aga1215 Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:po tych schodkach i po tej stokrotce to napewno trafię:p Alu - taki mam widok z okna (na Beskid Sądecki) - trafisz, prawda??? i z innego okna a ten sam Beskid ... ogródkowy lokator :multi: i nasz Feluś łapserdak:loveu: Quote
Alicja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 :multi::multi::multi:teraz to na 100% trafię:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 i co, dalej macie wiosnę? u nas ohyda :angryy: ma się poprawić może w kwietniu dopiero :-( Quote
aga1215 Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:teraz to na 100% trafię:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to czekam :multi: :multi: :multi: [quote name='"Maga100"']i co, dalej macie wiosnę? u nas ohyda :angryy: ma się poprawić może w kwietniu dopiero :-( :hmmmm: jakby tu rzec a nie skłamać :hmmmm: a - już wiem - to przedwiośnie :cool1: ale w środę Rydzewska spali Marzannę i wiosna wróci :multi: Alusiu - spalisz??? Quote
Alicja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='aga1215']no to czekam :multi: :multi: :multi: :hmmmm: jakby tu rzec a nie skłamać :hmmmm: a - już wiem - to przedwiośnie :cool1: ale w środę Rydzewska spali Marzannę i wiosna wróci :multi: Alusiu - spalisz???:diabloti:spaliłabym ....tylko nikt mnie w środę nie chce odwiedzić:angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:spaliłabym ....tylko nikt mnie w środę nie chce odwiedzić:angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ta co miała już w listopadzie przybyć? no, ta od tych papierzysk??? by sie chyba nadała?;) Quote
Alicja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='aga1215']a ta co miała już w listopadzie przybyć? no, ta od tych papierzysk??? by sie chyba nadała?;):angryy:przyjeżdża w poniedziałek i we wtorek ...a potem nie wiem kiedy cdn .......no ale gdyby została do środy:razz::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ojtam ojtam grymasicie . W Krakowie PRAWIE wiosna dzisiaj była :p Dobranoc Aga :hand: Quote
Alicja Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Aga jest szansa :razz:....ona jeszcze w środę będzie:diabloti: Quote
malawaszka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 ale pięknego Rysia masz w ogrodzie :loveu::loveu::loveu: cudowne zdjęcie!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
aga1215 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Ojtam ojtam grymasicie . W Krakowie PRAWIE wiosna dzisiaj była :p Dobranoc Aga :hand: :hmmmm: a gdzieś Ty ja widziała:hmmmm :.... :buzi: [quote name='Alicjarydzewska']Aga jest szansa :razz:....ona jeszcze w środę będzie:diabloti: no to do dzieła :multi: :multi: :multi: [quote name='malawaszka'] ale pięknego Rysia masz w ogrodzie :loveu::loveu::loveu: cudowne zdjęcie!!!!! :loveu: dzięki :buzi: :multi: :multi: :multi: [quote name='PIKA']Czesc Aguś zdjęcia obejrzałam swietne :loveu: dzięki :buzi: a oto wiosna w górach :angryy: poniedziałek 19 marca 2007 :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Alicja Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='aga1215'] a oto wiosna w górach :angryy: poniedziałek 19 marca 2007 :angryy: :angryy: :angryy: :razz:Tak było w ubiegłym roku w kwietniu:p Quote
aga1215 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Tak było w ubiegłym roku w kwietniu:p dzisiaj robiłam fotki :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Evelina Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Witaj Aguś :loveu: Uwielbiam Twoje gorkie nastrojowe fotki przyznaje jednak, ze na snieg patrzylam z lekkim niesmakiem :oops: Jakas antysniegowa jestem :evil_lol: , pocieszam sie, ze nie ja jedna ;) Kocie, tygrysie spojrzenie mniaaam :loveu: Piekna fota i ten blask w oku - sam miod :loveu: Widze, ze Wektorek bezustannie cwiczy kondycje :lol: Swietny, rozbiegany wariacik :loveu: Quote
aga1215 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Wczoraj późnym popołudniem nasza Maniusia odeszła za Tęczowy Most ......... Quote
Alicja Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 :-(Aguś tak bardzo mi przykro............................ Quote
aga1215 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:-(Aguś tak bardzo mi przykro............................ Dzięku Alu - to była bardzo trudna decyzja. Ale nie było już szans........ Quote
Alicja Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='aga1215']Dzięku Alu - to była bardzo trudna decyzja. Ale nie było już szans........:-(...szkoda że czasem trzeba takie decyzje podejmować ...ale Mańciulka zawsze zostanie z Nami ...tak jak Lilith i inni którzy już odeszli...['] Quote
Poświata Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 aga1215 napisał(a):Wczoraj późnym popołudniem nasza Maniusia odeszła za Tęczowy Most ......... Aga, wiem co czujesz, aż za dobrze wiem :-( :-( :-( . Trzymaj sie kochana :glaszcze: , napewno zrobiłaś wszystko co możliwe, i postąpiłaś dobrze. Myślami jestem z Tobą, a Mańką ['] napewno zaopiekuje się Baryś ['] Całujemy mocno :calus:. Quote
aga1215 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Poświata napisał(a):Aga, wiem co czujesz, aż za dobrze wiem :-( :-( :-( . Trzymaj sie kochana :glaszcze: , napewno zrobiłaś wszystko co możliwe, i postąpiłaś dobrze. Myślami jestem z Tobą, a Mańką ['] napewno zaopiekuje się Baryś ['] Całujemy mocno :calus:. Dzięki Beata :buzi: wiesz, ona do końca łaziła za mna jak psiak:-( a na brzuszku miała wielka ranę :-( jak wychodziłam z Wekim potrafiła zleźć po schodach na werande i tam na nas czekała...... skąd ona brała na to siły?od kilku dni prawie nic nie jadła ........ Quote
Maga100 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 aga1215 napisał(a):Wczoraj późnym popołudniem nasza Maniusia odeszła za Tęczowy Most ......... Aga, tak mi smutno. Śliczne zdjęcie, śliczne Quote
Hanna R. Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Aga wszyscy przychodzimy - i odchodzimy .... Quote
PIKA Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 aga1215 napisał(a):Wczoraj późnym popołudniem nasza Maniusia odeszła za Tęczowy Most ......... Aguś tak mi przykro :-( Quote
anetta Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 O rany...:placz: Wspolczuje ;( Aga :calus: tak jak Lilith[..] Co?!! Az poczulam ze cos mi w gardle stanelo... :( Edit, gdzie sie podziala galeria Patki??? szukam i nie moge znalezc:niewiem: Quote
Recommended Posts