aga1215 Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):aga1215 napisał(a):malawaszka napisał(a):jejku takie widoki z okna to dar od niebios normalnie - nie trzeba tv oglądać :angel: :hmmmm: trochę pomagam sobie zoomem :Pmi to nawet zoom nie pomoże :evil: ale lunetka jakaś to pewnie już tak :D Quote
malawaszka Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 fciałam tylko nadmienić, że Lunetka jest u mnie 8) Quote
aga1215 Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 malawaszka napisał(a):fciałam tylko nadmienić, że Lunetka jest u mnie 8) nie pożyczysz koleżance? :wink: :lol: Quote
malawaszka Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 NIE!!! ona jest TYLKO MOJA!!! :evilbat: dziś szwagier ją wziął do nich na chwilę i myślałam, że zwariuję z niepokoju :oops: Quote
aga1215 Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 malawaszka napisał(a):NIE!!! ona jest TYLKO MOJA!!! :evilbat: dziś szwagier ją wziął do nich na chwilę i myślałam, że zwariuję z niepokoju :oops: a co - bałaś się, że jej Oliwka zrobi krzywdę :o :wink: :lol: Quote
Hanna R. Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 aga1215 napisał(a):malawaszka napisał(a):jejku takie widoki z okna to dar od niebios normalnie - nie trzeba tv oglądać :angel: :hmmmm: trochę pomagam sobie zoomem :P Ja poproszę taki zoom !!! Quote
aga1215 Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 HankaRupczewska napisał(a):aga1215 napisał(a):malawaszka napisał(a):jejku takie widoki z okna to dar od niebios normalnie - nie trzeba tv oglądać :angel: :hmmmm: trochę pomagam sobie zoomem :P Ja poproszę taki zoom !!! po co :o w Krakowie przeca Tatry można bez zoomu oglądać :P Quote
Hanna R. Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 No cos ty ! Bez zoomuu nie da rady ! Tak sie ogladało Tatry za czasów pani Dulskiej i jej Felicjana 8) Quote
Alicja Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Ja scę zoom , tatry , lunetkę / może być waszkowa- jak mnie nie zje/i URLOPIK albo się przeprowadzam 8) Quote
Hanna R. Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Ja scę zoom , tatry , lunetkę / może być waszkowa- jak mnie nie zje/i URLOPIK albo się przeprowadzam 8) A gdzie ? Do Agi ? Czy do Magi ? I w jakim charakterze ??? Quote
Alicja Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Ja scę zoom , tatry , lunetkę / może być waszkowa- jak mnie nie zje/i URLOPIK albo się przeprowadzam 8) A gdzie ? Do Agi ? Czy do Magi ? I w jakim charakterze ???nie wiem , w góry , nad morze wsio rybka .A w charakterze mieszkańca :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Ja scę zoom , tatry , lunetkę / może być waszkowa- jak mnie nie zje/i URLOPIK albo się przeprowadzam 8) A gdzie ? Do Agi ? Czy do Magi ? I w jakim charakterze ???nie wiem , w góry , nad morze wsio rybka .A w charakterze mieszkańca :wink: :lol: :lol: :lol: lecę sprzatać pokoik :P Quote
malawaszka Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 NIE!!! mojej Lunetki nie pożyczam!!! ale poczekaj na następne goowniane tarzanko - wtedy Ci jeszcze dopłacę żebyś wzięła 8) Quote
aga1215 Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 malawaszka napisał(a):NIE!!! mojej Lunetki nie pożyczam!!! ale poczekaj na następne goowniane tarzanko - wtedy Ci jeszcze dopłacę żebyś wzięła 8) czekam,czeka, czekam :lol: - a Bolutek tych zabaw nie uprawia :o :P Quote
malawaszka Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Boluś nie uprawia bo nie ma możliwości takiej - nie spuszczam go z oczu, żeby sobie klrzywdy nie zrobił, więc i goownizwijać - a posiada takie na pewno :-? Quote
Hanna R. Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Aga !!! Z końca drugiej strony Was wyciągam :nono: A jak dzisiaj w Pieninach ? Quote
Hanna R. Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 AGA ! Gdzie jesteś ??? Gdzie Wektorek, Felek i Mańka ? I gdzie Trawnikowy ??? Quote
aga1215 Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Pewnie przekopują ogródek :-? tysz :evilbat: komputer mnie pokonał :evilbat: :evilbat: :evilbat: dzięki za troskę :buzi: Quote
Hanna R. Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 No żesz - wwgrana bitwa 8) ale wojna chyba nie ? Bo gdzie FOTY ??? :roll: :roll: :roll: Quote
aga1215 Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 [quote name='HankaRupczewska']No żesz - wwgrana bitwa 8) ale wojna chyba nie ? Bo gdzie FOTY ??? :roll: :roll: :roll: :buzi: sza....... wojna chyba też................ ale jeszcze troszkę pracy trzeba.... w końcu go trzeba było sformatować i wszystko od nowa instaluję :evilbat: ze starych, uratowanych fotek - jesienny Dunajec Quote
Hanna R. Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='HankaRupczewska']No żesz - wwgrana bitwa 8) ale wojna chyba nie ? Bo gdzie FOTY ??? :roll: :roll: :roll: :buzi: sza....... wojna chyba też................ ale jeszcze troszkę pracy trzeba.... w końcu go trzeba było sformatować i wszystko od nowa instaluję :evilbat: ze starych, uratowanych fotek - jesienny Dunajec Piękny .... Quote
aga1215 Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 dzięki :buzi: Beskidzkie drzewko i Pienińskie smreki Quote
Sabina1 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Cudowne ! I Dunajec i te drzewa. A te moje parszywe blokowiska......ohydne mam widoki, całe szczęście, że jest AGA i podrzuca takie zdjęcia . :buzi: Quote
Hanna R. Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='aga1215']dzięki :buzi: Beskidzkie drzewko Aga, Ty to masz szczęście ... Bo za tym cudem jest następny, i następny i kolejny. A w mieście ? Sama przecież wiesz .... Quote
Recommended Posts