aga1215 Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:lewa łapka ... prawa łapka ... ja jestem niedźwiadek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img69.imageshack.us/img69/6114/wekikama0032bjx2.jpg witanko Aguś :multi::multi::multi::multi::multi: Witaj Alu! Moje psisko dzisiaj ZAMKNĘŁO się w domu. Na klucz. :mad: Samo :crazyeye: Moje zmagania z drzwiami oglądało dwóch gości z MPGK którzy siedzieli na poboczu i odpoczywali po niepracowaniu :angryy: i se jeszcze żartowali, że sie pies zamknął (a ten pieron cały czas sie darł:mad:) Co to Pysia mówiła? Acha - wypcham :mad: [SIZE=2]Dobrze, że miałam przy sobie klucz od garażu i mogłam tamtędy wejść:angryy: Musiał skakać po drzwiach i łapą przypadkiem nacisnąć :hmmmm: Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 aga1215 napisał(a):Witaj Alu! Moje psisko dzisiaj ZAMKNĘŁO się w domu. Na klucz. :mad: Samo :crazyeye: Moje zmagania z drzwiami oglądało dwóch gości z MPGK którzy siedzieli na poboczu i odpoczywali po niepracowaniu :angryy: i se jeszcze żartowali, że sie pies zamknął (a ten pieron cały czas sie darł:mad:) Co to Pysia mówiła? Acha - wypcham :mad: [SIZE=2]Dobrze, że miałam przy sobie klucz od garażu i mogłam tamtędy wejść:angryy: Musiał skakać po drzwiach i łapą przypadkiem nacisnąć :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:WEKI jest niepowtarzalny :loveu::loveu::loveu: sprawdziłas czy nie było z nim Kamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:WEKI jest niepowtarzalny :loveu::loveu::loveu: sprawdziłas czy nie było z nim Kamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie było:shake: Ten pieron dobrze wie, gdzie idę:crazyeye: W stronę centrum mogę iść bez problemu. Ale pod górę albo nie daj Bóg do ogrodu bez niego nie mam prawa :angryy: A ja poszłam akurat w złą stronę:evil_lol: Acha - remont drzwi do powtórki:placz: Quote
malawaszka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 hahahha Wektor kombinator :evil_lol: Quote
aga1215 Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 malawaszka napisał(a):hahahha Wektor kombinator :evil_lol: sie śmiej, śmiej :eviltong: Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 aga1215 napisał(a):Nie było:shake: Ten pieron dobrze wie, gdzie idę:crazyeye: W stronę centrum mogę iść bez problemu. Ale pod górę albo nie daj Bóg do ogrodu bez niego nie mam prawa :angryy: A ja poszłam akurat w złą stronę:evil_lol: Acha - remont drzwi do powtórki:placz: zaproś Waszke z ekipa na Sylwestra to drzwi wymienią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):zaproś Waszke z ekipa na Sylwestra to drzwi wymienią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: już z tego wyrośliśmy :diabloti: Quote
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 malawaszka napisał(a):już z tego wyrośliśmy :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak się teraz wymiguje ;) Quote
malawaszka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak się teraz wymiguje ;) ale niczego się nie wypieram :eviltong: Quote
aga1215 Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):zaproś Waszke z ekipa na Sylwestra to drzwi wymienią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: malawaszka napisał(a):już z tego wyrośliśmy :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak się teraz wymiguje ;) malawaszka napisał(a):ale niczego się nie wypieram :eviltong: Świetny pomysł :klacz: :multi::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 aga1215 napisał(a):Świetny pomysł :klacz: :multi::evil_lol: ;)...wiedzialam że Ci się spodoba :grins: Quote
malawaszka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 w sumie to mogę jechać znowu w to urocze miejsce :loveu::loveu::loveu: ale Ago droga - z całą ekipą bo sama nie dam rady drzwiom :evil_lol::diabloti: Quote
aga1215 Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 malawaszka napisał(a):w sumie to mogę jechać znowu w to urocze miejsce :loveu::loveu::loveu: ale Ago droga - z całą ekipą bo sama nie dam rady drzwiom :evil_lol::diabloti: Szkoła tysz po remoncie ;) :evil_lol: Jest juz nawet nowa sala gimnastyczna:eviltong: Quote
malawaszka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 qrcze co tu tak pusto???!!!! :placz: Tobie kazali remontować tą szkołę???? :shake: ehhh jak odnowiona to pewnie już nie wynajmują na sylwestra :roll: Quote
asher Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 aga1215 napisał(a):Szkoła tysz po remoncie ;) :evil_lol: Jest juz nawet nowa sala gimnastyczna:eviltong: To Waszka i salę gomnastyczną zdemolowała? :crazyeye: Ta dzisiejsza młodzież :shake::shake::shake: Quote
Alicja Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='aga1215']Szkoła tysz po remoncie ;) :evil_lol: Jest juz nawet nowa sala gimnastyczna:eviltong: [quote name='asher']To Waszka i salę gomnastyczną zdemolowała? :crazyeye: Ta dzisiejsza młodzież :shake::shake::shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:oni pewnie dla Waszki wyremontowali co by wynajęła ;) :hand: cze Aguś :loveu::loveu::loveu: Quote
aga1215 Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='malawaszka']qrcze co tu tak pusto???!!!! :placz: Tobie kazali remontować tą szkołę???? :shake: i Ty się dziwisz, że mnie nie ma :razz: [quote name='"malawaszka"']ehhh jak odnowiona to pewnie już nie wynajmują na sylwestra :roll: sylwek został ............. chyba ......... :hmmmm: [quote name='asher']To Waszka i salę gomnastyczną zdemolowała? :crazyeye: Ta dzisiejsza młodzież :shake::shake::shake: Dla Weszki sala była otwierana! Same szychy były :-o Ile teraz jest drzwi;):evil_lol: [quote name='Alicja'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:oni pewnie dla Waszki wyremontowali co by wynajęła ;) :hand: cze Aguś :loveu::loveu::loveu: jasne! cze Ala :hand: Witam!!!!!! :loveu: Ale tu ruch :loveu: Quote
Alicja Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 :multi::multi::multi:nareszcie się pokazalaś :loveu::loveu: Quote
aga1215 Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Alicja napisał(a)::multi::multi::multi:nareszcie się pokazalaś :loveu::loveu: wiosny szukam gdzie ona???????????????? Quote
Alicja Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 aga1215 napisał(a):wiosny szukam gdzie ona???????????????? :multi::multi::multi:jak znajdziesz .......poslij ja do mnie :loveu: witaneczko :multi::loveu::multi: Quote
aga1215 Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Alicja napisał(a)::multi::multi::multi:jak znajdziesz .......poslij ja do mnie :loveu: witaneczko :multi::loveu::multi: ni ma :shake: :shake: Witaj Alicjo Bez "r" ;):loveu: Quote
Alicja Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Witaj Ago z Wektorem :multi::loveu::multi: Quote
aga1215 Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Alicja napisał(a):Witaj Ago z Wektorem :multi::loveu::multi: Kurcze, tu się dostać :errrr: ciągle busy i busy :mad::mad::placz: Quote
Alicja Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 aga1215 napisał(a):Kurcze, tu się dostać :errrr: ciągle busy i busy :mad::mad::placz: :multi::multi::multi:ale się udało ;) Quote
anetta Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Witaj, witaj :multi: Jak mnie tu dawno nie było. Niesamowite ile tam macie sniegu http://img124.imageshack.us/img124/396/widok0022bcu4.jpg :mdleje: Quote
Recommended Posts