Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='aga1215']dzięki :buzi:
Beskidzkie drzewko

Aga, Ty to masz szczęście ... Bo za tym cudem jest następny, i następny i kolejny. A w mieście ? Sama przecież wiesz ....

Haniu - przecież Ty też masz mnóstwo pięknej przyrody w koło :P

ostatnie jesienne jabłka

szczęśliwy pies

i troszkę jesiennych kolorów

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga, ty mnie poważnie martwisz ! :cry: Taka cichutka sie zrobiłaś ? Choraś może ? Albo co ? Aguniu ???

A Pies Szczęśliwy w jakim dziś humorze ? Bo Geziowi dzisiejsze święto nie pasowało. Czuł sie porzucony :-?

Posted

[quote name='aga1215']dzięki Haniu :buzi: już jestem
i Wektor też - wpatrzony w muchę :lol:

jesienne widoczki cd.:

Cudny Wektorek :calus:

A wiesz, że tyle razy próbowałam obfocić jarzębinę - i dupa - nie udawło się. Wychodzi mi nie ostre i bez wyrazu :evil: A tu - takie śliczne :o

BTW CIESZĘ SIĘ ŻEŚ ZDROWA !

Posted

[quote name='HankaRupczewska'] Cudny Wektorek :calus:
a dzięki, dzięki - wiesz, że on z Manią razem byli w schronisku? :P
[quote name='HankaRupczewska']A wiesz, że tyle razy próbowałam obfocić jarzębinę - i dupa - nie udawło się. Wychodzi mi nie ostre i bez wyrazu :evil:
ej,cuś kokietujesz chyba, trudno mi w to uwierzyć :hmmmm:
wszystkie Twoje foty są robione z takim wyczuciem
[quote name='HankaRupczewska']BTW CIESZĘ SIĘ ŻEŚ ZDROWA !
dzięki za dobre słowo :buzi:
we wczorajszej krakowskiej poczcie dostałam

a w ogródku zakwitły mi bazie :o

Posted

[quote name='Poświata']Aguś czy z Tobą już jest normalny kontakt meilowy???
Chciałam Ci przesłac wakacyjne fotki Wektora :P i do tej pory mi wyrzucało error :-? .
widać, że nie czytasz dogomanii :evilbat: :evilbat: :evilbat: :nono:
przez tydzień nie miałam kompa :evilbat: :evilbat: :evilbat: i Magda załadowała mi skrzynkę fotkami z codziennych Karolkowo-krakowskich wydarzeń :lol:
ale już mam :angel: :angel: :angel:
czekam na foty :buzi: :buzi: :buzi: - tylko pisz na adres z neostradą bo zgubiłam hasło z tego adresu z .com-em

Posted

malawaszka napisał(a):
http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=28439&start=0 Aga czarna wyżlica zostałą adoptowana - został chłopaczek sam :(

Dzięki Waszuś - właśnie przed chwilą tam zawędrowałam - i .... też mi smutno :oops:
muszę zmienić podpis :(

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

No cóż, jaki kraj - takie godło :-? :-? :-?

A natura zwariowała ? Teraz bazie ? Czy może tam u was bazie są w jesieni a nie na wiosnę :question:
ta wierzba tak ma :lol: wypuszcza, coby dać nadzieję, że już niedługo wiosna :lol:
kilka różyczek

i zagadka

:lol: :P

Posted

[quote name='aga1215']ta wierzba tak ma wypuszcza, coby dać nadzieję, że już niedługo wiosna :lol:
kilka różyczek

:o noo jak Wam wierzba wypuszcza różyczki to ja nie wiem co jest na tej ostatniej focie :o

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='aga1215']ta wierzba tak ma wypuszcza, coby dać nadzieję, że już niedługo wiosna :lol:
kilka różyczek

:o noo jak Wam wierzba wypuszcza różyczki to ja nie wiem co jest na tej ostatniej focie :o
Klematis :lol:
Hej,hej -różyczki były od nowej linii - btw - w Szczawnicy rośnie wierzba co owocuje gruszkami -Poświatowska pewnie widziała :P

Posted

spacerek :wink: :lol:

hej, hej - gdzie zostajesz, wracaj!

idę już, idę, zaczekajcie!

no i jak przechodzisz !

sorry :oops: - już wracam

Ty - a teraz dokąd idziemy???

:lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='aga1215'][

Ty - a teraz dokąd idziemy???

no co za barany!!! nawet przechodzić przez ulicę nie potrafią :evil: :lol:
malawaszko masz rację to na pewno jakieś owczarki :lol: :lol: :lol: jakby je wyprać to nawet trochę podobne do moich :hmmmm:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='aga1215']spacerek :wink: :lol:

hihihihi, a cóż to za rasa psa? 8)
rozumiem, że chodzi Ci o to małe z przodu :wink: - to "jamnik marmurkowy" :wink: :lol: - jak mi się uda, to go z bliska złapię - fajny jest :D
Prawdę mówiąc tak byłam białymi zaaferowana, że go nie zauważyłam :oops:

Posted

frruzia napisał(a):
owce tak sobie same chodza? tak bez owczarka? toz to skandal a gdzie straz miejska? :roll:

chyba wiejska :wink: :lol: - też jestem zdziwiona - one tak już od kilku dni wędrują :lol: - spotykam je o tej samej porze i w tym samym miejscu

Posted

[quote name='aga1215'][quote name='Maga100'][quote name='aga1215']spacerek :wink: :lol:

hihihihi, a cóż to za rasa psa? 8)
rozumiem, że chodzi Ci o to małe z przodu :wink:

bynajmniej :evilbat:

[quote name='aga1215'][quote name='frruzia']owce tak sobie same chodza? tak bez owczarka? toz to skandal a gdzie straz miejska? :roll:
chyba wiejska :wink: :lol: - też jestem zdziwiona - one tak już od kilku dni wędrują :lol: - spotykam je o tej samej porze i w tym samym miejscu

a może właśnie te dwie białe to właśnie ta straż miejska...tfu, wiejska 8)