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 asher napisał(a):Aga, a może ten jamnior specjalnie przyuczony? Przez jakiegos owcokrada? :lol: nio - pośledzić trzeba :wink: :lol: Quote
Hanna R. Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='asher']Aga, a może ten jamnior specjalnie przyuczony? Przez jakiegos owcokrada? :lol: Ło Jezu, czemu ty Asher zawsze powodujesz, że płaczę ? :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Hanna R. Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 aga1215 napisał(a):przyznaj się- nie masz po prostu jarzębiny w pobliżu :D No, niestety Aguś, mam tych jarzębinek dookoła w cholerę... Śliczne są . Ale czy widziałaś u nas w geziowej galeriichoć jedną jarzębinową fotkę ??? :evil: :evil: :evil: Quote
Poświata Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='aga1215']i tyle zostało :-? :D Winko z winogron robi się właśnie z takich lekko przemrożonych. Więc nie rozpaczaj tylko zbieraj i nastawiaj, na zime jak znalazł :P . Quote
aga1215 Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 [quote name='Poświata']Winko z winogron robi się właśnie z takich lekko przemrożonych. Więc nie rozpaczaj tylko zbieraj i nastawiaj, na zime jak znalazł :P Witaj Beatko! wreszcie odezwałaś się :P - pokonałaś już nadmiar pracy??? :P to zostało już po winobraniu.... Quote
Alicja Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Poświata']Winko z winogron robi się właśnie z takich lekko przemrożonych. Więc nie rozpaczaj tylko zbieraj i nastawiaj, na zime jak znalazł :P Witaj Beatko! wreszcie odezwałaś się :P - pokonałaś już nadmiar pracy??? :P to zostało już po winobraniu.... dla ptaszków zostało :wink: Quote
asher Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='asher']Aga, a może ten jamnior specjalnie przyuczony? Przez jakiegos owcokrada? :lol: Ło Jezu, czemu ty Asher zawsze powodujesz, że płaczę ? :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:Haniu, nie wiem, ale nie pakusiaj :cry: Napisz, jak moge Cię pocieszyć? :lol: Quote
anetta Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Szkoda ze takie owce nie chodza u mnie, Masaj by mial zajecie w zaganianiu 8) Quote
aga1215 Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 to nie Wektor - to piękny Cezar do wzięcia wciąż szuka kochających państwa i domu z ogrodem ............... Cezar zostal sam Quote
aga1215 Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 [quote name='aga1215']to nie Wektor - to piękny Cezar do wzięcia wciąż szuka kochających państwa i domu z ogrodem ............... Cezar zostal sam Cezarek przypomina się... gospodarz galerii ostatnie czereśniowe listki jesienny buczek Quote
Evelina Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Swietna fotka :lol: :lol: :lol: w komplecie z jamniorem pierwsza klasa :lol: Quote
aga1215 Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 [quote name='Evelina']Swietna fotka :lol: :lol: :lol: w komplecie z jamniorem pierwsza klasa :lol: dzięki :D - specjalnie dla nich wzięłam aparat do pracy :lol: Quote
Hanna R. Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='aga1215']to nie Wektor - to piękny Cezar do wzięcia wciąż szuka kochających państwa i domu z ogrodem ............... Cezar zostal sam Cezarek przypomina się... gospodarz galerii ostatnie czereśniowe listki jesienny buczek Aguś ! Jesień piękna u Was tam jeszcze. Wektorek - cudo! A Cezar napewno znajdzie dom. Wiem z własnego doswiadzczenia, że bezdomny pies, na którego ktos z - ze to tak ogólnie ujmę - wolontariatu zwróci uwagę , wczesniej czy później znajdzie dom. Wyciagalismy i wyciągamy ze schroniska okrutnie stare, brzydkie i chore psy. I ZAWSZE - choć czasami nie natychmiast znajdowaliśmy im dobre domy... Było ich naprawde wiele - te które dawaliśmy na PWP to tylko niewielka część. Będzie dobrze, zobaczysz ! Quote
Recommended Posts