Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurcze może teraz to darcie się jest ze strachu? bo zapamiętał, że go bolało w takich a takich sytuacjach i teraz woli na zapas wrzasnąć? kurcze mam nadzieję, że nic go już nie boli :loveu:

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wlaśnie, może to już nawyk? A mże po porstru lubi? :razz::evil_lol:
;)

ps. sorry za loterówki, wczoraj odcięłam sobie kawałek palca i niewygodnie mi sie pisze, nie mam sił w kółko poprawiać :angryy:

Posted

[quote name='malawaszka']kurcze może teraz to darcie się jest ze strachu? bo zapamiętał, że go bolało w takich a takich sytuacjach i teraz woli na zapas wrzasnąć? kurcze mam nadzieję, że nic go już nie boli :loveu:

[quote name='asher']Wlaśnie, może to już nawyk? A mże po porstru lubi? :razz::evil_lol:
;)

ps. sorry za loterówki, wczoraj odcięłam sobie kawałek palca i niewygodnie mi sie pisze, nie mam sił w kółko poprawiać :angryy:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

aga1215 napisał(a):
Aneta - czyżbyś też była amatorką kotków? ;) :evil_lol:

Kot w sosie własnym :evil_lol: czemu nie :evil_lol:

Ładna ta sasanka :loveu:

Posted

I jak Felek? Nadal się drze? Może ogól pierona na łyso, wtedy nie będzie mógł nowych kłaków połykać :mad::evil_lol:

----
A palec załatwiłam sobie oczywiście w kuchni :evil_lol: Wycięłam sobie nożem zgrabniutką łódeczkę w opuszce. Mam nadzeję, że się zrośnie :roll:

Posted

aga1215 napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

a to apropos palca asherowego czy tego, że Felek lubi się drzeć?

Asher to teraz jesteś już nierozpoznawalna przez odciski palców??? :evil_lol:

Posted

[quote name='asher']A palec załatwiłam sobie oczywiście w kuchni :evil_lol: Wycięłam sobie nożem zgrabniutką łódeczkę w opuszce. Mam nadzeję, że się zrośnie :roll:Zrośnie się zrośnie, i nawet śladu nie będzie :-D. Ja sobie skroiłam kiedyś opuszek palca myjąc tarczę od robota kuchennego :roll:. To było potforne przeżycie, krew się lała strumieniem, ja mdlejąca, palec ranny był bardzo długo, a dziś już nie pamiętam który to był :lol:.

[quote name='malawaszka']Asher to teraz jesteś już nierozpoznawalna przez odciski palców??? :evil_lol:Zwykłe skaleczenie nie załatwia sprawy :shake:, trzeba by linie papilarne uszkodzić trwale, w kryminałach podają, że załatwia się to kwasem :roll::shake:.

A ja się przejęłam problemami Felka i swoim futrzkom zakupiłam pastę i moim podaję co wieczór. Tylko ja podaję Gimpet Malt Soft Extra , o którą koty się wręcz dopominają. Może byś Aga spróbowała dać Felkowi :hmmmm:, nie trzeba podstępu używać.

Posted

[quote name='anetta']Kot w sosie własnym :evil_lol: czemu nie :evil_lol:

Ładna ta sasanka :loveu:
Dzięki :loveu:
[quote name='asher']I jak Felek? Nadal się drze? Może ogól pierona na łyso, wtedy nie będzie mógł nowych kłaków połykać :mad::evil_lol:

----
A palec załatwiłam sobie oczywiście w kuchni :evil_lol: Wycięłam sobie nożem zgrabniutką łódeczkę w opuszce. Mam nadzeję, że się zrośnie :roll:
A z łódeczka co zrobiłaś?;)

[quote name='malawaszka']a to apropos palca asherowego czy tego, że Felek lubi się drzeć?

Asher to teraz jesteś już nierozpoznawalna przez odciski palców??? :evil_lol:

[quote name='Poświata']Zrośnie się zrośnie, i nawet śladu nie będzie :-D. Ja sobie skroiłam kiedyś opuszek palca myjąc tarczę od robota kuchennego :roll:. To było potforne przeżycie, krew się lała strumieniem, ja mdlejąca, palec ranny był bardzo długo, a dziś już nie pamiętam który to był :lol:.

