malawaszka Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 kurcze może teraz to darcie się jest ze strachu? bo zapamiętał, że go bolało w takich a takich sytuacjach i teraz woli na zapas wrzasnąć? kurcze mam nadzieję, że nic go już nie boli :loveu: Quote
asher Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Wlaśnie, może to już nawyk? A mże po porstru lubi? :razz::evil_lol: ;) ps. sorry za loterówki, wczoraj odcięłam sobie kawałek palca i niewygodnie mi sie pisze, nie mam sił w kółko poprawiać :angryy: Quote
aga1215 Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 [quote name='malawaszka']kurcze może teraz to darcie się jest ze strachu? bo zapamiętał, że go bolało w takich a takich sytuacjach i teraz woli na zapas wrzasnąć? kurcze mam nadzieję, że nic go już nie boli :loveu: [quote name='asher']Wlaśnie, może to już nawyk? A mże po porstru lubi? :razz::evil_lol: ;) ps. sorry za loterówki, wczoraj odcięłam sobie kawałek palca i niewygodnie mi sie pisze, nie mam sił w kółko poprawiać :angryy: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
anetta Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 aga1215 napisał(a):Aneta - czyżbyś też była amatorką kotków? ;) :evil_lol: Kot w sosie własnym :evil_lol: czemu nie :evil_lol: Ładna ta sasanka :loveu: Quote
asher Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 I jak Felek? Nadal się drze? Może ogól pierona na łyso, wtedy nie będzie mógł nowych kłaków połykać :mad::evil_lol: ---- A palec załatwiłam sobie oczywiście w kuchni :evil_lol: Wycięłam sobie nożem zgrabniutką łódeczkę w opuszce. Mam nadzeję, że się zrośnie :roll: Quote
malawaszka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 aga1215 napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: a to apropos palca asherowego czy tego, że Felek lubi się drzeć? Asher to teraz jesteś już nierozpoznawalna przez odciski palców??? :evil_lol: Quote
Poświata Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='asher']A palec załatwiłam sobie oczywiście w kuchni :evil_lol: Wycięłam sobie nożem zgrabniutką łódeczkę w opuszce. Mam nadzeję, że się zrośnie :roll:Zrośnie się zrośnie, i nawet śladu nie będzie :-D. Ja sobie skroiłam kiedyś opuszek palca myjąc tarczę od robota kuchennego :roll:. To było potforne przeżycie, krew się lała strumieniem, ja mdlejąca, palec ranny był bardzo długo, a dziś już nie pamiętam który to był :lol:. [quote name='malawaszka']Asher to teraz jesteś już nierozpoznawalna przez odciski palców??? :evil_lol:Zwykłe skaleczenie nie załatwia sprawy :shake:, trzeba by linie papilarne uszkodzić trwale, w kryminałach podają, że załatwia się to kwasem :roll::shake:. A ja się przejęłam problemami Felka i swoim futrzkom zakupiłam pastę i moim podaję co wieczór. Tylko ja podaję Gimpet Malt Soft Extra , o którą koty się wręcz dopominają. Może byś Aga spróbowała dać Felkowi :hmmmm:, nie trzeba podstępu używać. Quote
aga1215 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='anetta']Kot w sosie własnym :evil_lol: czemu nie :evil_lol: Ładna ta sasanka :loveu: Dzięki :loveu: [quote name='asher']I jak Felek? Nadal się drze? Może ogól pierona na łyso, wtedy nie będzie mógł nowych kłaków połykać :mad::evil_lol: ---- A palec załatwiłam sobie oczywiście w kuchni :evil_lol: Wycięłam sobie nożem zgrabniutką łódeczkę w opuszce. Mam nadzeję, że się zrośnie :roll: A z łódeczka co zrobiłaś?;) [quote name='malawaszka']a to apropos palca asherowego czy tego, że Felek lubi się drzeć? Asher to teraz jesteś już nierozpoznawalna przez odciski palców??? :evil_lol: [quote name='Poświata']Zrośnie się zrośnie, i nawet śladu nie będzie :-D. Ja sobie skroiłam kiedyś opuszek palca myjąc tarczę od robota kuchennego :roll:. To było potforne przeżycie, krew się lała strumieniem, ja mdlejąca, palec ranny był bardzo długo, a dziś już nie pamiętam który to był :lol:. Zwykłe skaleczenie nie załatwia sprawy :shake:, trzeba by linie papilarne uszkodzić trwale, w kryminałach podają, że załatwia się to kwasem :roll::shake:. A ja się przejęłam problemami Felka i swoim futrzkom zakupiłam pastę i moim podaję co wieczór. Tylko ja podaję Gimpet Malt Soft Extra , o którą koty się wręcz dopominają. Może byś Aga spróbowała dać Felkowi :hmmmm:, nie trzeba podstępu używać. Bezo-Peta też miał się dopominać:mad: Dzisiaj znowu cuś wychodzi :oops: Beata - codziennie to przy przytkaniu, profilaktycznie te pasty na ogół podaje się raz w tygodniu.... Quote
