Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asher']To ja też cichutko trzymam :kciuki:

Kurczę, sto światów z tymi kotami, to jakieś strasznie skomplikowane stworzenia są :shake:;)A żebyś wiedziała :roll:, trzeba się z nimi obchodzić jak ze śmierdzącym jajem ;).

Aguś, tak cichutko zapytam, jak Feluś ???

Posted

:hmmmm: darł się troszke wieczorem, rozdarł się rano :niewiem: ale zdecydowanie jest "lepszy" Już nie siedzi cały dzień w "norce", tylko sam z niej wychodzi. Łatwo też daje się zachęcić do wyjścia.
Dzisiajszy "koncert" odbył się przed wizytą w kuwecie......

Dostał trochę pasty na kłaki i trochę odżywki (Calm-Pet). Łapki wylizane :lol:

Właśnie "polował" przez okno na gołąbka

Posted

[quote name='malawaszka']a dalej wychodzą z niego kłaki???
:niewiem: teraz to już powinny być rozpuszczone :hmmmm:
dzisiaj jeszcze nie miałam w czym oglądać;)

Posted

anetta napisał(a):
Weki nie musi się martwić że wody zabraknie w misce :evil_lol:
To nie głupi pomysł :hmmmm:, chyba moim potfffforom cos takiego wybuduję, bo wiecznie im sie pić chce :roll:.

Posted

[quote name='anetta']No nie! chciałam taki sam komentarz dać :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Weki nie musi się martwić że wody zabraknie w misce :evil_lol:
ha ha ...byłam szybsza ;)

[quote name='Poświata']To nie głupi pomysł :hmmmm:, chyba moim potfffforom cos takiego wybuduję, bo wiecznie im sie pić chce :roll:.
pomysł wart skopiowania ;)

jak Feluś ??

Posted

[quote name='Poświata']To nie głupi pomysł :hmmmm:, chyba moim potfffforom cos takiego wybuduję, bo wiecznie im sie pić chce :roll:.

[quote name='Alicja']ha ha ...byłam szybsza ;)

pomysł wart skopiowania ;)

jak Feluś ??

[quote name='malawaszka']Weektoorrr mój piękny :loveu:

noo i jak Felisław ?

Wystarczy cebrzyk ustawić, deszczówka najzdrowsza;) :evil_lol::loveu:

Feluś dostał dzisiaj trochę kociej karmy, posiekanej. Póki była baaaaaaaardzo posiekana wszystko było ok. Jak kawałki były większe sie zaczęło:placz: Więcej karmy dzisiaj nie tknął:shake: za to mleczko było:loveu:

Zakładam chroniczny stan zapalny dziąseł - na początku, jak jeszcze można było ogladać widać bylo zaczerwienienie i wtedy dostawał antybiotyk+steryd. Było lepiej. O badaniach nie ma co marzyć......
Pewnie trzeba będzie powtórzyć tamtą kurację, tylko dłużej :hmmmm:
Zadzwonię do wetki:placz::angryy:

Posted

malawaszka napisał(a):
o rany no załamka :shake: steryd nie jest dobrym rozwiązaniem - ja unikam jak ognia po Bolusiu :shake:

Może antybiotyk wystarczy, zobaczę, co powie wetka...
Ale ogólnie nie jest żle. Tylko chciałabym już móc go puścić na dwór (tak prosi...)I normalnie karmić:mad:

Posted

Kurczę, Aga, nie zazdroszczę :shake: To okropnie dołujące nie wiedzieć na czym się stoi i tak po omacku działać :shake: Strasznie współczuję i trzymam kciuki :kciuki:

Posted

[quote name='Poświata']Biedny Feluś :glaszcze: , biedna Aga :calus:. Nadal trzymamy kciuki !!!!

[quote name='Alicja']Aga ....zaciskam :kciuki: nieustannie i mam nadzieje ze wsio się wreszcie z Felusiem poukłada

[quote name='asher']Kurczę, Aga, nie zazdroszczę :shake: To okropnie dołujące nie wiedzieć na czym się stoi i tak po omacku działać :shake: Strasznie współczuję i trzymam kciuki :kciuki:

Feluś właśnie siedzi na biurku i przez okno ogląda koleżanki i kolegów u sąsiadów.

Posted

[quote name='Poświata']Biedny Feluś :glaszcze: , biedna Aga :calus:. Nadal trzymamy kciuki !!!!

[quote name='Alicja']Aga ....zaciskam :kciuki: nieustannie i mam nadzieje ze wsio się wreszcie z Felusiem poukłada

[quote name='asher']Kurczę, Aga, nie zazdroszczę :shake: To okropnie dołujące nie wiedzieć na czym się stoi i tak po omacku działać :shake: Strasznie współczuję i trzymam kciuki :kciuki:
Najgorsze to to, że nie wiadomo co to:angryy:

Posted

[quote name='malawaszka']i co??? dalej krzyczy?????

[quote name='Alicja']Cholera ...bo całkiem zwątpię w umiejętności wetów .......
Dzisiaj nie było krzyków.......
Krzyczał wczoraj, ale tylko jak jadł KiteKata :mad: