Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie :buzi:
[quote name='"Alicjarydzewska"']sielana:loveu::loveu::loveu::loveu:
[quote name='"Agunia-Pańciunia)"']no przepiekne slonca a w słoncu przepiekny ten slodziak sie tak prezy i wyleguje.......:loveu:

foty jak zawsze przepiekne.....co mam powiedziec- musze sie powtarzac,.....:loveu:

takiemu to dobrze ;) :evil_lol: :loveu:

Troszkę słonecznego Wektorka

król łąk:loveu:

pieniński motylek

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiek']cześć Aguś :buzi:

sliczny :loveu:

ach jak ja kocham wiosne.. te zapachy, kwiaty, słonko i cudne lzaurowe niebo :loveu:
Witam Cię Gosiu - rzadko ostatnio widziana :shake: :-(
ciepełko gdzieś się podziało .........

Posted

[quote name='aga1215']Witam Cię Gosiu - rzadko ostatnio widziana :shake: :-(
ciepełko gdzieś się podziało .........
ciepełko zwiało a ja wiem dlaczego :diabloti:

zapomniałaś że to moje wolne dni? Ja tak mam - jak pracuję to pogoda-marzenie, a jak mam wolne to niestety od razu jest zimno i brzydko :angryy:

Posted

[quote name='Gosiek']ciepełko zwiało a ja wiem dlaczego :diabloti:

zapomniałaś że to moje wolne dni? Ja tak mam - jak pracuję to pogoda-marzenie, a jak mam wolne to niestety od razu jest zimno i brzydko :angryy:
właśnie się troche ociepliło:loveu: , tylko to wietrzysko:angryy: u nas dopiero kwitną forsycje, pierwsze śliwy i tarniny :-(
[quote name='Maga100']przyszłam złożyć wyrazy współczucia z powodu porzucenia cię przez bacę :shake: Jesteśmy z tobą, kochana ex-bacowo :placz:
wyrazy przyjęte ........... Wasza ex-bacowa :evil_lol:
[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Agucha...
i pamietaj z bacami to jak nie ten to inny..
buziaki....:loveu:
ale to nie ten :placz: ten wzrok :placz: ten zarost :placz: :placz: :placz:
[quote name='Alicjarydzewska']:multi:cześć Aga .....
byłam pooglądaam foty:p

Czy daleko od Ciebie jest Mizerna:razz:....

coś koło 15 km - a co??? jedziesz nad jezioro?????

Posted

[quote name='aga1215']
coś koło 15 km - a co??? jedziesz nad jezioro?????:shake:kolezanka tam zamieszkała;)..i przy okazji wycieczki jesiennej też tam bedziemy ...

Posted

[quote name='aga1215']na stałe?????;)ona na stałe .....my na parapetówe:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....ale ładnie jej życze zeby w tym roku jeszcze nie dostała tam pracy bo wtedy mój zdrowotny wisi na włosku:diabloti:

A tak wogóle to witam sonecznie:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)ona na stałe .....my na parapetówe:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....ale ładnie jej życze zeby w tym roku jeszcze nie dostała tam pracy bo wtedy mój zdrowotny wisi na włosku:diabloti:

A tak wogóle to witam sonecznie:p

[quote name='HankaRupczewska']Witaj ex-bacowo !
Nie odwiedzasz mnie wcale ... :-(

Witajcie Kochaneńkie!
Do zobaczenia jutro! Jadę na wesele :hand: :siara: :sweetCyb: :Cool!: :bye: :bye: :drink1: :cunao: :cunao: :cunao: :drink1: :drink1:

Posted

Witajcie:multi: :multi: :multi:
[quote name='HankaRupczewska']Witaj ex-bacowo !
Nie odwiedzasz mnie wcale ... :-(

Haniu - NIE mogę Cię odwiedzać:shake: nie mogę :shake: :shake: :shake: to zbyt traumatyczne przeżycie :angryy:
...... no bo kto widział mieszkać tak taksterylnie :shock::placz: :placz: :placz: :placz:

[quote name='Alicjarydzewska'];)no to będzie impra ...baw sie dobrze Aga:multi:
oj, była impra, była :cunao: :cunao: :cunao:
[quote name='malawaszka']oooo Aga baw się dobrze!!!! :multi::multi::multi:
[quote name='PIKA']Cześc Aga :multi:
Milej zabawy :multi:
dzięki :buzi:
[quote name='Agunia-Pańciunia)']Czesc AGA....
jest juz nowy baca czy nadal wyplakujesz łzy za tym co juz go brak???? dobry wieczor sie z pania......:loveu:
bry dzień Aguś:lol: to nie wiesz, że po łzach oczy stają się piekniejsze?:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Aga fotki świetne ....ale Wektor stracił głowę dla dziewczyny:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a co, ma chłopak fantazję:evil_lol:
Witaj Alu głęboką nocką :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
cudne te foty......

a wiosna u Ciebie w rozkwice......przeslicznie widoki...a tego czarnuszkowi to widac fajnie było tak sie powyginac.......
miłego dzionka.......

Witaj Aguś :)emotek nie ma, nic nie można zrobić wrrrrrrrr tylko posty dzisiaj nie ginął ......chyba..............chyba zaczynam mieć dość..........

Posted

aga1215 napisał(a):
Witaj Aguś :)emotek nie ma, nic nie można zrobić wrrrrrrrr tylko posty dzisiaj nie ginął ......chyba..............chyba zaczynam mieć dość..........

czesc Agucha....
moze nei zje posta....
ale pogoda dzis byla ładna i nawet cieplo za oknem bylo i mozna bylo posmigac na spacerek....

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
czesc Agucha....
moze nei zje posta....
ale pogoda dzis byla ładna i nawet cieplo za oknem bylo i mozna bylo posmigac na spacerek....

Nie zjadlo :shock: :shock: :shock: Witaj Aguś - jak tam przygotowania????Dzisiaj na dłuższe spacerki czasu nie miałam.............