asher Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 A W Warszawie piękna, złota :multi: Mgły być może są, ale na szczęście za poźno wstaję, żeby je zobaczyć :lol: Quote
Alicja Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 aga1215 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::o WINOBRANIE 8) no no na długie zimowe wieczory dobre winko pociągać :wink: U nas mgła tez wisi do południa :-? i ja potem wracam z pracy z kurtką i parasolem w garści :roll: :wink: dlaczego parasola nie nosisz w torebce? bo to albo za duzy parasol albo za mała torebka :evil: 8) Asher nie za dobrze ci 8) :wink: Quote
aga1215 Posted October 7, 2005 Author Posted October 7, 2005 u nas też pogoda śliczna - tylko te mgły :-? sarenki w porannej mgle Quote
Poświata Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 aga1215 napisał(a):Poświata napisał(a):aga1215 napisał(a): Będzie winko???? a przyjedziesz???? JASNE :P :P :P :P :P :P :P Quote
aga1215 Posted October 7, 2005 Author Posted October 7, 2005 Poświata napisał(a):aga1215 napisał(a):Poświata napisał(a):aga1215 napisał(a): Będzie winko???? a przyjedziesz???? JASNE :P :P :P :P :P :P :P no to czekam :P :P Quote
aga1215 Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 dzisiejszy zachód słońca i barwy jesieni jesienny widok z okna w pracy Quote
Alicja Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 aga1215 napisał(a):dzisiejszy zachód słońca i barwy jesieni jesienny widok z okna w pracy :cry: :cry: :cry: ja też chcę taki widok z okna obojętnie czy z domu czy z pracy :-? 8) Quote
aga1215 Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 Aluś - przecież masz bardzo niedaleczko - ciut na południe i juszzzzzz :D Quote
Alicja Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 aga1215 napisał(a):Aluś - przecież masz bardzo niedaleczko - ciut na południe i juszzzzzz :D nooo mam teleskop to spróbuję z balkonu namierzyć :-? :roll: Quote
Hanna R. Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 aga1215 napisał(a):Aluś - przecież masz bardzo niedaleczko - ciut na południe i juszzzzzz :D A czy Aluś wie gdzie ty mieszkasz ??? :evilbat: :evilbat: :evilbat: Ja protestuję !!!!! Wektorek też lata :-? a ja myślałam, że Gezio jest wyjątkowy ! :wink: Quote
Alicja Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 HankaRupczewska napisał(a):aga1215 napisał(a):Aluś - przecież masz bardzo niedaleczko - ciut na południe i juszzzzzz :D A czy Aluś wie gdzie ty mieszkasz ??? :evilbat: :evilbat: :evilbat: Ja protestuję !!!!! Wektorek też lata :-? a ja myślałam, że Gezio jest wyjątkowy ! :wink: Aluś nadal nie wie :evil: ale Aga stanie na dachu i pomacha mi czerwoną chusteczką :roll: Ja z balkonu widzę Równicę i Czantorię czyli Beskid Śląski , dalej mój lekko nadwyrężony wzrok nie siega 8) :lol: Quote
aga1215 Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 HankaRupczewska napisał(a):aga1215 napisał(a):Aluś - przecież masz bardzo niedaleczko - ciut na południe i juszzzzzz :D A czy Aluś wie gdzie ty mieszkasz ??? :evilbat: :evilbat: :evilbat: przeca to widać :o :wink: :lol: HankaRupczewska napisał(a): Ja protestuję !!!!! Wektorek też lata :-? a ja myślałam, że Gezio jest wyjątkowy ! :wink: ano lata :lol: wreszcie udało mi się to złapać :lol: jeszcze szykuję się na inne ujęcie, ale ciągle coś mi przeszkadza :evil: a za Wektorkiem lata Kama :oops: :lol: a Giezio JEST WYJĄTKOWY Aluś - zdecydowanie dalej na wschód :P mieszkam w lewym, dolnym rogu :wink: :lol: Quote
Alicja Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 :cry: :cry: ale z balkonu nadal nie widac :cry: :cry: :cry: Quote
