aga1215 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Który ? Braliśmy już wielu. I PRZYSIĘGŁAM SOBIĘ -ŻE NA TEMAT POLSKIEJ WETERYNARII SIĘ NIE WYPOWIEM. Nie wypowiem i już. Oczywiście weterymarii zajmującej się chorobami wewnętrznymi zwierząt. Bo to oni siedzą w mojej głowie. :angryy: Wspólnie z koleżankami ludzkimi składając to do kupy doszliśmy mniej więcej do mechanizmów, które tym rządzą. Tylko tego, co napędza ten mechanizm nie da się wywalić .... biedna Mania ......... Quote
aga1215 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:witaj Aga w słoneczny poranek:loveu: Witaj Alusiu tego Prima Aprilisowego wieczorka! alem siem obśmiałam na Kierowniczym Dziale ;) :evil_lol: Kocham cie misiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Muszę wstawić kilka nowych zdjęć póki jeszcze można ;) wiosenne pełniki rozbiegany Wektorek Feluś leniwiec i specjalnie dla Hani Baca na naszej spacerkowej łączce Quote
aga1215 Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Dzień paskudny:angryy: ale nic to -jutro będzie ładniej:multi: a jak nie jutro to pojutrze :lol: grunt, że nam Admin został i nie likwiduje blogów:multi: :multi: :multi: Nasza sublokatorka:loveu: Quote
Alicja Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 :multi::multi::multi:wow ale rozbiegany Wektorek:multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='aga1215']Nasza sublokatorka:loveu: alez Agucha ma cudnego rudzielca u siebie.... dokarmiasz? czy sama sie opomiarowywuje???? Dzien dobry sie z pania w ten b b b chłodny kwietniowy poranek.... nadal halny po gaciach hula.....:diabloti: nie wspominam ze reszta fot jest przepiekna....... Quote
malawaszka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ahhh ta wiewióra mnie rozbraja :loveu: :loveu: :loveu: a Wektorowski zamienia sie w nietoperza??? czy sypia już pod sufitem??? :evil_lol: :loveu: Quote
PIKA Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Cześc Agus :multi: Ale masz fajna nowa lokatorke :loveu: Quote
BlackSheWolf Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Hey :D no poprostu super lokatorka :D jak ci się uda to pozdrów ją odemnie :D Quote
Maga100 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='aga1215']Muszę wstawić kilka nowych zdjęć póki jeszcze można ;) jak to póki jeszcze można? :hmmmm: o czymś nie wiem? :cool1: Quote
Gosiek Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 cześć Agniesiu jak tam świąteczne przygotowania? Lokatorka całkiem, całkiem ;) tylko taka jakaś..... ruda :evil_lol::eviltong:;) pozdrawiam serdecznie i swiatecznie :buzi: Quote
Sabina1 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Zacna Agnieszko 1215 ! Dziękuje Ci bardzo za maila ze Światecznymi Zyczeniami. Ja równiez składam Życzenia Pogodnych, Wiosennych mimo , ze chłodnych Świąt Wielkanocnych . Quote
aga1215 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Witam Wszystkich poŚwiątecznie:loveu: trochę zimno........:shake: to ja, Wasz Kłapouszek :loveu: wiosenna zguba :multi: Quote
aga1215 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 malawaszka napisał(a):ahhh ta wiewióra mnie rozbraja :loveu: :loveu: :loveu: a Wektorowski zamienia sie w nietoperza??? czy sypia już pod sufitem??? :evil_lol: :loveu: ...sypia na swoim......ze mną tysz nie chce:shake: ;) :evil_lol: Quote
aga1215 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Sabina1']Zacna Agnieszko 1215 ! Dziękuje Ci bardzo za maila ze Światecznymi Zyczeniami. Ja równiez składam Życzenia Pogodnych, Wiosennych mimo , ze chłodnych Świąt Wielkanocnych . Dzięki Sabinko1 :buzi: Quote
aga1215 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Gosiek napisał(a):cześć Agniesiu jak tam świąteczne przygotowania? Lokatorka całkiem, całkiem ;) tylko taka jakaś..... ruda :evil_lol::eviltong:;) pozdrawiam serdecznie i swiatecznie :buzi: Witaj Gosiu! Rudy modny w tym sezonie w górach:multi: ;) :evil_lol: Quote
aga1215 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Maga100']jak to póki jeszcze można? :hmmmm: o czymś nie wiem? :cool1: Witaj Magda! a bo to wiadomo co za chwile na DG będzie :hmmmm: i czy będzie :angryy: Quote
aga1215 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']alez Agucha ma cudnego rudzielca u siebie....dokarmiasz? czy sama sie opomiarowywuje???? Dzien dobry sie z pania w ten b b b chłodny kwietniowy poranek.... nadal halny po gaciach hula.....:diabloti: nie wspominam ze reszta fot jest przepiekna....... dzieki :buzi: [quote name='PIKA']Cześc Agus :multi: Ale masz fajna nowa lokatorke :loveu: takie dwie som :multi: :multi: :multi: ..... a jak dwie może kiedyś będzie trzecia??? :hmmmm: same se przyszły :multi: my tylko mamy 2 orzechy włoskie i 6 krzaków laskowych.... ;) [quote name='butterfly15']Hey :D no poprostu super lokatorka :D jak ci się uda to pozdrów ją odemnie :D Wiewióra pozdrowiona:multi: Quote
malawaszka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='aga1215']wiosenna zguba :multi: a co to??? :loveu: Quote
PIKA Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 aga1215 napisał(a): takie dwie som :multi: :multi: :multi: ..... a jak dwie może kiedyś będzie trzecia??? :hmmmm: same se przyszły :multi: my tylko mamy 2 orzechy włoskie i 6 krzaków laskowych.... ;) To z glodu nie umrą :evil_lol: Z wami gorzej :shake::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Aaaaach ! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Aguś - Ty wiesz czym ukoić moje skołatane nerwy :p Quote
Maga100 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] Aaaaach ! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Aguś - Ty wiesz czym ukoić moje skołatane nerwy :p nawet jeżeli nie widać jego iskrzącego spojrzenia? :cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='aga1215']Witam Wszystkich poŚwiątecznie:loveu: trochę zimno........:shake: wiosenna zguba :multi: a coz to takiego??? intrygujace......:crazyeye: i przy tej sposobnosci zapraszam w swoje skromne progi..nie mam co prawda rozowej sukienki a tym bardziej zdjecia w niej...ale pare poodwracanych i w duzym rozmiarze nowych fotek sie znajedzie...zapraszam....:cool1: Quote
Recommended Posts