PIKA Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Aguś nie kupilam kupona :shake: ale mam pomysła, poczaruj, zeby Saba Intiego nie zażarła :evil_lol: Quote
aga1215 Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='PIKA']Aguś nie kupilam kupona :shake: życiowy błąd :mad: [quote name='"Pika"']ale mam pomysła, poczaruj, zeby Saba Intiego nie zażarła :evil_lol: :oops: nie umiem, w cyferkach sie wyspecjalizowałam:oops: Witaj Znerwicowana Pikuniu :buzi: Ala - kiedy sie dzielimy??? Quote
Hanna R. Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Dzień dobry Agnieszko . Ja mam do Ciebie prośbę : CZY MOGŁABYM ZOBACZYĆ BACĘ ? W wersji aktualnej ? Aga - bądź człowiekiem .... :modla: :modla: :modla: Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Aguś ja też poprosze zaczarowany kuponik:oops: [quote name='aga1215']życiowy błąd :mad: :oops: nie umiem, w cyferkach sie wyspecjalizowałam:oops: Witaj Znerwicowana Pikuniu :buzi: Ala - kiedy sie dzielimy???:shake:czary nie wyszły:-( A tak wogóle to WITAJ:multi::multi::multi: Quote
aga1215 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Dzień dobry Agnieszko . Ja mam do Ciebie prośbę : CZY MOGŁABYM ZOBACZYĆ BACĘ ? W wersji aktualnej ? Aga - bądź człowiekiem .... :modla: :modla: :modla: oczywiście, ze mogłabyś :multi: jak najaktualniej :multi: codziennie (prawie) przechodzi między 11-tą a 12-tą:multi: [quote name='Alicjarydzewska']:shake:czary nie wyszły:-( A tak wogóle to WITAJ:multi::multi::multi: Witaj! nie ma takiej możliwości :evil_lol: no to trochę fotek kwiatki w ogródku:loveu: sezonowa scenka rodzajowa w trzech odsłonach podana:multi: Haniu - cuś dla Ciebie :buzi: Quote
Hanna R. Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='aga1215']oczywiście, ze mogłabyś :multi: jak najaktualniej :multi: codziennie (prawie) przechodzi między 11-tą a 12-tą:multi: Haniu - cuś dla Ciebie :buzi: O BosH .... Ja Ci dziękuję ! Bardzo Ci dziękuję ! :loveu: Quote
aga1215 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='HankaRupczewska']O BosH .... Ja Ci dziękuję ! Bardzo Ci dziękuję ! :loveu: dla Ciebie wszystko :multi: :multi: :multi: MAMY WIOSNĘ!!!!!!! :loveu: :loveu: :multi: :multi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='aga1215']oczywiście, ze mogłabyś :multi: jak najaktualniej :multi: codziennie (prawie) przechodzi między 11-tą a 12-tą:multi: piekne..... oooo a ten co taki przestraszony......?? dzien dobry bardzo... Quote
malawaszka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='aga1215'] MAMY WIOSNĘ!!!!!!! :loveu: :loveu: :multi: :multi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :multi: :laola: :multi: Quote
aga1215 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='malawaszka']:multi: :laola: :multi: też sie cieszkam, że sie cieszkasz wiosna, wiosna, wiosna, wiosnaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaccchhhh to TTTTYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!! podobno na Śląsku działa telefonia Dialog - słyszałaś coś może o niej?????? Quote
aga1215 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']dzien dobry bardzo... oooo a ten co taki przestraszony......?? raczej napalony;) :evil_lol: witaj Kochaneńka :multi: :multi: :multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='aga1215']raczej napalony;) :evil_lol: witaj Kochaneńka :multi: :multi: :multi: to tak wyglada napalony kot????to co on palił?????:crazyeye: :crazyeye: i jak długo.....????? hallo.....:multi: Quote
aga1215 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']to tak wyglada napalony kot????to co on palił?????:crazyeye: :crazyeye: i jak długo.....????? hallo.....:multi: ściślej - dwa napalone koty :evil_lol: wiosenne lasy bukowe w Beskidzie Sądeckim: potok w Rytrze koniki ze stadniny w Jaworkach i zimowy jeszcze Grajcarek Quote
malawaszka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='aga1215'] wiosna, wiosna, wiosna, wiosnaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaccchhhh to TTTTYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!! podobno na Śląsku działa telefonia Dialog - słyszałaś coś może o niej?????? :multi::multi::multi: a o tym słyszałam tylko w tv albo gdzieś jakąś reklamę i nic poza tym :shake: eno eno a co to za zimowe foty - wstawiaj zapasy szybko i teraz czekamy juztylko na wiosenne :loveu: Quote
aga1215 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 malawaszka napisał(a)::multi::multi::multi: a o tym słyszałam tylko w tv albo gdzieś jakąś reklamę i nic poza tym :shake: eno eno a co to za zimowe foty - wstawiaj zapasy szybko i teraz czekamy juztylko na wiosenne :loveu: mam bardzo dużo fotek, tylko tyle roboty przy tym obrabianiu :cool3: idę na Szymona:evil_lol: Quote
aga1215 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 wróciłam:multi: mam nowości:multi: a co :razz: nowy Weki:loveu: nowy Feluś i świeżutki księżyc Quote
malawaszka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 :crazyeye:WOW aż mnie ciary przeszły przez ten księżyc - to znaczy przez plecy ale przez księżyc hahahahahah :evil_lol: Quote
aga1215 Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 malawaszka napisał(a)::crazyeye:WOW aż mnie ciary przeszły przez ten księżyc - to znaczy przez plecy ale przez księżyc hahahahahah :evil_lol: :oops: przepraszam, mam nadzieję, że nie bardzo bolało? ;) :evil_lol: dzięki :buzi: Quote
r_2005 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Aga, fotki super! A najbardziej to mi się podobają takie, żeby kamienie były:lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 :multi::multi::multi:Wektorek nareszcie:multi: hi hi a wy co wilkołaków jak Pysia sie boicie że was księżyc przeraza:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] hi hi a wy co wilkołaków jak Pysia sie boicie że was księżyc przeraza:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no jak na dziewice przystało - mus się bać :diabloti: Quote
Hanna R. Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 malawaszka napisał(a):no jak na dziewice przystało - mus się bać :diabloti: Aga, Ty się zapytaj, czy Baca lubi dziewice z dużym biustem ... Quote
malawaszka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Aga, Ty się zapytaj, czy Baca lubi dziewice z dużym biustem ... ufff to nie o mnie :evil_lol: tylko Pysi urosły cycki ostatnio :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Buahahahaha ledwo wlazłam na neta i juz atak smiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: I ja nie mam balonów tylko 75B niestety :shake: Quote
Recommended Posts