aga1215 Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Oni tak pilnowali. Spuszczali tylko na ogrodzonym... Quote
aga1215 Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Jutro minął 3 tygodnie... Tęcza w górach Psie akrobacje Ogródkowe iryski Quote
Alicja Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:wow jak cudnie .....rewelka ta tęcza :loveu:[/FONT] Quote
aga1215 Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:wow jak cudnie .....rewelka ta tęcza :loveu:[/FONT] Dzięki Alu! :loveu: Quote
malawaszka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 pięknie :loveu: Aga a jak Feluś? czytałam ostatnio sporo o kocich przypadłościach bo moja Fifka miała coś dziwnego i znalazłam info o problemach autoimmunologicznych - często właśnie robią się jakieś dziadostwa na dziąsłach - może Feluś na to cierpi? Quote
aga1215 Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 malawaszka napisał(a):pięknie :loveu: Aga a jak Feluś? czytałam ostatnio sporo o kocich przypadłościach bo moja Fifka miała coś dziwnego i znalazłam info o problemach autoimmunologicznych - często właśnie robią się jakieś dziadostwa na dziąsłach - może Feluś na to cierpi? Feluś bez zmian. Apetyt na szczęście mu dopisuje. A ja dalej mu gotuję i karmię z palca :angryy: sporo czasu to zajmuje, więc karmienie odbywa sie w czasie wieczornego filmu. Feluś polubił oglądać tv, zwłaszcza jadące auta bardzo go ciekawią:evil_lol: Poszukam w necie o tych problemach, może to być to. Quote
anetta Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Wektorku, a co ci? :evil_lol::evil_lol: Tęcza:loveu: Powtarzam się, ale Twoje okolice są cudowne :loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 zobacz tu: http://www.lukrowi.pl/forum/?p=4&id_topic=31 Quote
aga1215 Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='malawaszka']zobacz tu: FORUM - Psie Porady Lukrowych Świrusów Dzięki Monika:loveu: Patrzyłam, ale to chyba nie to. Felek cały czas ma apetyt. Jedyne objawy to ten wrzask i co jakiś czas ślinienie się. Ale zainspirowałaś mnie. I ponownie szukam.... Quote
aga1215 Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Feluś dzisiaj w jakiś zupełnie nie znany mi sposób zwiał z domu :mad: Ponieważ lało, schował się w garażu po czym wkroczył do domu i zaprowadził mnie do lodówki. Zeżarł całe opakowanie po serku mascarpone swojej karmy! I poszedł spać:loveu: Quote
Alicja Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='aga1215']Feluś dzisiaj w jakiś zupełnie nie znany mi sposób zwiał z domu :mad: Ponieważ lało, schował się w garażu po czym wkroczył do domu i zaprowadził mnie do lodówki. Zeżarł całe opakowanie po serku mascarpone swojej karmy! I poszedł spać:loveu: [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:SAM ...bez ogladania TV .........:multi::multi::multi:[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 aga1215 napisał(a):Feluś dzisiaj w jakiś zupełnie nie znany mi sposób zwiał z domu :mad: Ponieważ lało, schował się w garażu po czym wkroczył do domu i zaprowadził mnie do lodówki. Zeżarł całe opakowanie po serku mascarpone swojej karmy! I poszedł spać:loveu: :lol: w tym szaleństwie jest metoda - dodał sobie ucieczką animuszu i od razu lepiej się poczuł :loveu: Quote
Alicja Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='malawaszka']:lol: w tym szaleństwie jest metoda - dodał sobie ucieczką animuszu i od razu lepiej się poczuł :loveu: [FONT=Arial]no taaaaa facet :razz::razz:[/FONT] Quote
aga1215 Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Wieczorem znowu zwiał:mad: Zorintowałam się, kiedy usłyszałam wrzask za oknem. Jak mu otwarłam to wpadł z impetem i znowu była wojna o jedzenie :evil_lol: Ale za to odkryłam, którędy zwiewa:mad: Mamy w zewnętrznych oknach na wysokości metra małe, wąskie lufciki. Zostawiłam uchylony a wewnętrzne okno przymknięte (wąskie parapety). Jak on tamtędy wylazł, żywcem nie mogę zrozumieć:crazyeye: Quote
malawaszka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 no ale czemu nie pozwolisz mu wychodzic jak mu to służy? :lol: Quote
aga1215 Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 malawaszka napisał(a):no ale czemu nie pozwolisz mu wychodzic jak mu to służy? :lol: Bo się drze!:mad::angryy: Sąsiedzi patrzą na niego jak na goopka, boję się, że jeszcze ktoś zechce mu "pomóc" i wyląduje jako "skórka na reumatyzm":mad::mad::mad: Wbrew pozorom jeszcze tak się dzieje:angryy: Już się zastanawiali, co mu jest ... Quote
Alicja Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [FONT=Arial]:razz::razz:Felicjan odżywa ;)[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 no to pięknie :roll: :shake: ja bym chciała zobaczyć/usłyszeć to darcie się :oops: Quote
aga1215 Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 malawaszka napisał(a):no to pięknie :roll: :shake: ja bym chciała zobaczyć/usłyszeć to darcie się :oops: Usiłowałam nagrać na dyktafon, ale mi nie mogę utrafić:oops: Drze się, jakby go ze skóry obdzierali:angryy: trwa to ok.5 sekund, po czym jakby nigdy nic, albo przychodzi na jedzenie albo leci do kuwety :hmmmm: Właśnie wygrałam wojnę o wyjście na dwór. Mało nie zdarł firanki:mad: Zleciał z parapetu:mad: Quote
malawaszka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 a może on jest głuchy i wydaje mu się, że po cichu miauczy :roll: moja Fifka jest bardzo gadatliwa - ciągle coś chce i miauczy, idzie z nami na spacer i całą drogę nadaje - ale nie wrzeszczy :lol: Quote
aga1215 Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Przecież reaguje na głosy w tv - zwłaszcza na auta (jak na chopa przystało:evil_lol:) Od południa mamy super pogodę:multi: Quote
Recommended Posts