Zwykłe skaleczenie nie załatwia sprawy :shake:, trzeba by linie papilarne uszkodzić trwale, w kryminałach podają, że załatwia się to kwasem :roll::shake:.

A ja się przejęłam problemami Felka i swoim futrzkom zakupiłam pastę i moim podaję co wieczór. Tylko ja podaję Gimpet Malt Soft Extra , o którą koty się wręcz dopominają. Może byś Aga spróbowała dać Felkowi :hmmmm:, nie trzeba podstępu używać.

Bezo-Peta też miał się dopominać:mad:
Dzisiaj znowu cuś wychodzi :oops:
Beata - codziennie to przy przytkaniu, profilaktycznie te pasty na ogół podaje się raz w tygodniu....

Posted

U mnie dziś o 6.30 rano 0 stopni :razz::razz:

A moze w Felka wkroczył duch Pavarottiego :razz::razz:i temu chłopak lubi pokrzyczeć ;)

Witanko :multi::multi:

Posted

aga1215 napisał(a):
Bezo-Peta też miał się dopominać:mad:
Dzisiaj znowu cuś wychodzi :oops:
Beata - codziennie to przy przytkaniu, profilaktycznie te pasty na ogół podaje się raz w tygodniu....
No muszę foty zrobić co te moje futra przy tej paście wyprawiają :roll:.
W instrukcji obsługi pasty napisali, że codziennie pasek ok. 5 cm. :hmmmm:, a moje koty już ze 100 lat jej nie jadły :hmmmm:

Posted

[quote name='Alicja']U mnie dziś o 6.30 rano 0 stopni :razz::razz:

A moze w Felka wkroczył duch Pavarottiego :razz::razz:i temu chłopak lubi pokrzyczeć ;)

Witanko :multi::multi:

[quote name='Poświata']No muszę foty zrobić co te moje futra przy tej paście wyprawiają :roll:.
W instrukcji obsługi pasty napisali, że codziennie pasek ok. 5 cm. :hmmmm:, a moje koty już ze 100 lat jej nie jadły :hmmmm:
Cześć!
Mój Domingo się drze.
Chyba tak mu już zostanie:mad:
Beata - Bezo-peta też dziewczyny zachwalały, że kot za tubką leci:angryy: :placz:

Tu prawdziwy :loveu:
http://www.youtube.com/watch?v=eyoCvaUZE68

Posted

Mam kilka nowych fotek:multi:
Anetko - dla Ciebie sasanka

widoczek

i Wektor
stateczny

:
"postrzelony" :evil_lol:

Dzisiaj nie wytrzymałam i puściłam Felka na dwór. Był taki zdziwiony, że zaraz wrócił :evil_lol: Tak wędrował tam i z powrotem pewnie z 5 razy :evil_lol:
Ale tradycyjny już koncert to w domu odstawił :angryy:

Posted

malawaszka napisał(a):
Wektorr :loveu::multi::multi::multi:

a Felek po doopce od ciotki waszki dostanie w końcu!!! Ogólnie to dobrze się czuje? je, biega? tylko te koncerty? qrcze

Nie dostanie :nono: jak dzisiaj zobaczyłam co wyprodukował :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :mad::angryy:to wcale sie nie dziwie, że tak się darł:placz:

Posted

[quote name='malawaszka']o rany! to on nadal ma tak zapchane te jelita??!! :crazyeye: czy nadal je sobie dopycha i namiętnie konsumuje kudły?? :mdleje:
Poszło na obie strony ......
Świeże to chyba od razu rozpuszczają się - kończymy druga tubę pasty :hmmmm:

[quote name='Alicja']ale przyszpanujesz ;)
No, masz! :eviltong:

Posted

anetta napisał(a):
Feeeleek :shake::shake::(

Ja się cieszę - im więcej wyprodukuje, tym mniej mu zostanie;)
Tak po cichu to mam nadzieję, że dzisiaj pozbył się najgorszego korka....

• 2 weeks later...