malawaszka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 o kurcze jak tak walczył to musiało mu mocno dokuczać biedakowi :shake: oby już teraz było tylko lepiej!!! :kciuki: no i pokazałabyś jakieś fotki :loveu: przystojniaka mojego Quote
aga1215 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 malawaszka napisał(a):o kurcze jak tak walczył to musiało mu mocno dokuczać biedakowi :shake: oby już teraz było tylko lepiej!!! :kciuki: no i pokazałabyś jakieś fotki :loveu: przystojniaka mojego Którego?;) Jutro :loveu: Dobranoc:sleep2::bye: Quote
malawaszka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Wektorka :eviltong: trzymam za słowo :cool3: i Felosława też pokazuj bo uwielbiam tego rysia :loveu: Quote
aga1215 Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 malawaszka napisał(a):Wektorka :eviltong: trzymam za słowo :cool3: i Felosława też pokazuj bo uwielbiam tego rysia :loveu: Wykończy mnie Feluś:angryy: rano znowu wrzeszczał, potem chował się po kątach. Wieczorem przyszła pora na antybiotyk........ zjadł:multi:wymieszany w surowej wątróbce drobiowej. I żarł tą wątróbkę :loveu: oczywiście w postaci "tatara", bałam się dać większe kawałki. A potem, jakiś czas po jedzeniu znowu "atak" :hmmmm: Rozmawiałam z Wetką, która robiła zabieg Felkowi. Twierdzi, że morda czysta i że to musiało być od zęba. A teraz ma jeszcze mocno obolałą szczękę:roll: Quote
malawaszka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 ojejku no biedaczysko z niego i z Ciebie też :shake: współczuję problemów - to juz tak długo sie ciągnie!!! Trzymam :kciuki: żeby już przeszło!!! Quote
aga1215 Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 malawaszka napisał(a):ojejku no biedaczysko z niego i z Ciebie też :shake: współczuję problemów - to juz tak długo sie ciągnie!!! Trzymam :kciuki: żeby już przeszło!!! Dzisiaj powtórka z rozrywki. Felek śpi cały dzień w swoim nowym kąciku. Jeszcze nic nie jadł, ale może to i dobrze. Za chwilę muszę mu przygotowac porcję z lekarstwem :roll: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='aga1215']Dzisiaj powtórka z rozrywki. Felek śpi cały dzień w swoim nowym kąciku. Jeszcze nic nie jadł, ale może to i dobrze. Za chwilę muszę mu przygotowac porcję z lekarstwem :roll:....no to masz niewesoło z tym Felicjanem :shake: Quote
aga1215 Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja']....no to masz niewesoło z tym Felicjanem :shake: Już myślałam, że udało się.... wieczorem znowu wrzaski:angryy: Wetka jeszcze bierze pod uwagę możliwość zapalenia mięśni przyżuchwowych. Trzeba będzie zrobić prześwietlenie, znowu antybiotyk ....... Zbankrutuję :placz: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='aga1215']Już myślałam, że udało się.... wieczorem znowu wrzaski:angryy: Wetka jeszcze bierze pod uwagę możliwość zapalenia mięśni przyżuchwowych. Trzeba będzie zrobić prześwietlenie, znowu antybiotyk ....... Zbankrutuję :placz: :oops: w życiu nie pomyślałabym , ze kociaki mogą chorować na takie choróbska ....współczuję wydatków i mordęgi :shake: Quote
aga1215 Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja']:oops: w życiu nie pomyślałabym , ze kociaki mogą chorować na takie choróbska ....współczuję wydatków i mordęgi :shake: Też nie przypuszczałam..... Felek chodzi i żebrze o jedzenie. Dałam tylko sosiku i mleko. Chciał iść z nami na wieczorny spacerek. Ale nie wypuszczam jeszcze dziada na dwór. Popołudniu znowu się darł. Tak ni z tego ni z owego :hmmmm: Ale jakby ciszej.......... A ja padam:roll: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='aga1215']Też nie przypuszczałam..... Felek chodzi i żebrze o jedzenie. Dałam tylko sosiku i mleko. Chciał iść z nami na wieczorny spacerek. Ale nie wypuszczam jeszcze dziada na dwór. Popołudniu znowu się darł. Tak ni z tego ni z owego :hmmmm: Ale jakby ciszej.......... A ja padam:roll: :shake:..a mi przykro , ze nie potrafię Cię nawet pocieszyć ... Quote
Hanna R. Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Babcia Hania darzy Was sympatia nieostającą. Może nawet latem po drodze pomachacie nam z za płotka ????? Co ???? HHania i Gezio :p Quote
malawaszka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 kurcze Felek :roll: ale co? on się tak drze po prostu - idzie idzie i nagle? czy tylko jak coś je? kurde a może jego coś innego boli :niewiem: załamać się można - najgorzej jest jak nie wiadomo co dolega a gadzina nie chce gadać :shake: Quote
