aga1215 Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='aga1215']dzięki :buzi: Beskidzkie drzewko Aga, Ty to masz szczęście ... Bo za tym cudem jest następny, i następny i kolejny. A w mieście ? Sama przecież wiesz .... Haniu - przecież Ty też masz mnóstwo pięknej przyrody w koło :P ostatnie jesienne jabłka szczęśliwy pies i troszkę jesiennych kolorów Quote
Hanna R. Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Aga, ty mnie poważnie martwisz ! :cry: Taka cichutka sie zrobiłaś ? Choraś może ? Albo co ? Aguniu ??? A Pies Szczęśliwy w jakim dziś humorze ? Bo Geziowi dzisiejsze święto nie pasowało. Czuł sie porzucony :-? Quote
aga1215 Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 dzięki Haniu :buzi: już jestem i Wektor też - wpatrzony w muchę :lol: jesienne widoczki cd.: Quote
Hanna R. Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='aga1215']dzięki Haniu :buzi: już jestem i Wektor też - wpatrzony w muchę :lol: jesienne widoczki cd.: Cudny Wektorek :calus: A wiesz, że tyle razy próbowałam obfocić jarzębinę - i dupa - nie udawło się. Wychodzi mi nie ostre i bez wyrazu :evil: A tu - takie śliczne :o BTW CIESZĘ SIĘ ŻEŚ ZDROWA ! Quote
aga1215 Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] Cudny Wektorek :calus: a dzięki, dzięki - wiesz, że on z Manią razem byli w schronisku? :P [quote name='HankaRupczewska']A wiesz, że tyle razy próbowałam obfocić jarzębinę - i dupa - nie udawło się. Wychodzi mi nie ostre i bez wyrazu :evil: ej,cuś kokietujesz chyba, trudno mi w to uwierzyć :hmmmm: wszystkie Twoje foty są robione z takim wyczuciem [quote name='HankaRupczewska']BTW CIESZĘ SIĘ ŻEŚ ZDROWA ! dzięki za dobre słowo :buzi: we wczorajszej krakowskiej poczcie dostałam a w ogródku zakwitły mi bazie :o Quote
Poświata Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Aguś czy z Tobą już jest normalny kontakt meilowy??? Chciałam Ci przesłac wakacyjne fotki Wektora :P i do tej pory mi wyrzucało error :-? . Quote
aga1215 Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 [quote name='Poświata']Aguś czy z Tobą już jest normalny kontakt meilowy??? Chciałam Ci przesłac wakacyjne fotki Wektora :P i do tej pory mi wyrzucało error :-? . widać, że nie czytasz dogomanii :evilbat: :evilbat: :evilbat: :nono: przez tydzień nie miałam kompa :evilbat: :evilbat: :evilbat: i Magda załadowała mi skrzynkę fotkami z codziennych Karolkowo-krakowskich wydarzeń :lol: ale już mam :angel: :angel: :angel: czekam na foty :buzi: :buzi: :buzi: - tylko pisz na adres z neostradą bo zgubiłam hasło z tego adresu z .com-em Quote
malawaszka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=28439&start=0 Aga czarna wyżlica zostałą adoptowana - został chłopaczek sam :( Quote
aga1215 Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 malawaszka napisał(a):http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=28439&start=0 Aga czarna wyżlica zostałą adoptowana - został chłopaczek sam :( Dzięki Waszuś - właśnie przed chwilą tam zawędrowałam - i .... też mi smutno :oops: muszę zmienić podpis :( Quote
Hanna R. Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 No cóż, jaki kraj - takie godło :-? :-? :-? A natura zwariowała ? Teraz bazie ? Czy może tam u was bazie są w jesieni a nie na wiosnę :question: Quote
aga1215 Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] No cóż, jaki kraj - takie godło :-? :-? :-? A natura zwariowała ? Teraz bazie ? Czy może tam u was bazie są w jesieni a nie na wiosnę :question: ta wierzba tak ma :lol: wypuszcza, coby dać nadzieję, że już niedługo wiosna :lol: kilka różyczek i zagadka :lol: :P Quote
malawaszka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='aga1215']ta wierzba tak ma wypuszcza, coby dać nadzieję, że już niedługo wiosna :lol: kilka różyczek :o noo jak Wam wierzba wypuszcza różyczki to ja nie wiem co jest na tej ostatniej focie :o Quote
aga1215 Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='aga1215']ta wierzba tak ma wypuszcza, coby dać nadzieję, że już niedługo wiosna :lol: kilka różyczek :o noo jak Wam wierzba wypuszcza różyczki to ja nie wiem co jest na tej ostatniej focie :o Klematis :lol: Hej,hej -różyczki były od nowej linii - btw - w Szczawnicy rośnie wierzba co owocuje gruszkami -Poświatowska pewnie widziała :P Quote
aga1215 Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 spacerek :wink: :lol: hej, hej - gdzie zostajesz, wracaj! idę już, idę, zaczekajcie! no i jak przechodzisz ! sorry :oops: - już wracam Ty - a teraz dokąd idziemy??? :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='aga1215']spacerek :wink: :lol: hihihihi, a cóż to za rasa psa? 8) Quote
Camara Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 [quote name='aga1215'][ Ty - a teraz dokąd idziemy??? no co za barany!!! nawet przechodzić przez ulicę nie potrafią :evil: :lol: malawaszko masz rację to na pewno jakieś owczarki :lol: :lol: :lol: jakby je wyprać to nawet trochę podobne do moich :hmmmm: Quote
aga1215 Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='aga1215']spacerek :wink: :lol: hihihihi, a cóż to za rasa psa? 8) rozumiem, że chodzi Ci o to małe z przodu :wink: - to "jamnik marmurkowy" :wink: :lol: - jak mi się uda, to go z bliska złapię - fajny jest :D Prawdę mówiąc tak byłam białymi zaaferowana, że go nie zauważyłam :oops: Quote
frruzia Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 owce tak sobie same chodza? tak bez owczarka? toz to skandal a gdzie straz miejska? :roll: Quote
aga1215 Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 frruzia napisał(a):owce tak sobie same chodza? tak bez owczarka? toz to skandal a gdzie straz miejska? :roll: chyba wiejska :wink: :lol: - też jestem zdziwiona - one tak już od kilku dni wędrują :lol: - spotykam je o tej samej porze i w tym samym miejscu Quote
Maga100 Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Maga100'][quote name='aga1215']spacerek :wink: :lol: hihihihi, a cóż to za rasa psa? 8) rozumiem, że chodzi Ci o to małe z przodu :wink: bynajmniej :evilbat: [quote name='aga1215'][quote name='frruzia']owce tak sobie same chodza? tak bez owczarka? toz to skandal a gdzie straz miejska? :roll: chyba wiejska :wink: :lol: - też jestem zdziwiona - one tak już od kilku dni wędrują :lol: - spotykam je o tej samej porze i w tym samym miejscu a może właśnie te dwie białe to właśnie ta straż miejska...tfu, wiejska 8) Quote
frruzia Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 a moze to takie błędne barany jak kiedys byli bledni rycerze? Quote
aga1215 Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 frruzia napisał(a):a moze to takie błędne barany jak kiedys byli bledni rycerze? :lol: błędne owce :lol: fajne :lol: Quote
Recommended Posts