aga1215 Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):nooo mam teleskop to spróbuję z balkonu namierzyć Alicjarydzewska napisał(a)::cry: :cry: ale z balkonu nadal nie widac :cry: :cry: :cry: obróć bardziej w lewo :wink: :buzi: Quote
Alicja Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 aga1215 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):nooo mam teleskop to spróbuję z balkonu namierzyć Alicjarydzewska napisał(a)::cry: :cry: ale z balkonu nadal nie widac :cry: :cry: :cry: obróć bardziej w lewo :wink: :buzi:to widze sąsiadkę zza sciany :evilbat: Quote
aga1215 Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):aga1215 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):nooo mam teleskop to spróbuję z balkonu namierzyć Alicjarydzewska napisał(a)::cry: :cry: ale z balkonu nadal nie widac :cry: :cry: :cry: obróć bardziej w lewo :wink: :buzi:to widze sąsiadkę zza sciany :evilbat: Quote
Hanna R. Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 aga1215 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):aga1215 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):nooo mam teleskop to spróbuję z balkonu namierzyć Alicjarydzewska napisał(a)::cry: :cry: ale z balkonu nadal nie widac :cry: :cry: :cry: obróć bardziej w lewo :wink: :buzi:to widze sąsiadkę zza sciany :evilbat: No i z czego się tak cieszy :evil: Że niby taka tajemnicza jest :o I że w Nibylandii mieszka ??? Quote
aga1215 Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 HankaRupczewska napisał(a):aga1215 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):aga1215 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):nooo mam teleskop to spróbuję z balkonu namierzyć Alicjarydzewska napisał(a)::cry: :cry: ale z balkonu nadal nie widac :cry: :cry: :cry: obróć bardziej w lewo :wink: :buzi:to widze sąsiadkę zza sciany :evilbat: No i z czego się tak cieszy :evil: Że niby taka tajemnicza jest :o I że w Nibylandii mieszka ??? :P w jakiej Nibylandii??? :nono: Przeca dokładnie pisałam - nawet fotkę dałam :wink: to duże w tle to Tatry :P a to mniejsze z przodu to Pieniny, a na dole z lewa nasz domeczek :buzi: Quote
Hanna R. Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 aga1215 napisał(a): :P w jakiej Nibylandii??? :nono: Przeca dokładnie pisałam - nawet fotkę dałam :wink: to duże w tle to Tatry :P a to mniejsze z przodu to Pieniny, a na dole z lewa nasz domeczek :buzi: O matko ... A ta znowu swoje :roll: :roll: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 HankaRupczewska napisał(a):aga1215 napisał(a): :P w jakiej Nibylandii??? :nono: Przeca dokładnie pisałam - nawet fotkę dałam :wink: to duże w tle to Tatry :P a to mniejsze z przodu to Pieniny, a na dole z lewa nasz domeczek :buzi: O matko ... A ta znowu swoje :roll: :roll: :lol: :lol: hi, hi - gorąco,gorąco - w tym długim lasku jest droga na 3 Korony a te wszystkie lasy i polanki to PPN :wink: :P Quote
asher Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Pieniny... Pieniny... :hmmmm: Chyba kiedyś byłam w Pieninach, w Kacwinie... :hmmmm: Aga, to gdzies blisko ciebie? Quote
aga1215 Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 asher napisał(a):Pieniny... Pieniny... :hmmmm: Chyba kiedyś byłam w Pieninach, w Kacwinie... :hmmmm: Aga, to gdzies blisko ciebie? tak :P ale kawałek jest Quote
aga1215 Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 asher napisał(a):Niedzica? :niewiem: wręcz przeciwnie :wink: względem 3 Koron Quote
Alicja Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 aga1215 napisał(a):asher napisał(a):Niedzica? :niewiem: wręcz przeciwnie :wink: względem 3 Koron no i dalej tajemnica :roll: Quote
Recommended Posts