Agunia-Pańciunia) Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='aga1215']Witam Wszystkich poŚwiątecznie:loveu: trochę zimno........:shake: wiosenna zguba :multi: a coz to takiego??? intrygujace......:crazyeye: i przy tej sposobnosci zapraszam w swoje skromne progi..nie mam co prawda rozowej sukienki a tym bardziej zdjecia w niej...ale pare poodwracanych i w duzym rozmiarze nowych fotek sie znajedzie...zapraszam....:cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 ups...ups...chyba mnie czkawka dopadła:cool1: ........ albo dogo znow muli....:angryy: Quote
aga1215 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Witajcie :loveu: [quote name='malawaszka']a co to??? :loveu: piórka:multi: cuś BIAŁEGO leciało i zgubiło - :hmmmm: :niewiem: [quote name='PIKA']To z glodu nie umrą :evil_lol: Z wami gorzej :shake::evil_lol: :oops: mamy zapasy:oops: [quote name='HankaRupczewska'] Aaaaach ! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Aguś - Ty wiesz czym ukoić moje skołatane nerwy :p dla Ciebie wszystko:loveu: [quote name='Maga100']nawet jeżeli nie widać jego iskrzącego spojrzenia? :cool1: Z Hani sie robi minimalistka;) :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']a coz to takiego??? intrygujace......:crazyeye: ....piórka i przy tej sposobnosci zapraszam w swoje skromne progi..nie mam co prawda rozowej sukienki a tym bardziej zdjecia w niej...ale pare poodwracanych i w duzym rozmiarze nowych fotek sie znajedzie...zapraszam....:cool1: lece:scared: [quote name='butterfly15']Witam :D jak tam Wam życie mija ?? :) Witaj! Pracowicie...:angryy: Quote
aga1215 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 kawałek modrzewia ;) zabawa w chowanego:multi: i galopady :loveu: a słońce znowu zaszło ......... ..................... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='aga1215']kawałek modrzewia ;) ...cudny...... :multi: ale spryciarz.....prawie go nie widac..... i galopady :loveu: to jest smieszne ........kopytka w gorze....:diabloti: ..................... dzien dobry sie z pania..... u nas dzis słoneczko przepieknie swieci...i mamy ( poki co ) blekitne niebo bez jednej chmurki i takiego całego pieknego dzionka zycze Tobie.....:loveu: Quote
aga1215 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']dzien dobry sie z pania..... u nas dzis słoneczko przepieknie swieci...i mamy ( poki co ) blekitne niebo bez jednej chmurki i takiego całego pieknego dzionka zycze Tobie.....:loveu: Witaj!:lol: U nas też słoneczko daje z siebie wszystko:multi: :multi: :multi: aż się chce sprzątać :evil: :confused: :mdleje: :stupid: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='aga1215']Witaj!:lol: U nas też słoneczko daje z siebie wszystko:multi: :multi: :multi: aż się chce sprzątać :evil: :confused: :mdleje: :stupid: a kto Ci karze sprzatac???? Quote
aga1215 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a kto Ci karze sprzatac???? sumienie:angryy: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='aga1215']sumienie:angryy: Ty nie histeryzuj.... praca nie zajac i nie ucieknie......:loveu: kurde to nie tylko ja mam nawal pracki... Quote
malawaszka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 aga1215 napisał(a):sumienie:angryy: rany boskie pozbądź sie go jak najszybciej :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='malawaszka']rany boskie pozbądź sie go jak najszybciej :evil_lol: o wlasnie....to jest pomysl na piatke....:loveu: Quote
aga1215 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']o wlasnie....to jest pomysl na piatke....:loveu: kiedy ono nie chce mnie opuścić:angryy: Quote