Alicja Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 U mnie dziś o 6.30 rano 0 stopni :razz::razz: A moze w Felka wkroczył duch Pavarottiego :razz::razz:i temu chłopak lubi pokrzyczeć ;) Witanko :multi::multi: Quote
Poświata Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 aga1215 napisał(a):Bezo-Peta też miał się dopominać:mad: Dzisiaj znowu cuś wychodzi :oops: Beata - codziennie to przy przytkaniu, profilaktycznie te pasty na ogół podaje się raz w tygodniu....No muszę foty zrobić co te moje futra przy tej paście wyprawiają :roll:. W instrukcji obsługi pasty napisali, że codziennie pasek ok. 5 cm. :hmmmm:, a moje koty już ze 100 lat jej nie jadły :hmmmm: Quote
aga1215 Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='Alicja']U mnie dziś o 6.30 rano 0 stopni :razz::razz: A moze w Felka wkroczył duch Pavarottiego :razz::razz:i temu chłopak lubi pokrzyczeć ;) Witanko :multi::multi: [quote name='Poświata']No muszę foty zrobić co te moje futra przy tej paście wyprawiają :roll:. W instrukcji obsługi pasty napisali, że codziennie pasek ok. 5 cm. :hmmmm:, a moje koty już ze 100 lat jej nie jadły :hmmmm: Cześć! Mój Domingo się drze. Chyba tak mu już zostanie:mad: Beata - Bezo-peta też dziewczyny zachwalały, że kot za tubką leci:angryy: :placz: Tu prawdziwy :loveu: http://www.youtube.com/watch?v=eyoCvaUZE68 Quote
aga1215 Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='Alicja']to on to ma chyba taki tik nawykowy ;) a ja mam zszargane nerwy:placz: Quote
aga1215 Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Mam kilka nowych fotek:multi: Anetko - dla Ciebie sasanka widoczek i Wektor stateczny : "postrzelony" :evil_lol: Dzisiaj nie wytrzymałam i puściłam Felka na dwór. Był taki zdziwiony, że zaraz wrócił :evil_lol: Tak wędrował tam i z powrotem pewnie z 5 razy :evil_lol: Ale tradycyjny już koncert to w domu odstawił :angryy: Quote
anetta Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Ojej:multi: Dziękuje :loveu: Piękna i te kolorki :loveu::loveu: Felek to chyba lubi jak się o niego martwią :roll: :evil_lol: Robi to specjalnie. Quote
malawaszka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Wektorr :loveu::multi::multi::multi: a Felek po doopce od ciotki waszki dostanie w końcu!!! Ogólnie to dobrze się czuje? je, biega? tylko te koncerty? qrcze Quote
aga1215 Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 malawaszka napisał(a):Wektorr :loveu::multi::multi::multi: a Felek po doopce od ciotki waszki dostanie w końcu!!! Ogólnie to dobrze się czuje? je, biega? tylko te koncerty? qrcze Nie dostanie :nono: jak dzisiaj zobaczyłam co wyprodukował :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :mad::angryy:to wcale sie nie dziwie, że tak się darł:placz: Quote
Alicja Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 :cool1:...kurde Aga ...ogol go na łyso :roll: sasanka i Weki :loveu::loveu::loveu: Quote
aga1215 Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='Alicja']:cool1:...kurde Aga ...ogol go na łyso :roll: sasanka i Weki :loveu::loveu::loveu: I będę mieć kota egipskiego:evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 o rany! to on nadal ma tak zapchane te jelita??!! :crazyeye: czy nadal je sobie dopycha i namiętnie konsumuje kudły?? :mdleje: Quote
Alicja Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='aga1215']I będę mieć kota egipskiego:evil_lol: ale przyszpanujesz ;) Quote
aga1215 Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='malawaszka']o rany! to on nadal ma tak zapchane te jelita??!! :crazyeye: czy nadal je sobie dopycha i namiętnie konsumuje kudły?? :mdleje: Poszło na obie strony ...... Świeże to chyba od razu rozpuszczają się - kończymy druga tubę pasty :hmmmm: [quote name='Alicja']ale przyszpanujesz ;) No, masz! :eviltong: Quote
aga1215 Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 anetta napisał(a):Feeeleek :shake::shake::( Ja się cieszę - im więcej wyprodukuje, tym mniej mu zostanie;) Tak po cichu to mam nadzieję, że dzisiaj pozbył się najgorszego korka.... Quote
aga1215 Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Chory kotek dwaj przyjaciele i troszkę wiosenki Quote
Recommended Posts