Alicja Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='aga1215']no to za zdrówko moich chorych i zdrowych Gości :pchętnie wypiję za zdrówko pred snem;) Quote
aga1215 Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pchętnie wypiję za zdrówko pred snem;) no to Alu - zdrówko Quote
malawaszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 łojejuuu jaki tu temat nieciekawy - bleh rota to miewamy co jakiś czas w domu - mama zawsze ze szkoły nam przynosi w ramach promocji :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='malawaszka']łojejuuu jaki tu temat nieciekawy - bleh rota to miewamy co jakiś czas w domu - mama zawsze ze szkoły nam przynosi w ramach promocji :diabloti: a Ty narzekasz??? Quote
malawaszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a Ty narzekasz??? noo narzekam - bo mnie ZAWSZE rozkłada i przykleja do sedesu, a Mama tylko roznosi :diabloti: a ja nie mam L4 jak jestem chora bo i tak i tak w domu:shake: Quote
Gosiek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 malawaszka napisał(a):noo narzekam - bo mnie ZAWSZE rozkłada i przykleja do sedesu, a Mama tylko roznosi :diabloti: a ja nie mam L4 jak jestem chora bo i tak i tak w domu:shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bieeedna Monisia cześć Aga - co słychać w cuuuudych górach? Jak baca? Odnalazł się? Quote
aga1215 Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='Gosiek']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bieeedna Monisia cześć Aga - co słychać w cuuuudych górach? Jak baca? Odnalazł się? Witajcie Syskie Te Od Rota I Te Bez :buzi: :multi: :multi: :multi: Baca sie wczoraj rano ujawnił:multi: a ja wczoraj byłam na wycieczce:multi: i porobiłam zdjęcia :multi: Quote
Maga100 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 ja PROTESTUJĘ :angryy: napisz, że ty to tworzysz komputerowo, bo inaczej się zapłaczę na śmierć :placz: Quote
aga1215 Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Maga100 napisał(a): ja PROTESTUJĘ :angryy: napisz, że ty to tworzysz komputerowo, bo inaczej się zapłaczę na śmierć :placz: jasne, że komputerowo Quote
PIKA Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Normalnie szpital tu u Ciebie jakiś :crazyeye: Ja sie z niego wypisuje, bo juzem zdrowa :cool3: bardzo mi te widoczki wycieczkowe pomogly :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 aga1215 napisał(a): Aga...foty jak zawsze cudne i przepieknie kolorowe...Magda ma racje Ty to chyba obrabiasz w kompie , dorabiasz kolory i rozne efekty.....extra...:p Quote
anetta Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Bosh, jakie cudooowneeee i przepiekne!! http://img92.imageshack.us/img92/4438/las0050alg8.jpg http://img83.imageshack.us/img83/4278/widok0054auw4.jpg :placz::placz::placz::placz: Wasze zdrowie!! :drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aga dała sztuczne ptaszki ...pozazdrościła Gosi;) cześć Aguś:loveu: Quote
aga1215 Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 "Pika" napisał(a):Normalnie szpital tu u Ciebie jakiś :crazyeye: Ja sie z niego wypisuje, bo juzem zdrowa :cool3: bardzo mi te widoczki wycieczkowe pomogly :loveu: wyleczyłam Pikę:multi: wyleczyłam Pikę:multi: :multi: :multi: MAM TALENT Aguś-Pańciuś- a od czego mam komputer :eviltong: ;) :loveu: se ściągnij (darmowe, jest tam też polska biblioteka) http://www.dobreprogramy.pl/index.php PhotoFiltre dobrej zabawy :buzi: acha - bym zapomniała kocham Was Misie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Sabina1 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 aga1215 napisał(a): Ja ,jak zwykle z pytaniem , co to za ptaszek ? pewnie jakis pospolity, ale ja zapluta mieszczka jestem i dla mnie żółty dziób, to szpak, ale one chyba za morzem teraz ? Piękna wycieczka, widać, ze już wiosna, za miesiąc Święta, a za dwa....................MAJ Quote
malawaszka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Sabina1 napisał(a): Piękna wycieczka, widać, ze już wiosna, za miesiąc Święta, a za dwa....................MAJ :multi::multi::multi: ahhh byle do maja :loveu: cześć utalentowana Ago :evil_lol: Quote
aga1215 Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Sabina1 napisał(a):Ja ,jak zwykle z pytaniem , co to za ptaszek ? pewnie jakis pospolity, ale ja zapluta mieszczka jestem i dla mnie żółty dziób, to szpak, ale one chyba za morzem teraz ? Piękna wycieczka, widać, ze już wiosna, za miesiąc Święta, a za dwa....................MAJ Witaj Sabinko! Toż to szpak właśnie :evil_lol: :loveu: malawaszka napisał(a)::multi::multi::multi: ahhh byle do maja :loveu: cześć utalentowana Ago :evil_lol: adin, dwa, tri.......... :evil_lol: :loveu: Quote
PIKA Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Agus poczaruj, tak, zebym w totka wygrała :evil_lol: podziele się z Toba jakby co :p Quote
aga1215 Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 PIKA napisał(a):Agus poczaruj, tak, zebym w totka wygrała :evil_lol: podziele się z Toba jakby co :p Quote
PIKA Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 aga1215 napisał(a): poczekaj az kupon kupie :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 :razz:Aguś ja też poprosze zaczarowany kuponik:oops: Quote
aga1215 Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:Aguś ja też poprosze zaczarowany kuponik:oops: no masz, nie dośc, że mam czarować to jeszcze jej kupon dać :eviltong: Pika to se sama kupiła!!! :loveu: ach Misie Wy moje Misiaste :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: adin, dwa, tri ......................... Quote
Alicja Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='aga1215']no masz, nie dośc, że mam czarować to jeszcze jej kupon dać :eviltong: Pika to se sama kupiła!!! :loveu: ach Misie Wy moje Misiaste :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: adin, dwa, tri .........................;).....już kupiłam:razz: Quote
aga1215 Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];).....już kupiłam:razz: adin,dwa,tri ........ Quote
Recommended Posts