Evelina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='aga1215']kiedy ono nie chce mnie opuścić:angryy:To je wytrymuj i na urlop wyslij :lol: Rowniez pytam coz to za cudo ? :loveu: Foteczka wyszla Ci pieknie :loveu: Ostrosc na piorku powalajaca :klacz: Zainspirowalas mnie tym modrzewikiem, musze szychy, mam takie sliczniaste, pofocic. Nie wiem tylko z czego one spadly ? :oops: Zestaw kolorow jest taki charakterystyczny, ze z daleka widac, ze to Twoja galeria :loveu: Wektorek jest niepowtarzalny :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='aga1215']kiedy ono nie chce mnie opuścić:angryy: bo trzymasz darmozjada niepotrzebnie..... :diabloti: Quote
aga1215 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Witajcie :buzi: :multi: [quote name='Evelina']To je wytrymuj i na urlop wyslij :lol: wytrymowałam :multi: ale na urlop to ono nie chce:shake: [quote name='"Evelina"']Rowniez pytam coz to za cudo ? :loveu: mnie to białe to przypomina kawałek ogonka Talki :loveu: [quote name='"Evelina"']Foteczka wyszla Ci pieknie :loveu: Ostrosc na piorku powalajaca :klacz: rety, Ewuś nie wiem co powiedzieć....... :oops: [quote name='Evelina"']Zainspirowalas mnie tym modrzewikiem, musze szychy, mam takie sliczniaste, pofocic. Nie wiem tylko z czego one spadly ? :oops: może jakieś wiewióry podrzuciły??? [quote name='Evelina"']Zestaw kolorow jest taki charakterystyczny, ze z daleka widac, ze to Twoja galeria :loveu: Wektorek jest niepowtarzalny :loveu: ....... juz zupełnie "straciłam język w gębie":oops: ;) :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']bo trzymasz darmozjada niepotrzebnie..... :diabloti: no, darmozjad to ono jest.......:diabloti: Quote
Hanna R. Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Już odleciałaś ??? :angel: A zdjęcia gdzie ??? :diabloti: Quote
aga1215 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Już odleciałaś ??? :angel: A zdjęcia gdzie ??? :diabloti: tysz odleciały:multi: Haniu - nie poznaje Cie :shock: - nawet nie zapytałaś o bacę :hmmmm: Quote
Hanna R. Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 aga1215 napisał(a):tysz odleciały:multi: Haniu - nie poznaje Cie :shock: - nawet nie zapytałaś o bacę :hmmmm: O kkkurcze - faktycznie :oops: JAK TAM MÓJ BACA ???????? :loveu: Quote
aga1215 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 PIKA napisał(a):Cześc Ago bez Bacy (ostatnio ) :multi: właśnie..... zostałam porzucona...........:shake: :-( :evil_lol: HankaRupczewska napisał(a):O kkkurcze - faktycznie :oops: JAK TAM MÓJ BACA ???????? :loveu: j.w. :placz: :placz: :placz: Ty tysz Haniu, nie ma NASZEGO Bacy :shake: wystarczyło, coby trawy sie zazieleniły :placz: :placz: :placz: se poszedł :placz: :placz: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 :crazyeye:no co ja czytam że BACA poszedł ......załamka i dół......:shake: witaj Aga:multi::multi::multi: Quote
aga1215 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:no co ja czytam że BACA poszedł ......załamka i dół......:shake: witaj Aga:multi::multi::multi: Tak Alu, ale popłaczę sobie w skrytości i sie nie poddam .... Na spacerku i odpoczynek :loveu: pierwsze kwitące drzewa pracujący pies ;) kto tu był :hmmmm: trawnik na wiosnę trzeba powalcować :razz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='aga1215']Tak Alu, ale popłaczę sobie w skrytości i sie nie poddam .... Na spacerku i odpoczynek :loveu: no przepiekne slonca a w słoncu przepiekny ten slodziak sie tak prezy i wyleguje.......:loveu: foty jak zawsze przepiekne.....co mam powiedziec- musze sie powtarzac,.....:loveu: Quote
Recommended Posts