Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aga1215 napisał(a):
Kochana - badała go cała komisja (małżeńska;))

Fiu, fiu :razz: ;)
No to skoro konsylium jednogłośnie uznało, ze jest ok, to Felek nie ma wyjścia i ma się przestać wygłupiać :mad:

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asher']Fiu, fiu :razz: ;)
No to skoro konsylium jednogłośnie uznało, ze jest ok, to Felek nie ma wyjścia i ma się przestać wygłupiać :mad:

[quote name='malawaszka']Kurka Felek nie wygłupiaj się już!!! Ale jak jest coraz lepiej to super!!! i trzymam :kciuki: :loveu:

i czekam na fotki Wektora :eviltong:

Felus coraz mniej się wygłupia:multi:Przyczyną na 100% były kłaki
widziałam czego się pozbywa - rety!!!!!!!:oops::angryy:

Trochę wspomnieniowegi Wektora - dzisiaj jest zupełnie inaczej:shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
:loveu:Wektorek :loveu::loveu::loveu:

Feluś kochany to pewnie teraz ulgę wielką odczuwa :loveu: dobrze, że obeszło się bez ciachania i że sie samo rozpuściło dziadostwo

Monika - jeszcze schodzi .............. ale jakie:crazyeye::angryy::mad: w życiu nie przypuszczałam:angryy: biedny, tak się męczył....:loveu:

Posted

aga1215 napisał(a):
Monika - jeszcze schodzi .............. ale jakie:crazyeye::angryy::mad: w życiu nie przypuszczałam:angryy: biedny, tak się męczył....:loveu:

o rany :-o jeszcze?! ja musze powiedzieć mojej siostrze żeby swoim kotom kupiła tą pastę i dawała co jakis czas :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
o rany :-o jeszcze?! ja musze powiedzieć mojej siostrze żeby swoim kotom kupiła tą pastę i dawała co jakis czas :shake:

Myślę, że Feluś pomógł sobie myszkami - jeszcze w jesieni wrzeszczał a wcinał:mad:

Posted

[quote name='anetta']Jak dobrze że już lepiej się czuje :multi: Odetchnęłam. Przez te kłaki same problemy :mad:[/quote]
A ja jak się cieszę:multi::multi::multi:

Tak mamy codziennie rano

[IMG]http://img383.imageshack.us/img383/3149/snieg0041beb4.jpg[/IMG]

ale juz sa krokusy
[IMG]http://img383.imageshack.us/img383/6043/krokusy0056btf3.jpg[/IMG]

i mahonia ma pączki
[IMG]http://img413.imageshack.us/img413/1987/mahonia0004bxp6.jpg[/IMG]

Wektor
[IMG]http://img383.imageshack.us/img383/9138/weki0052bdp8.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='aga1215']Kotem mu pachnie:evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no taaa koty są najlepsze na ciepło :razz::razz:

Witanko :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no taaa koty są najlepsze na ciepło :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Witanko :multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[quote name='malawaszka']Aga a jak Felutek?:razz:[/quote]
Witajcie :multi::multi::multi:
Felutek jeszcze niestety wrzeszczy a ja wciąż, narażając się na kocią obrazę ;) smaruję łapki (skutecznie:multi:) Myślę, że jest coraz lepiej .....

Posted

[quote name='malawaszka']no to tak trzymać i powoli do przodu! :kciuki: :loveu:

Aga o co chodzi z Katowicami? :razz:[/quote]
Trzymam [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20diss/B56BE7CC.gif[/IMG]i ciagle miksuję żarełko:angryy:
Rodzinny szczeniak był wystawiany w Katowicach i dostał wybitnie obiecującą:loveu::multi:

Posted

[quote name='malawaszka']aaa to gratki :loveu::loveu::loveu: już myślałam, że byłaś i się nie chwaliłaś wcześniej :mad::lol:[/quote]
E - jak znam życie wypaplałabym:oops::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']
Aga o co chodzi z Katowicami? :razz:[/quote]

[quote name='aga1215']
Rodzinny szczeniak był wystawiany w Katowicach i dostał wybitnie obiecującą:loveu::multi:[/quote]

I się sprawa wyjaśniła :cool3:.
A moje starsze dziecko było dzisiaj samodzielnie w Warszawie :cool3:, [SIZE=1]a ja mam wszystkie paznokcie obgryzione :roll: :lol:[/SIZE]

Posted

[quote name='Poświata']I się sprawa wyjaśniła :cool3:.
A moje starsze dziecko było dzisiaj samodzielnie w Warszawie :cool3:, a ja mam wszystkie paznokcie obgryzione :roll: :lol:
Rozumiem, że już wróciło?

• 2 weeks later...
Posted

Zmarznięta sasanka

Rozbiegany pies

Ciekawski pies

Walczący z pościelowym wrogiem :evil_lol:kot

Gdyby kogoś interesowałao - Feluś nadal się drze :angryy:..... czasami ....... zwłaszcza po większej dawce pasty odkłaczającej. Niestety nie lubi jej :shake:i pewnie dlatego tak długo to trwa :hmmmm: Na dodatek w nasze wojny w czasie podawania pasty wkracza Weki :mad: Karci Felka :evil_lol:
Kot na apetyt nie narzeka. Menu zostało poszerzone o siekaną szynkę i jogurt truskawkowy :hmmmm: Wczoraj w wyniku niedopatrzenia domowników Feluś udał się na spacer do ogrodu. Ale zaraz wrócił

Acha - do wczoraj mieliśmy wiosnę. Byo +20 st i CUDNIE :loveu:.......wczoraj było tylko +10 :angryy::mad: