adda Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 aga1215 napisał(a):adda napisał(a):Aga, dopiero teraz dojrzałam galerię 8) A czy można liczyć na wspólne fotki z Poświatą? :P pewnie tak, ale najwcześniej w sierpniu :( Nic nie szkodzi, poczekam 8) Quote
aga1215 Posted May 28, 2005 Author Posted May 28, 2005 adda napisał(a):aga1215 napisał(a):adda napisał(a):Aga, dopiero teraz dojrzałam galerię 8) A czy można liczyć na wspólne fotki z Poświatą? :P pewnie tak, ale najwcześniej w sierpniu :( Nic nie szkodzi, poczekam 8) :hmmmm: Poświata napisał(a):Z tym że nie napewno . Już koty muszę zabrać ze sobą, bo Wojtecki z nimi nie zostanie , do tego jeszcze siostra i siostrzenica . Poświata pewnie pojedzie se na ogarowe "wczasy". Co ja kurna, dyrektor cyrku jestem, czy co ??? :evil: :cry: Quote
aga1215 Posted May 29, 2005 Author Posted May 29, 2005 piesek też się czasami denerwuje :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted May 29, 2005 Author Posted May 29, 2005 [quote name='malawaszka']aahahaha kogo tam zamordował??? :lol: nikt nikogo nie zamordował :nono: ino piesek wył na kumpli, którzy zbyt nachalnie zaglądali do jego najlepszej przyjaciółki Kamy (leży za płotem przy budynku) :wink: :lol: a na dodatek pańci zachciało się robić fotki - tego już pies nie zdzierżył :lol: :lol: :lol: Quote
anetta Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 :D Sliczny i taki dostojny :angel: A gdzie Weki rusza glowa? Ja nic nie widze... :( Quote
aga1215 Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 anetta napisał(a)::D Sliczny i taki dostojny :angel: A gdzie Weki rusza glowa? Ja nic nie widze... :( dzięki :P rusz głową na poprzedniej stronie w poście Eveliny i potem moim skopiowanym od niej - tylko trzeba chwilę poczekać ten ruszający się Wektor to dzieło nieocenionej Eveliny :P Quote
anetta Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Ooo teraz to rusza :D Wtedy widocznie mial zastoj lub szyja go bolala :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 na przysmak trzeba popolować najpierw, potem lepiej smakuje :P no i jak pies nie ma być zmęczony? :wink: :lol: Quote
aga1215 Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 [quote name='malawaszka']kocham go :angel: :P mój ci on :nono: :evilbat: :wink: :buzi: Quote
aga1215 Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 [quote name='malawaszka']i tak będę się w nim podkochiwać! :grab: to masz jeszcze jeden portrecik :lol: i jeszcze jeden do jutra - dobrej nocki :P Quote
Evelina Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Aga1215, aż miło popatrzeć jak wychodzisz z fotograficznego ukrycia :angel: :lol: Ja nie mogę... niejeden "ludź" mógłby pozazdrościć Wektorowi inteligentnego spojrzenia. 8) Quote
aga1215 Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 [quote name='Evelina']Aga1215, aż miło popatrzeć jak wychodzisz z fotograficznego ukrycia :angel: :lol: Ja nie mogę... niejeden "ludź" mógłby pozazdrościć Wektorowi inteligentnego spojrzenia. 8) dzięki za miłe słowa :oops: :P żebyś wiedział, jak trudno go sfotografować :evilbat: rano usiłowałam zrobić zdjęcie, jak przez okno zerka za kotami - ale tylko włączę aparat - już czmycha :evilbat: nie pomaga chowanie aparatu, wywęszy wszędzie :evilbat: tu mam kawałek Wektora i Mańkę, która z wysokości stołu czai się na niego :P Quote
Poświata Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 malawaszka napisał(a):i tak będę się w nim podkochiwać! :grab: To uważaj żeby Ci kiedyś, gdzieś Kama zadka nie wygryzła. Zazdrosna o Wektora strasznie, objazgocze każdego co się do posesji zbliża :P . Quote
aga1215 Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 Poświata napisał(a):malawaszka napisał(a):i tak będę się w nim podkochiwać! :grab: To uważaj żeby Ci kiedyś, gdzieś Kama zadka nie wygryzła. Zazdrosna o Wektora strasznie, objazgocze każdego co się do posesji zbliża :P . :lol: :lol: :lol: jest jeszcze jedna adoratorka, jeszcze bliżej i bardziej jazgocząca :evilbat: - foty wstawię, jak wrócę do domu :P Quote
aga1215 Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 a oto następna adoratorka Wektora :wink: :lol: Quote
malawaszka Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 hihih a coż on tam ma takiego ciekawego??? :lol: Quote
aga1215 Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 malawaszka napisał(a):hihih a coż on tam ma takiego ciekawego??? :lol: :oops: :wink: :lol: fajnie razem wyglądają, prawda? :P Quote
Recommended Posts