Agunia-Pańciunia) Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='aga1215']obustronnie zdrewniała? ;) :buzi: A co z parapetówką? nie! tylko polstronnie...prawa polowke twarzy mam wylaczona z obiegu:cool1: po prostu ..extra....:diabloti: Quote
aga1215 Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']nie! tylko polstronnie...prawa polowke twarzy mam wylaczona z obiegu:cool1: po prostu ..extra....:diabloti: Aguś - jesteś lewicowa :shock: ;) :evil_lol: :buzi: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='aga1215'] A co z parapetówką?nooo bedzie przy okazji wycieczki;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='aga1215']Aguś - jesteś lewicowa :shock: ;) :evil_lol: :buzi: do wieczorka dokladnie tak:cool1: Quote
aga1215 Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']do wieczorka dokladnie tak:cool1: u nas burza :angryy: troszkę pada i ........ świeci słońce :loveu: do wieczorka :bye: Quote
aga1215 Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Witam s wieczorka:multi: Już po burzy:multi: a jakie powietrze :loveu: :loveu: :loveu: porobiłam troszke fotek:lol: ale muszę je wytrymować i poodwracać:evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='aga1215'] Usiłowałam zostać perfekcyjną gospodynią :angryy: cxhyba za bardzo chciałam :oops: zleciała mi cała półka ze słoikami w spiżarni :pissed: :wallbash: :flaming: ...... a tak chciałam:oops: nawet białą bluzeczkę już se kupiłam:placz: :placz: :placz: do d********* z tymi porządkami:angryy: :mad: :angryy: :angryy: to kara za to, ze chciałaś się upodobnić do Hanny R. :diabloti: a takie zachowania są karalne :diabloti: Quote
aga1215 Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Maga100']to kara za to, ze chciałaś się upodobnić do Hanny R. :diabloti: a takie zachowania są karalne :diabloti: mówisz? no to przestaje sprzątać HOWK :eviltong: Quote
anetta Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Cesc :p no to przestaje sprzątać Chcesz miec taki sam burdelik jak ja?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wytrymowalas juz te foty?:cool3: Quote
aga1215 Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 anetta napisał(a):Cesc :p Chcesz miec taki sam burdelik jak ja?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wytrymowalas juz te foty?:cool3: wątpię, czy masz aż taki jak ja:cool3: foty sie trymują ......... rodzinka zjechała:multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='aga1215']u nas burza :angryy: troszkę pada i ........ świeci słońce :loveu: do wieczorka :bye: a patrz tu nie było ani burzy ani deszczu tylko wiaterek wieczorem i chlodniejsze powietrze......:loveu: Agucha milego rodzinkowania....:loveu: Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [FONT=Arial]:razz:....czuję że ta cisza zapowiada nową dostawę fotaskow...:multi: cześć Ago z Wekim;) [/FONT] Quote
aga1215 Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Witaj Aguś_Pańciuś:multi: dzięki :lol: Witaj Anetko:multi: foty wytrymowane, tylko nie odwrócone;) [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:....czuję że ta cisza zapowiada nową dostawę fotaskow...:multi:[/FONT] [FONT=Arial]cześć Ago z Wekim;)[/FONT] Witaj Aluś! Skąd widziałaś??? no to jadziem współpraca :loveu: slalom gigant:evil_lol: a to jest Muca - rodzona siostra Felka :loveu: poznajecie tego pana? :loveu: ......nikt nie dba o Wektorkową galeryjkę jak mnie nie ma :shake: :-( Quote
anetta Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Fajnie ze juz je wytrymowalas :multi: Bardzo ladnie Ci to wyszlo :multi::multi: Powinnas byc trymerka :multi::multi::multi: :evil_lol: Slalom gigant jest ekstra hahahaha Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='aga1215']Witaj Aguś_Pańciuś:multi: dzięki :lol: Witaj Anetko:multi: foty wytrymowane, tylko nie odwrócone;) Witaj Aluś! Skąd widziałaś??? no to jadziem współpraca :loveu: slalom gigant:evil_lol: a to jest Muca - rodzona siostra Felka :loveu: poznajecie tego pana? :loveu: ......nikt nie dba o Wektorkową galeryjkę jak mnie nie ma :shake: :-(:multi::multi::multi::multi:[FONT=Arial]są fotaski ...czułam to ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [FONT=Arial]:loveu:cze ....Aga ...ja tu pilnuję .....mam kawę ...sces:razz:[/FONT] Quote
aga1215 Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 :multi: :multi: :multi: pamietają o nas:multi: :multi: :multi: dzięki :buzi: ....chyba jeszcze se trochę potrymuję ;) :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 ufff wreszcie Was znalazłam :multi::multi::multi: ależ żal tego litrowego gruszkowego kompotu :placz::placz::placz: a siostra Felka wygląda jak..... Felek :evil_lol::loveu: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='aga1215']:multi: :multi: :multi: pamietają o nas:multi: :multi: :multi: dzięki :buzi: ....chyba jeszcze se trochę potrymuję ;) :lol: :lol: :lol:[FONT=Arial]:diabloti:a wiesz ze ta moja koleżanka znalazła gdzieś tam u was prace:placz:i mam problem z dostaniem sie na ten mój wyczekiwany zdrowotek:cool1:[/FONT] Quote
aga1215 Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:a wiesz ze ta moja koleżanka znalazła gdzieś tam u was prace:placz:i mam problem z dostaniem sie na ten mój wyczekiwany zdrowotek:cool1:[/FONT] gdzie???????????? wyobrażam sobie jaka jesteś wściekła :buzi: [quote name='"malawaszka"']ufff wreszcie Was znalazłam :multi::multi::multi: ależ żal tego litrowego gruszkowego kompotu :placz::placz::placz: a siostra Felka wygląda jak..... Felek :evil_lol::loveu: Waszka wróciła:multi: :multi: :multi: Monika - cała piątka kociaków była taka sama, jedyna różnica to w odcieniach - Felek taki bardziej brązowy a Muca bardziej w czerni :loveu: ciągle nie mogę odżałować, że nie miałam wtedy ani aparatu ani kamery:-( Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [FONT=Arial];)wpadłam z 3 kawkę do Ciebie ...wypijesz:razz:[/FONT] Quote
aga1215 Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial];)wpadłam z 3 kawkę do Ciebie ...wypijesz:razz:[/FONT] Witaj Alu! Kawkę ZAWSZE:loveu: :multi: :angryy: u nas sie rozlało:angryy: ledwo wróciłam z zakupów, bo polazłam w sandałach:mad: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 czesc Agunia, jak likierek wyszedł? robilas slicznotko tez z przepisu? Quote
Maga100 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 aga1215 napisał(a)::angryy: u nas sie rozlało:angryy: ledwo wróciłam z zakupów, bo polazłam w sandałach:mad: bo na wsi, w deszczowe dni chodzi się w KALOSZKACH, moja droga :cool1: Quote
aga1215 Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 A kłaniam, kłaniam Agunia-Pańciunia) napisał(a):czesc Agunia, jak likierek wyszedł? robilas slicznotko tez z przepisu? nie zrobiłam:angryy: a tak kciałam:-( Maga100 napisał(a):bo na wsi, w deszczowe dni chodzi się w KALOSZKACH, moja droga :cool1: o ja gupia Quote
Recommended Posts