aga1215 Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Poświata napisał(a):Ooooooooooooo, jakie ładne fotki :loveu:, ale mają jedną ogromną wadę... . . . . . . . . . MAŁO ich :mad: Mało????????? Ja padam............ może w niedzielę dam radę coś wrzucić :hmmmm: btw - fajnie, Beatko, że wreszcie odezwałaś się:loveu: Quote
Patka Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 ja tylko potwierdzę słowa Beatki mało ale piekniaste jak zawsze :loveu: usciski :razz: Quote
Poświata Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 aga1215 napisał(a):Mało????????? Ja padam............ może w niedzielę dam radę coś wrzucić :hmmmm: btw - fajnie, Beatko, że wreszcie odezwałaś się:loveu:Na chwilę, bo teraz dla odmiany będziemy chorować :angryy:, Konrad już zasmarkany a ja z Gabrysią w połowie drogi i bronimy się rękami i nogami :roll:. Quote
aga1215 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Patka napisał(a):ja tylko potwierdzę słowa Beatki mało ale piekniaste jak zawsze :loveu: usciski :razz: Dzięki:loveu: "Poświata" napisał(a):Na chwilę, bo teraz dla odmiany będziemy chorować:roll:. Beata - może znień plany :hmmmm: :loveu: Quote
Poświata Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 aga1215 napisał(a):Mało????????? Ja padam............ może w niedzielę dam radę coś wrzucić :hmmmm:Niedziela minęła i coooooooooo :cool3: Quote
malawaszka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 mało tego - poniedziałek zaraz też minie :cool3: Quote
aga1215 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Wrzuciłam, tylko nie tu :oops: :hmmmm: Zaraz się poprawię (zła jestem, bo znowu nie dostałam się na koncert NK:angryy:) no i znowu cytaty wielokrotne nie działają:mad::mad::mad: Słowackich Tatr ciąg dalszy:loveu: Quote
Poświata Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 aga1215 napisał(a):Wrzuciłam, tylko nie tu :oops: :hmmmm: Zaraz się poprawię Tak to jest jak się na dwa fronty działa :cool1:, zresztą TAM cię chyba jest więcej niż TU :mad:. Miłego dnia :calus: Quote
Alicja Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Piękne te słowackie Tatry :loveu::loveu:tam jeszcze nie byłam :shake: Quote
aga1215 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [quote name='"Poświata"']Tak to jest jak się na dwa fronty działa :cool1:, zresztą TAM cię chyba jest więcej niż TU :mad:. Miłego dnia :calus: Dzisiaj 08:45 Niektórych ani tu ani tam:-( [quote name='"Alicja"']Piękne te słowackie Tatry :loveu::loveu:tam jeszcze nie byłam :shake: Najwyższa pora, tam jest ślicznie:loveu: I jakie drogi:loveu: Quote
Poświata Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 aga1215 napisał(a):Niektórych ani tu ani tam:-( Z tamtąd to ja się już dawno temu wyprowadziłam :cool3:, klimat mi nie służył :evil_lol:. No i nie mam za bardzo czasu na Tu, to dwóch galerii bym nie udźwignęła :roll:. Quote
aga1215 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Właśnie skończyłam pracę, idę Felka nakarmić. Felek dalej się drze. Karmienie to cały rytuał.... Quote
malawaszka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 o kurde dalej tak ma? to chyba już bardziej psychicznie mu się coś utrwaliło co? Quote
Alicja Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 aga1215 napisał(a):Właśnie skończyłam pracę, idę Felka nakarmić. Felek dalej się drze. Karmienie to cały rytuał.... o masakra ....czyli ON już tak ma :roll: Quote
aga1215 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Dalej nie mam cytatów wielokrotnych:angryy: Feluś nakarmiony poszedł spać, jutro muszę ugotować świeżą porcję żarełka bo ostatnio ma spory apetyt i wcina kilka razy dziennie :loveu: Dobrej nocki:bye: Quote
