aga1215 Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 PIKA napisał(a):Cześc Aguś :multi: Witaj Aguś :loveu: :multi: Quote
aga1215 Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Heyka Aga Heyka Alicjo Kofana:multi: :multi: :multi: chcesz winniczków???? Quote
Alicja Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='aga1215']Heyka Alicjo Kofana:multi: :multi: :multi: chcesz winniczków???? :razz:oj ani nie mów ...dziś na psacerku mi chrzęściło pod nogami ............brrrrrrrrrrr:diabloti: Quote
aga1215 Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:oj ani nie mów ...dziś na psacerku mi chrzęściło pod nogami ............brrrrrrrrrrr:diabloti: może jednak? Rydzyków Ci dam do nich ;) Quote
Alicja Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='aga1215']może jednak? Rydzyków Ci dam do nich ;) :poki mogą być ....ale do Rydzyków dodajesz też wisienki;) Quote
malawaszka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='aga1215']może jednak? Rydzyków Ci dam do nich ;) aaaaa mniaaammmmm Ojce Dyrektory w słoiku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:poki mogą być ....ale do Rydzyków dodajesz też wisienki;) jasne :multi: właśnie kwitnął ;) [quote name='malawaszka']aaaaa mniaaammmmm Ojce Dyrektory w słoiku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wszystkie zamykam w słoiki :diabloti: kcesz???????? Quote
Alicja Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='aga1215']jasne :multi: właśnie kwitnął ;) wszystkie zamykam w słoiki :diabloti: kcesz????????ja poproszę te wisienki słoiczne .....ślimaczki czy ja wiem ...już chyba nie:evil_lol: Quote
PIKA Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='aga1215']może jednak? Rydzyków Ci dam do nich ;) Ja biorę te wiśnie :cool3: Quote
Maga100 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Hihihi, śnił mi się wczoraj TWÓJ BACA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wypasał owce w moim domu :evil_lol: najpierw jak zobaczyłam owce, to się cieszyłam, ze takie fajne owieczki do mnie przyszły, ale potem zza szafy wyłonił się TEN BACA i ja się przeraziłam :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 czesc Agucha... jak samopoczucie w tak piekny deszczowy dzionek??? tak slicznie niebo zasnute jest chmurkami....ciemnymmi..... przynajmniej tu w wawie.... caluski Quote
malawaszka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 boszzz Magda Ty się zakochałaś w tym BACY :crazyeye: :mdleje: Quote
aga1215 Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']ja poproszę te wisienki słoiczne .....ślimaczki czy ja wiem ...już chyba nie:evil_lol: ślimaczków nie kcesz? takie śliczne :evil_lol: som czarne i som w piegowate - może jednak??? A wisienki czekają:lol: tylko czy wytrzymają do października ;) [quote name='PIKA']Ja biorę te wiśnie :cool3: mówisz, masz :multi: [quote name='Maga100']Hihihi, śnił mi się wczoraj TWÓJ BACA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wypasał owce w moim domu :evil_lol: najpierw jak zobaczyłam owce, to się cieszyłam, ze takie fajne owieczki do mnie przyszły, ale potem zza szafy wyłonił się TEN BACA i ja się przeraziłam :evil_lol: owce śnić skubiące - czekaj na miłych gości :multi: owce biegające śnić - czeka Cię wielka wygrana :razz: btw .....a od MOJEGO bacy sie od***** :mad: :nono: mój ci on :loveu: [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Agucha... jak samopoczucie w tak piekny deszczowy dzionek??? tak slicznie niebo zasnute jest chmurkami....ciemnymmi..... przynajmniej tu w wawie.... caluski Witaj PostKomunistko :-) u nas lało falami dzisiaj - w przerwach było piękne słońce:loveu: [quote name='malawaszka']boszzz Magda Ty się zakochałaś w tym BACY :crazyeye: :mdleje: i co się tak dziwisz? chopak przystojny :loveu: dziwny masz gust :niewiem: :hmmmm: Quote
Maga100 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='aga1215'] owce śnić skubiące - czekaj na miłych gości :multi: goście byli. A czy mili aby? :diabloti: [quote name='aga1215'] owce biegające śnić - czeka Cię wielka wygrana :razz: tak, tak, one ewidentnie biegały te owce :evil_lol: [quote name='aga1215'] btw .....a od MOJEGO bacy sie od***** :mad: :nono: mój ci on :loveu: wiem, i dlatego ja się PRZERAZIŁAM, jak go zobaczyłam u siebie w pokoju. Samego, BEZ CIEBIE :shock: Quote
malawaszka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 aga1215 napisał(a): i co się tak dziwisz? chopak przystojny :loveu: dziwny masz gust :niewiem: :hmmmm: ehhh bo ja zawsze byłam inna :oops: Quote
aga1215 Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Maga100']goście byli. A czy mili aby? :diabloti: tak, tak, one ewidentnie biegały te owce :evil_lol: wiem, i dlatego ja się PRZERAZIŁAM, jak go zobaczyłam u siebie w pokoju. Samego, BEZ CIEBIE :shock: było patrzeć [quote name='malawaszka']ehhh bo ja zawsze byłam inna :oops: znaczy? :evil_lol: :loveu: Quote
malawaszka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='aga1215'] znaczy? :evil_lol: :loveu: :eek2:ożeszTY lustracje mi zrobiła :mad:ja protestuję :diabloti: Quote
Alicja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 :razz:Aga ty się opiekuj tymi wisienkami ....w październiku wpadam:evil_lol: Quote
aga1215 Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Aga ty się opiekuj tymi wisienkami ....w październiku wpadam:evil_lol: ok :multi: :loveu: pare ślimaczków tysz Ci przypilnuje;) po 2 każdego rodzaju (może będą parki?):evil_lol: Quote
Alicja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='aga1215']ok :multi: :loveu: pare ślimaczków tysz Ci przypilnuje;) po 2 każdego rodzaju (może będą parki?):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to uważaj co by nam się nie rozmnożyło towarzystwo:eviltong: Quote
aga1215 Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to uważaj co by nam się nie rozmnożyło towarzystwo:eviltong: to założysz hodowlę:multi: fajowe som:evil_lol: u nas dzisiaj słońce ale i paskudna wichura:angryy: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 czesc kobieto od bacy......... :diabloti: czyMagda to aby nie chce Ci zabrac tego bacy???hmmm??? Quote
Recommended Posts