aga1215 Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja']:shake:..a mi przykro , ze nie potrafię Cię nawet pocieszyć ... dzięki :buzi: [quote name='HankaRupczewska']Babcia Hania darzy Was sympatia nieostającą. Może nawet latem po drodze pomachacie nam z za płotka ????? Co ???? HHania i Gezio :p Witaj HHaniu :loveu: pokiwam, jak do lata Felek mnie nie wykończy:roll: [quote name='malawaszka']kurcze Felek :roll: ale co? on się tak drze po prostu - idzie idzie i nagle? czy tylko jak coś je? kurde a może jego coś innego boli :niewiem: załamać się można - najgorzej jest jak nie wiadomo co dolega a gadzina nie chce gadać :shake: Siedzi. Nagle zrywa się i ucieka wrzeszcząc. Zaczęło się przy jedzeniu. Teraz je samo miękkie. Właściwie wylizuje. Mięsko surowe nie przejdzie inaczej niż w postaci tatara. I cholernik pamięta, po czym to miał. I gdzie to jadł. Teraz już mało mamy miejsc, gdzie jeszcze nie jadł:mad:I mało rzeczy, które chce wylizywać:angryy: Założyłam areszt domowy. Kot żyje głównie mlekiem. A ja nadzieją na poprawę losu :mad: Quote
malawaszka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 rany dziwne te objawy :shake: mam nadzieję, że niebawem się to uspokoi - kurcze nawet nie mam pojęcia co można by poradzić :shake: najlepiej byłoby zrobić może tomografię głowy czy coś mu się tam nie robi ale kurna gdzie, jak? :niewiem: Quote
aga1215 Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 malawaszka napisał(a):rany dziwne te objawy :shake: mam nadzieję, że niebawem się to uspokoi - kurcze nawet nie mam pojęcia co można by poradzić :shake: najlepiej byłoby zrobić może tomografię głowy czy coś mu się tam nie robi ale kurna gdzie, jak? :niewiem: W naszym zasięgu jest tylko prześwietlenie. Quote
malawaszka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 no właśnie - takie sprzęty to pewnie tylko w erze :shake: Aga mam nadzieję, że będzie dobrze - w końcu musi się ten Felisławek uspokoić!!! Quote
aga1215 Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 malawaszka napisał(a):no właśnie - takie sprzęty to pewnie tylko w erze :shake: Aga mam nadzieję, że będzie dobrze - w końcu musi się ten Felisławek uspokoić!!! Właśnie siedzi pod oknem na taras. Nie puszczę:mad: Łaził po kuchni za jedzeniem - dostał rosołek z wątróbki drobiowej i 2 miseczki mleka. Rano - 5.30 :placz: wrzeszczał :angryy: Właśnie nasyczał na Wekiego, który go chciał wylizać ......... Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='aga1215']Właśnie siedzi pod oknem na taras. Nie puszczę:mad: Łaził po kuchni za jedzeniem - dostał rosołek z wątróbki drobiowej i 2 miseczki mleka. Rano - 5.30 :placz: wrzeszczał :angryy: Właśnie nasyczał na Wekiego, który go chciał wylizać ......... kurde .....a może rzezcywiście dawać mu zmixowane ...już tak dla wszelkiego spokoju ...byle coś jadł :roll: Quote
asher Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Rany, Agnieszka, współczuję :shake: Strasznie dziwna sprawa z tymi atakami. A ludzie z kocich for nic nie podpowiedzieli? Trzymam kciuki, żeby wreszcie było dobrze :kciuki: ps. a robiliście mu badania krwi? Może to dałoby jakieś wskazówki co się dzieje z Felkiem? Quote
Poświata Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Bardzo chciałabym pomóc, ale nic mądrego mi nie przychodzi do głowy. Niby mam dwa koty, ale wcale nie jestem mądrzejsza :roll:. Ja bym pewnie pomyślała o innym wecie, wiem że to dla Ciebie wyprawa, ale może jednak ??? Zrób mu areszt domowy, choć współczuję Ci darcia japy - mnie tak Dymcio ćwiczy, jak go nie chcę wieczorami wypuszczać :mad:. W razie co masz kotłownię :eviltong:. A syczeniem na Wekiego się nie przejmuj, u mnie Dymek jak nie moze wyjść, dostaje totalnej głupawki i się wyżywa na biednej Miluni, w końcu ląduje w piwnicy i "wścieklizna" po jakims czasie mu przechodzi. Quote
malawaszka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Poświata napisał(a):Dymek jak nie moze wyjść, dostaje totalnej głupawki i się wyżywa na biednej Miluni, w końcu ląduje w piwnicy i "wścieklizna" po jakims czasie mu przechodzi. hahaha noo ładne kwiatki :evil_lol: biednego kotka w piwnicy zamykać :mad::lol: Quote
aga1215 Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja'] kurde .....a może rzezcywiście dawać mu zmixowane ...już tak dla wszelkiego spokoju ...byle coś jadł :roll: [quote name='"Poświata"']Bardzo chciałabym pomóc, ale nic mądrego mi nie przychodzi do głowy. Niby mam dwa koty, ale wcale nie jestem mądrzejsza :roll:. Ja bym pewnie pomyślała o innym wecie, wiem że to dla Ciebie wyprawa, ale może jednak ??? Zrób mu areszt domowy, choć współczuję Ci darcia japy - mnie tak Dymcio ćwiczy, jak go nie chcę wieczorami wypuszczać :mad:. W razie co masz kotłownię :eviltong:. A syczeniem na Wekiego się nie przejmuj, u mnie Dymek jak nie moze wyjść, dostaje totalnej głupawki i się wyżywa na biednej Miluni, w końcu ląduje w piwnicy i "wścieklizna" po jakims czasie mu przechodzi. On już pół roku je przecierane:mad: Od kilku dni odstawiłam wszelkie Kitkety i inne gotowce. Teraz dostaje mleko, sosiki i rosołki. Areszt domowy trwa. Darcie się tysz:angryy::placz: Po 16-tej spróbuje skontaktować się z wetką....... Quote
anetta Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 :( kurcze, Felek nooo...nie wygłupiaj się... Quote
malawaszka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 i jak tam? udało się z wetką pogadać? co robicie dalej? Quote
Recommended Posts