asher Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Piękne foty. Więcej!!! :modla: Aga, co się dzieje z Felkiem? Może tak jak Waszka pisze, to już tylko taki nawyk? Quote
aga1215 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 asher napisał(a):Piękne foty. Więcej!!! :modla: Aga, co się dzieje z Felkiem? Może tak jak Waszka pisze, to już tylko taki nawyk? Witaj Asherku! To nie nawyk. Coś Felkowi jest. Ostatnio się ślini. W najbliższych dniach będzie go oglądał wet. Mam foty:multi: Dzisiejszy widoczek brzozowe kotki Ostatnie winogronka I Weki Quote
Alicja Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 podziwiam Wekiego ale ślinka pociekła mi na winogronka ;) Quote
asher Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 http://img87.imageshack.us/img87/6006/weki0277zn2.jpgTo kawałek waszego ogródka? :loveu::loveu::loveu: Aga, trzymam kciuki, żeby wreszcie wyjaśniło się co z Felkiem :shake: Czy on miał robione USG? Może warto zrobić? I pełne badania krwi? Bo tak na oko, to weterynarz raczej wiele nie wymyśli :niewiem: Quote
aga1215 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 "Alicja" napisał(a):podziwiam Wekiego ale ślinka pociekła mi na winogronka ;-) Masz rację, były pyszne:loveu: asher napisał(a):http://img87.imageshack.us/img87/6006/weki0277zn2.jpgTo kawałek waszego ogródka? :loveu::loveu::loveu: Aga, trzymam kciuki, żeby wreszcie wyjaśniło się co z Felkiem :shake: Czy on miał robione USG? Może warto zrobić? I pełne badania krwi? Bo tak na oko, to weterynarz raczej wiele nie wymyśli :niewiem: Feluś właśnie demoluje mi biurko:evil_lol: Kabelek od myszki jest:loveu: O usg i innych takich na razie mogę zapomnieć, to nie Warszawa:shake: Jak tak analizuję zeszłoroczną kurację to wydaje mi się, że po antybiotyku było lepiej. Chyba trzeba powtórzyć :hmmmm: zobaczymy, co wet powie na to ślinienie. Tak, to w naszym ogródzie - to daszek nad piwniczką w skarpie. Poprzedni właściciel podobno tam przez całe lato przechowywał lód z Dunajca. Nie lubię, kiedy Weki tam włazi, bo dość wysoko a poniżej jest powierzchnia wyłożona kamieniem. Właśnie wróciliśmy ze spaceru - jest biało i wciąż sypie:mad: Quote
aga1215 Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Jesteśmy świeżo po wizycie Weta. Felek dostał kolejny antybiotyk. W sobotę powtórka a w przyszłym tygodniu robimy USG:multi: Wet twierdzi, że dalej problemy z zębami. Feluś zaprezentował przy Wecie (pierwszy raz) swoje głosowe możliwości:placz:. Wet zbaraniał - twierdzi, że taką scenę widział pierwszy raz Quote
asher Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Mam nadzieję, że w końcu coś się wyjaśni :multi: Aga, a badania krwi? Może to też warto zrobić? Quote
aga1215 Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 asher napisał(a):Mam nadzieję, że w końcu coś się wyjaśni :multi: Aga, a badania krwi? Może to też warto zrobić? Też mam taką nadzieję:loveu: Może....porozmawiam z Wetem Quote
Alicja Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 :razz::razz:oj Felicjan Felicjan ....ileż można Agę męczyć :shake: czekam także na wyjaśnionka ... :kciuki: Quote
aga1215 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:oj Felicjan Felicjan ....ileż można Agę męczyć :shake: czekam także na wyjaśnionka ... :kciuki: Jutro kolejny zastrzyk antybiotyku. Dzisiaj Feluś był zdecydowanie cichszy niż wczoraj. No i odkąd sypnęło śniegiem, ma areszt domowy... Przed chwilą byliśmy na spacerze (z Wekim oczywiście;)). Wichura targa wielkimi drzewami w lesie nad nami. To taki ponury szum :angryy: brrrrrr..... Quote
Recommended Posts