Patka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 jaki piękny wygodnicki śpioszek :D az oczy sie kleją idę spać ... Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 jak trawnikowy dostał paliki i nasionka to Wektor znowu będzie miał kupe roboty jak Trawnikowy wyjedzie :o :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):jak trawnikowy dostał paliki i nasionka to Wektor znowu będzie miał kupe roboty jak Trawnikowy wyjedzie :o :lol: :lol: :lol: póki co pracuje w łazience :lol: ciężko :lol: - leży z nochalem pod pralką, bo tam wczoraj wlazła mysz, co mu wczoraj Felek przywlókł i mu zwiała :evilbat: :evilbat: :evilbat: a mysz w międzyczasie zlikwidowała Mańka :shock: Quote
malawaszka Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 :o kurcze ale macie tam gości :roll: ja pewnie też będę miała na wsi :x Quote
aga1215 Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 malawaszka napisał(a)::o kurcze ale macie tam gości :roll: ja pewnie też będę miała na wsi :x to Feluś jest głównym dostawcą - reszta zwierzyny czeka w domu na łupy :lol: Mańka poza dach wychodzi od wielkiego dzwonu, Wektor puszczany tylko w ogrodzie - a tam takich łupów brak, za to jak przyjdzie świeża dostawa to na ogół ją przejmuje :evilbat: Waszka - "to" ogłoszenie znowu się wczoraj pojawiło na wyżłach, ale Mod zaraz wyciął :lol: - chyba inny był nick- ale treść dokładnie ta sama :evilbat: Quote
Evelina Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Przyszlam sobie powzdychac do mojego filozofa :iloveyou: :lol: Nawet jak spi to widac, ze mysli :lol: Quote
Evelina Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Aga popatrz :o :o :o Nie tylko ja mam slabosc do Wektora :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 :evil: oszzz Ty to MóJ ukochany jest!!!!!! i to że jesteś Modem mnie nie przestraszy :evilbat: :lol: Quote
Evelina Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='malawaszka']:evil: oszzz Ty to MóJ ukochany jest!!!!!! i to że jesteś Modem mnie nie przestraszy :evilbat: :lol:Modowanie nie ma nic do rzeczy rzeczy gdy w gre serducho wchodzi 8) Jak bedzie trzeba to paparazi nasle i foty wstawie. Takie... zeby nie bylo watpliwosci :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Evelina napisał(a):Modowanie nie ma nic do rzeczy no to wojna o Wektora :evilbat: :lol: :lol: :lol: tylko :hmmmm: jak?? kiedy ja nie mam takich zdolności :wallbash: Quote
aga1215 Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 [quote name='Evelina']Aga popatrz :o :o :o Nie tylko ja mam slabosc do Wektora :lol: :lol: :lol: Evelina - jesteś niesamowita :buzi: :buzi: :buzi: :shock: :shock: zaniemówiłam :shock: :shock: mam drugiego psiaka :multi: Quote
aga1215 Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='Evelina']Modowanie nie ma nic do rzeczy no to wojna o Wektora :evilbat: :lol: :lol: :lol: tylko :hmmmm: jak?? kiedy ja nie mam takich zdolności :wallbash: Dziewczyny są do wzięcia dwa identyczne Wektorek i Wektorka - możecie się podzielić :lol: a filmik ogladały, hę??? http://www.megaupload.com/?d=40B8O7I6 Quote
malawaszka Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 pewnie że oglądałam JA :evilbat: :lol: Evelina to pewnie nie bo Ona tak oszukuje z tą miłoscią :evilbat: :lol: Quote
aga1215 Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 to która podstępnie przed konkurencja przygarnie czarnuszki? Quote
malawaszka Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 hihih dobry chwyt :wink: tylko która może :( Quote
aga1215 Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 malawaszka napisał(a):hihih dobry chwyt :wink: tylko która może :( Acha, juz się czai - Evelina uważaj, bo Waszka będzie pierwsza :wink: :lol: Quote
aga1215 Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 frruzia napisał(a):wcale nie wyglada na 36kg pewnie,w zimie u weta było nawet 36,5 :oops: :evilbat: mam nadzieję, że teraz jest ciut mniej - ogródek pomógł :lol: Quote
aga1215 Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 niedzielne polowanie na myszkę :evilbat: Quote
Hanna R. Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 A czy on wpełza pod tę lodówkę ? i jeżeli tak - to jaką powierzchnię zajmuje wpełznięty Wektorek ? Quote
aga1215 Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 [quote name='HankaRupczewska']A czy on wpełza pod tę lodówkę ? i jeżeli tak - to jaką powierzchnię zajmuje wpełznięty Wektorek ? a po co pod lodówkę??? pod lodówką to uciekał Felek w wieku 7 tygodni :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='HankaRupczewska']A czy on wpełza pod tę lodówkę ? i jeżeli tak - to jaką powierzchnię zajmuje wpełznięty Wektorek ? a po co pod lodówkę??? pod lodówką to uciekał Felek w wieku 7 tygodni :wink: :lol: :lol: :lol: No , jak poluje na tę myszkę .... Quote
aga1215 Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='aga1215'][quote name='HankaRupczewska']A czy on wpełza pod tę lodówkę ? i jeżeli tak - to jaką powierzchnię zajmuje wpełznięty Wektorek ? a po co pod lodówkę??? pod lodówką to uciekał Felek w wieku 7 tygodni :wink: :lol: :lol: :lol: No , jak poluje na tę myszkę .... :lol: tym razem to łazienka :wink: :lol: Quote
Hanna R. Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 aga1215 napisał(a): :lol: tym razem to łazienka :wink: :lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Recommended Posts