aga1215 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 a kuku :multi: to ja :multi: :multi: :multi: czy u Was też taka wiosna???? Ja dzisiaj chodziłam w południe po ogrodzie w bluzeczce z krótkimi rękawami:multi: :multi: :multi: .......... tylko ten halny :angryy: :mad: Bacy ni ma, Haniu:shake: od poniedziałku go nie było:placz: dla Roczka :p - jeszcze ciepłe ;) Wektorek ma ograniczenia w wybieraniu drogi...... te sznurki :cool3: nieśmiałe,wiosenne kfiatuszki ogródkowe:loveu: Waszuś - dzisiaj nie fociłam księżyca;) Quote
r_2005 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='aga1215'] a kuku :multi: to ja :multi: :multi: :multi: dla Roczka :p - jeszcze ciepłe ;) To lubię:lol: Mało coś:eviltong: Waszuś - dzisiaj nie fociłam księżyca;) To i dobrze, plecy odpoczną:evil_lol: Quote
aga1215 Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='Maga100'] a jakieś zbliżenie en face? nie dam :mad: Quote
Maga100 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='aga1215']nie dam :mad: chcesz go w całości dla siebie :mad: z bliska i z daleka Quote
aga1215 Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='Maga100']chcesz go w całości dla siebie :mad: z bliska i z daleka no przecież z daleka dałam :eviltong: Quote
malawaszka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='aga1215']no przecież z daleka dałam :eviltong: hahaha jakaś Ty dobra - dzielisz się z bliźnimi :diabloti: [quote name='aga1215'] a kuku :multi: to ja :multi: :multi: :multi: czy u Was też taka wiosna???? Ja dzisiaj chodziłam w południe po ogrodzie w bluzeczce z krótkimi rękawami:multi: :multi: :multi: Waszuś - dzisiaj nie fociłam księżyca;) nie było wiosny :placz: dziś cały dzień u nas pada i ciemno i śpiąco :placz: a co do księżyca to BŁAD!!! bo to były baaardzo pozytywne ciary takie że łooohhh :evil_lol: Quote
aga1215 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='PIKA']Cześć Aguś :multi: Ja przelotem :loveu: a gdzie odlatujesz????? :crazyeye: ;) :evil_lol: :buzi: [quote name='HankaRupczewska']Czy ON dziś był ??? Dobranoc :p nie przypominaj mi ........... :placz: :placz: :placz: [quote name='malawaszka']hahaha jakaś Ty dobra - dzielisz się z bliźnimi :diabloti: nie było wiosny :placz: dziś cały dzień u nas pada i ciemno i śpiąco :placz:a co do księżyca to BŁAD!!! bo to były baaardzo pozytywne ciary takie że łooohhh :evil_lol: od dwóch dni księżyca u nas tysz ni ma :shake: :niewiem: :hmmmm: a teraz jest szaro, buro i wogóle feeeeeeeeeee...............a umawiałyśmy się z sąsiadką na mycie okien:cool3: Nie topić Marzanny http://wiadomosci.onet.pl/1499970,11,item.html :cool2: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
PIKA Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='aga1215'] Nie topić Marzanny http://wiadomosci.onet.pl/1499970,11,item.html :cool2: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: A ten koment nie powalil zupelnie NIE LEPIĆ BAŁWANÓW!!! Władza nie lubi konkurencji :roflt: :roflt: :roflt: Quote
aga1215 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 PIKA napisał(a): :roflt: :roflt: :roflt: A ten koment nie powalil zupelnie :roflt: :roflt: :roflt: Pika- masz nowy avatar??? Chyba mi sie podoba ... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Szlajasz się po galeriach a u siebie to co? :mad::evil_lol: Poszlajaj się i tutaj ;) Quote
Gosiek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 dobry wieczorek - ciepły, wioseny... aż miło, prawda? strasznie mi jakoś tak dziwnie brakuje DG ale najbardziej was wszystkich .. zżyłam sie :p pozdrawiam serdecznie Quote
aga1215 Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Pysia napisał(a):Szlajasz się po galeriach a u siebie to co? :mad::evil_lol: Poszlajaj się i tutaj ;) juz sie poprawiam :Dog_run: Gosiek napisał(a):dobry wieczorek - ciepły, wioseny... aż miło, prawda? strasznie mi jakoś tak dziwnie brakuje DG ale najbardziej was wszystkich .. zżyłam sie :ppozdrawiam serdecznie :multi: :multi: :multi: wróciłaś??? powiedz, że TAK :multi: :multi: :multi: kingilka napisał(a):Fajne psiaki Pozdro! Wpadnij do nas dzięki :p Maga100 napisał(a):Ago, gdzie wiosenne widoki? Czekam ja. a tu Madziu;) niedzielny spacerek ostatnio w ogrodzie Weki widywany jest tak: o sznurkach chyba już pisałam:diabloti: a Kamy nie ma, bo znowu ma cieczkę:angryy: i jest dla nas NIE dostępna :shake: a tak w ogóle to Bry Wieczorek:loveu: Quote
Gosiek Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 no niestety Aguś jeszcze "nie wróciłam" zrezygnowaliśmy w Netii z umowy, wczoraj dostali przez telefon opiernicz że jeszcze do Tepsy info nie wysłali a wieczorem.... czary-mary i nagle net się pojawił... z Netii :angryy: Skurczybyki starają się teraz "zmusić" nas do swoich usług ale nie ma tak dobrze - walczymy dalej lecz niestety ma to skutki uboczne - znów mnie chwilowo odłączą :roll: więc przesyłam cieplutkie pozdrowionka i do "zobaczenia" mam nadzieję że już naprawdę niedługo Quote
aga1215 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Gosiek napisał(a):no niestety Aguś jeszcze "nie wróciłam" zrezygnowaliśmy w Netii z umowy, wczoraj dostali przez telefon opiernicz że jeszcze do Tepsy info nie wysłali a wieczorem.... czary-mary i nagle net się pojawił... z Netii :angryy: Skurczybyki starają się teraz "zmusić" nas do swoich usług ale nie ma tak dobrze - walczymy dalej lecz niestety ma to skutki uboczne - znów mnie chwilowo odłączą :roll: więc przesyłam cieplutkie pozdrowionka i do "zobaczenia" mam nadzieję że już naprawdę niedługo Witaj Odzyskana-Utracona Gosiu ;) :loveu: Też mam nadzieję, że to tylko chwilowe........ Quote
PIKA Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Cześć Agus :multi: Śliczne te Twoje górskie widoczki :loveu: Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 :multi::multi::multi:witaj Aguś.... poprosze o fotki okolicy ...jak pojade to będę bardziej obeznana;) Quote
aga1215 Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Doberek! Pika - dzieki! [quote name='"Alicjarydzewska"']:multi::multi::multi:witaj Aguś.... poprosze o fotki okolicy ...jak pojade to będę bardziej obeznana;-)... ... :multi::multi::multi:Aguś ja już jestem:p no to oglądaj pilnie :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:po tych schodkach i po tej stokrotce to napewno trafię:p Quote
aga1215 Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:po tych schodkach i po tej stokrotce to napewno trafię:p a wiewiór to co??? :mad: Quote
Recommended Posts