Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aga1215 napisał(a):
Wczoraj późnym popołudniem nasza Maniusia odeszła za Tęczowy Most .........

Aguniu, smutne i bolesne, ze nie mozna bylo Maniusi pomoc.
Sciskam Cie z calego serca :calus:
Zdjatko przesliczne.

[SIZE="1"]
anetta napisał(a):
Edit, gdzie sie podziala galeria Patki ??? szukam i nie moge znalezc:niewiem:
Na zyczenie Patki galeria odeszla wraz z Lilith za Teczowy Most.
O Lilitce mozesz poczytac jeszcze tutaj.

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Wszystkim za dobre słowo :buzi:
...od dawna wiedziałam co nastąpi ale ciągle myślałam, że jeszcze nie teraz.......
Niech sobie Mańciulka wesoło tam za TM hasa :loveu: z Barysiem i Lilith, Bubciem, Kimusiem, Gazdą, Dyzmą, Bazylim i innymi naszymi ukochanymi Zwierzakami :loveu:
:hmmmm: ciekawe, czy tam psy też tak gonią koty? :hmmmm:

Posted

aga1215 napisał(a):
Jesli koty za TM to lubia to powinny byc gonione :hmmmm:
Przeciez ma byc im jak w raju.

Posted

aga1215 napisał(a):
Dzięki Wszystkim za dobre słowo :buzi:
...od dawna wiedziałam co nastąpi ale ciągle myślałam, że jeszcze nie teraz.......
Niech sobie Mańciulka wesoło tam za TM hasa :loveu: z Barysiem i Lilith, Bubciem, Kimusiem, Gazdą, Dyzmą, Bazylim i innymi naszymi ukochanymi Zwierzakami :loveu:
;)Agus ...za TM są Sami przyjaciele ...psy nie gonią kotów:multi:

Posted

[quote name='malawaszka']ja zauważyłam ja :multi::multi::multi: cudny jest :loveu:
Witaj Monika!
Miło mi :multi:
[quote name='Gosiek']Agniesiu kochana - właśnie przeczytałam o Mańci: bardzo mi przykro :-(

pozdrawiam serdecznie :buzi:
Dziękuję Gosiu :buzi:

Posted

Agnieszko, przykro mi i smutno. To, ze one odchodzą, to jedna sprawa, ale zupełnie rozkłada mnie to, że często my o tym decydujemy, tzn, wybieramy moment. Przedwczoraj uśpiliśmy Jagulkę i nie to było najgorsze, że schorowany pies zasnął spokojnie, tylko te pełne zaufania oczy i ta świadomość, że słusznie, czy nie, odbieram życie. Ja nie chcę takiego "przywileju" .

Posted

Sabina1 napisał(a):
Agnieszko, przykro mi i smutno. To, ze one odchodzą, to jedna sprawa, ale zupełnie rozkłada mnie to, że często my o tym decydujemy, tzn, wybieramy moment. Przedwczoraj uśpiliśmy Jagulkę i nie to było najgorsze, że schorowany pies zasnął spokojnie, tylko te pełne zaufania oczy i ta świadomość, że słusznie, czy nie, odbieram życie. Ja nie chcę takiego "przywileju" .

Witaj Sabinko!
to bardzo trudna decyzja..... dwukrotnie musiałam ją podejmować...

Posted

ehhh ja też już dwukrotnie i nie chciałabym nigdy więcej, ale niestety obawiam się, że żeby tak było to musielibyśmy nie mieć więcej zwierząt :shake: ciężko sobie potem wytłumaczyć, że to dla ich dobra...

Posted

Witajcie Dziewczyny:loveu:

[quote name='malawaszka']ehhh ja też już dwukrotnie i nie chciałabym nigdy więcej, ale niestety obawiam się, że żeby tak było to musielibyśmy nie mieć więcej zwierząt :shake: ciężko sobie potem wytłumaczyć, że to dla ich dobra...
Wiesz Monika - dla mnie najgorsze było zadecydować - czy to już....ciągle miałam nadzieję...
[quote name='HankaRupczewska']Aguś, nie wiem, czy ja też wkrótce nie będę musiała podejmować takiej decyzji ...
Haniu - :buzi: napisz proszę co z Manią.....
[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:witaj Aga ...przynoszę troszkę słoneczka

dzięki Alu :multi: - słoneczko już do mnie dotarło:multi: :multi: :multi:
jeszcze mam prośbę - weź ode mnie lenia :modla:

Posted

Agucha..

to ze nie pisałam u Ciebie to nie znaczy ze tu nie zagladałam...byłam tzw cichym wielbicielem i pogladaczem....

i dzis zajrzalam...i taka smutna wiadomosc....:-(

współczuje...

piekniste foty robisz...masz Ty kobieto niesamowity talent....:loveu:

a co u Bacy?
widac go w okolicy???
cieple pozdrowienia z Warszawy - słonecznej.....:loveu:

Posted

[quote name='aga1215']Witajcie Dziewczyny:loveu:

Wiesz Monika - dla mnie najgorsze było zadecydować - czy to już....ciągle miałam nadzieję...

dzięki Alu :multi: - słoneczko już do mnie dotarło:multi: :multi: :multi:
jeszcze mam prośbę - weź ode mnie lenia :modla::pleniu ...chodź;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)Agus ...za TM są Sami przyjaciele ...psy nie gonią kotów:multi:
Tylko koty psy :evil_lol:

Cześc Agus :multi:
Masz sliczny banerek :loveu:

Posted

[quote name='aga1215']

Aguś, w łazience mam po kostki moczu maniowego . W kącie - wanna wody. Mania właściwie stoi w miejscu - z jednej strony wprowadza - z drugiej - wyprowadza. Aromaty - czad !!! Z łazienki wilgoć przeniknęła do przedpokoju - w którym to parkiet poszedł w góry. Wonne góry.

Ale to jeszcze nie wszystko. Wieczorami robi się tak niespokojna, pobudzona, kaszląca. jęcząca, że żal serce ściska. Zasypia gdzieś koło pierwszej... Budzi się rano i już spokojnie udaje się do miejsca strategicznego - czyli łazienki. I zaczyna się cały cykl od nowa :shake:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Aguś, w łazience mam po kostki moczu maniowego . W kącie - wanna wody. Mania właściwie stoi w miejscu - z jednej strony wprowadza - z drugiej - wyprowadza. Aromaty - czad !!! Z łazienki wilgoć przeniknęła do przedpokoju - w którym to parkiet poszedł w góry. Wonne góry.

Ale to jeszcze nie wszystko. Wieczorami robi się tak niespokojna, pobudzona, kaszląca. jęcząca, że żal serce ściska. Zasypia gdzieś koło pierwszej... Budzi się rano i już spokojnie udaje się do miejsca strategicznego - czyli łazienki. I zaczyna się cały cykl od nowa :shake:

Haniu - co na to weterynarz?

Posted

aga1215 napisał(a):
Haniu - co na to weterynarz?

Który ? Braliśmy już wielu. I PRZYSIĘGŁAM SOBIĘ -ŻE NA TEMAT POLSKIEJ WETERYNARII SIĘ NIE WYPOWIEM. Nie wypowiem i już. Oczywiście weterymarii zajmującej się chorobami wewnętrznymi zwierząt.
Bo to oni siedzą w mojej głowie. :angryy:

Wspólnie z koleżankami ludzkimi składając to do kupy doszliśmy mniej więcej do mechanizmów, które tym rządzą. Tylko tego, co napędza ten mechanizm nie da się wywalić ....