Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']a fotki fotki fotki???? może jakieś ostatnie słoneczne masz w zanadrzu??? i mojego ulubionego rysia i wyżła pienińskiego???? :loveu:

Mówisz - masz :multi:

Posted

ahhhhh boski dumny panicz :loveu::loveu::loveu: ale rysia się nie dopatrzyłam :shake: na piekrwszej focie tom sie zlękła, że Ryś się przeistoczył ...

:crazyeye: jak to dziko żyjący spaniel?????ależ ma słodką mordę!!!

Posted

malawaszka napisał(a):
ahhhhh boski dumny panicz :loveu::loveu::loveu: ale rysia się nie dopatrzyłam :shake: na piekrwszej focie tom sie zlękła, że Ryś się przeistoczył ...

:crazyeye: jak to dziko żyjący spaniel?????ależ ma słodką mordę!!!

dokładnie tak :mad: pies se lata, kudy mu sie podoba:mad: żadne rozmowy nie pomagają :shake: :mad:(z właścicielka oczywiscie ;) )

Posted

malawaszka napisał(a):
ale rozmowy z kim???? z psem czy ma właścicieli tylko oni mają w d*** co siez psem dzieje? :angryy:

Ma dom, dostaje jeść i ma pełna swobodę :mad: rozmawiałam z babką z TOZ-u - przeprowadziła rozmowę i .......... pies nadal cieszy się pełnią swobody:roll: piesek młodziutki, ma około 1 roku, przemiły:loveu:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]:shake:...Aguś nie przyjadę ...[/FONT]
[FONT=Arial]zmieniono termin wycieczki na 5-6-7 a ja w tym terminie nie moge :-([/FONT]

szkoda :placz: