aga1215 Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 [quote name='Maga100']uwielbiam cię za to zdjęcie, a raczej za odkopanietego zdjecia :loveu: tak mi GO brakowało :placz: rozumiem cię jak nikt. Wiem co to znaczy trzymać w zamknięciu kota przyzwyczajonego do wolności :cool1: Witaj :multi: Wiesz też zapewne, jak wystrzelił na dwór jak otwarłam okno... myślałam, że sie obrazi ale nie:multi: był z nami na spacerze:multi: ciekawe,kiedy wróci do domu :hmmmm: Quote
asher Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Ja cię... :crazyeye: Ale BACA!!!! :crazyeye: Aga, masz tam takich więcej? :cool3: Bo domyślam się, że ten jest Twój prywatny i łapy od niego z daleka?... :( Quote
Alicja Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 :multi::multi::multi:witaj Aga.... bosh ...Feluś musi gdzies za głośno miałkał że go gardziołko boli... Quote
asher Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Aga, jak Feluś? Mam nadzieję, że lepiej? Kurczę, gdzie on sobie tak gardło zdarł? :shake: Quote
Poświata Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Biedny Feluś, dobrze że chociaż jedzonka nie odmówił. Podtykaj mu Aguś najlepsze kąski niech biedaczek ma siłę na zwalczanie choróbska. Quote
Maga100 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='Maga100'] za odkopanietego zdjecia :loveu: dlaczego nikt mi nie piszę, że jakieś dziwolągi tworzę :angryy: miało być: zaodkopanego bacę :cool1: [quote name='aga1215']:multi: ciekawe,kiedy wróci do domu :hmmmm: jak ci znów zaufa, że go nie uwięzisz :evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='asher']Ja cię... :crazyeye: Ale BACA!!!! :crazyeye: Aga, masz tam takich więcej? :cool3: Bo domyślam się, że ten jest Twój prywatny i łapy od niego z daleka?... :( Dobrze sie domyślasz :mad: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witaj Aga.... bosh ...Feluś musi gdzies za głośno miałkał że go gardziołko boli... [quote name='asher']Aga, jak Feluś? Mam nadzieję, że lepiej? Kurczę, gdzie on sobie tak gardło zdarł? :shake: [quote name='Poświata']Biedny Feluś, dobrze że chociaż jedzonka nie odmówił. Podtykaj mu Aguś najlepsze kąski niech biedaczek ma siłę na zwalczanie choróbska. Felus sie przejadł surowego mięska:crazyeye: na kolację zażyczył sobie kitiketka:evil_lol: [quote name='Maga100']dlaczego nikt mi nie piszę, że jakieś dziwolągi tworzę :angryy: miało być: zaodkopanego bacę :cool1: jak ci znów zaufa, że go nie uwięzisz :evil_lol: Skąd wiedziałaś? Dzisiaj czekał od 13-tej do 18-tej:eviltong: Dostał zastrzyk po czym zażyczył sobie kolacyjki, wtedy to jeszcze była surowizna....... Gardziołko zaczyna lepiej wyglądać, gorączki już nie ma. W niedzielę kolejny zastrzyk-antybiotyk........ Potem poszedł się przespać ..... do psiej budy:razz: A oto choreńki Czy ktoś tu jest? Nobliwy........ Quote
malawaszka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Zdrowiej Felusiu - mój ulubiony Rysiulku :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 ;)no Felicjan ...i już więcej proszę nie robić takich numerków.... śliczności :loveu: http://img405.imageshack.us/img405/5948/wekinobliwy0207bfi1.jpg Quote
asher Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 To dobrze, ze Feluś już odżył :multi: A bacy szkoda, ech... :-( Quote
aga1215 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='malawaszka']Zdrowiej Felusiu - mój ulubiony Rysiulku :loveu::loveu::loveu: [quote name='Alicjarydzewska'];)no Felicjan ...i już więcej proszę nie robić takich numerków.... śliczności :loveu: http://img405.imageshack.us/img405/5948/wekinobliwy0207bfi1.jpg [quote name='asher']To dobrze, ze Feluś już odżył :multi: A bacy szkoda, ech... :-( e, tam - zaraz szkoda:eviltong: Witajcie :buzi: Przyjaciele :loveu: Quote
malawaszka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 kochaaani przyjaciele :loveu::loveu::loveu: Quote
aga1215 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 malawaszka napisał(a):kochaaani przyjaciele :loveu::loveu::loveu: I pomyśleć, że Wektor (wtedy jeszcze Wiktor) został oddany z powodu ganianai kotów :hmmmm: Quote
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='aga1215']I pomyśleć, że Wektor (wtedy jeszcze Wiktor) został oddany z powodu ganianai kotów :hmmmm: :roll:no taaa świetny powód...... Quote
anetta Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ślicznie razem wyglądają :loveu::loveu: Zdrówka dla Felka. Quote
malawaszka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 aga1215 napisał(a):I pomyśleć, że Wektor (wtedy jeszcze Wiktor) został oddany z powodu ganianai kotów :hmmmm: :crazyeye:no spoko :shake: Quote
aga1215 Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Witajcie Trochę pacjenta :loveu: leżakowanie Quote
malawaszka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 aaaa Aga poddusiłaś Felka na ostatniej focie :crazyeye: Quote
Alicja Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='malawaszka']aaaa Aga poddusiłaś Felka na ostatniej focie :crazyeye::diabloti:też odniosłam takie wrażenie :evil_lol: a gdzie okłady z młodej kotki ;) http://img208.imageshack.us/img208/3042/felek0015bzj0.jpg Quote
aga1215 Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 WitajCie :loveu: [quote name='malawaszka']aaaa Aga poddusiłaś Felka na ostatniej focie :crazyeye: nie wiedziałaś, że najlepsze kotki są duszone... na masełku;) :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:też odniosłam takie wrażenie :evil_lol: a gdzie okłady z młodej kotki ;) http://img208.imageshack.us/img208/3042/felek0015bzj0.jpg Lekarz nie zaordynował:shake: . Felek też ma pretensje:evil_lol: A jakie fanaberie teraz ma:-o papu z rączki:-o mleczko tylko na parapecie zewnętrznym:-o :razz: Quote
Kati Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Felek jest super, świetnie razem wygladają. :loveu: Quote
asher Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 A Aga chyba poszła z Bacą w tango... :cool3: Bo tak tu pusto i cicho........ Quote
Alicja Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 ...Aga ..planowany termin wycieczki ...12/13/14 października ;)..jak się nic nie sypnie to będę w twych okolicach :p Quote
Sabina1 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 asher napisał(a):A Aga chyba poszła z Bacą w tango... :cool3: Bo tak tu pusto i cicho........ Aga żałuje i się wstydzi, że nie przyjechała do Podkowy :angryy: Quote
aga1215 Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Witajcie [quote name='Kati']Felek jest super, świetnie razem wygladają. :loveu: a jaki przytulaśny sie zrobił :loveu: [quote name='asher']A Aga chyba poszła z Bacą w tango... :cool3: Bo tak tu pusto i cicho........ i Ty Brutusie zamiast mi współczuć ............ :placz: :placz: :placz: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]...Aga ..planowany termin wycieczki ...12/13/14 października ;)..jak się nic nie sypnie to będę w twych okolicach :p[/FONT] :multi: :multi: :multi: btw - jest szansa, że śniegiem sypnie :cool3: od 3 dni palimy w piecu:mad: [quote name='Sabina1']Aga żałuje i się wstydzi, że nie przyjechała do Podkowy :angryy: a żebyś wiedziała :oops: :oops: :oops: ale se kupie swoje autko i se przyjade :eviltong: Quote
Recommended Posts