Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aga1215 napisał(a):
jak nie było jak som? ;) :evil_lol:

ale jak pisałam, że nie ma to nie było, a zanim sie moje wyświetliło to wstawiłaś :mad: AGNIESZKO ROBISZ ZE MNIE DURNIA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
ale jak pisałam, że nie ma to nie było, a zanim sie moje wyświetliło to wstawiłaś :mad: AGNIESZKO ROBISZ ZE MNIE DURNIA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Waszuś - pci Ci nie zmieniam :mad: wcale :mad: ;) :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='Gosiek']
fajny ten potoczek... z firankami z lodu :loveu:

Hahaha Monika została wyrolowana :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Witaj Gosiu!
Ten potoczek to Grajcarek. W Jaworkach jest jeszcze zupełnie naturalny, nieregulowany, jakw Szczawnicy. Miejscowi nazywaja go Ruskim Potokiem.
Kiedyś Jaworki zamieszkiwali Łemkowie. W niedzielę, jak będzie pogoda pewnie znowu tam pojadę to spróbuję obfocić cerkiew.

Posted

[quote name='aga1215']Witaj Gosiu!
Ten potoczek to Grajcarek. W Jaworkach jest jeszcze zupełnie naturalny, nieregulowany, jakw Szczawnicy. Miejscowi nazywaja go Ruskim Potokiem.
Kiedyś Jaworki zamieszkiwali Łemkowie. W niedzielę, jak będzie pogoda pewnie znowu tam pojadę to spróbuję obfocić cerkiew.
no proszę - przy okazji podziwiania zdjeć czegoś się dodatkowo dowiem :multi:
koniecznie obfoć... strasznie mnie zaciekawiłaś: czy ta cerkiew jest z tych drewnianych?
ja ogólnie uwielbiam klimat "dawnych" czasów - fascynują mnie wszelakie zabytki a najbardziej ze wszystkiego wszelkiego typu ruiny :loveu:

Posted

[quote name='Gosiek']no proszę - przy okazji podziwiania zdjeć czegoś się dodatkowo dowiem :multi:
koniecznie obfoć... strasznie mnie zaciekawiłaś: czy ta cerkiew jest z tych drewnianych?
ja ogólnie uwielbiam klimat "dawnych" czasów - fascynują mnie wszelakie zabytki a najbardziej ze wszystkiego wszelkiego typu ruiny :loveu:
O ile pamiętam jest murowana. Ma piękny ikonostas!
Nieuregilowany Grajcarek

Posted

[quote name='aga1215']a u nas wlaśnie pada deszcz:angryy:u nas też wczoraj było ciepło i padał deszcz a dziś zajedwabiście zimno:angryy:

Aga ty nie mów że to dobre plany co do wycieczki bo ja cię tam muszę znaleść;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']u nas też wczoraj było ciepło i padał deszcz a dziś zajedwabiście zimno:angryy:

Aga ty nie mów że to dobre plany co do wycieczki bo ja cię tam muszę znaleść;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no przeca na to liczę:multi:
u nas też baaaaaaardzo zimno

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']nie tylko TY!!!!!!!!nie tylko TY.....:mad:
zimno :angryy: brrrrrr...........
chyba trzeba będzie herbatkę "po góralsku" zastosować;) :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']zimno :angryy: brrrrrr...........
chyba trzeba będzie herbatkę "po góralsku" zastosować;) :evil_lol:To za zdrowie moje i moich dzieci bardzo proszę wypić, bo i nas zmogło :placz: , a myślałam że złego diabli nie biorą :diabloti: .

Posted

Poświata napisał(a):
To za zdrowie moje i moich dzieci bardzo proszę wypić, bo i nas zmogło :placz: , a myślałam że złego diabli nie biorą :diabloti: .

a Wojtecki??? za niego nie??????????????
:drinking: :drinking: :drinking:

Posted

[quote name='Poświata']To za zdrowie moje i moich dzieci bardzo proszę wypić, bo i nas zmogło :placz: , a myślałam że złego diabli nie biorą :diabloti: .
nie tylko Was :roll:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:drinking::drinking::drinking:za zdrówko wszystkich chorujących ........

Ehh :shake: Moja Aneta też jest chora :placz: Lekarz mówił że to zwykłe przeziębienie ale ja i tak się o nią martwię :placz: Jak narazie dostaje Panadol . Lekarz mówił że powinno jej po tym przejśc .

A ja też nie jestem całkowicie zdrowa :shake:

Posted

[quote name='Kamcia_14']Ehh :shake: Moja Aneta też jest chora :placz: Lekarz mówił że to zwykłe przeziębienie ale ja i tak się o nią martwię :placz: Jak narazie dostaje Panadol . Lekarz mówił że powinno jej po tym przejśc .

A ja też nie jestem całkowicie zdrowa :shake:

to Ty wez aspirynke i witc c i duzo pij cieplej herbatki( moze byc goralska) z domieszka soku malinowego......
Anettce tez nie zaszkodzi herbatka ( bez golralskich dodatkow) z sokiem malinowym.....

a moj synu dzis obejmuje czule muszle klozetowa...czyms sie struł tylko nie wiem czym.............:-(

Posted

[quote name='aga1215']a Wojtecki??? za niego nie??????????????
:drinking: :drinking: :drinking:Za Wojteckiego też, już zaczął dziś kichać :roll: :p .

[quote name='PIKA']nie tylko Was :roll:no to PIKA :drinking:, Twoje zdrowie :drinking:.

[quote name='Alicjarydzewska']:drinking::drinking::drinking:za zdrówko wszystkich chorujących .........hi hi hi złego naprawdę nie biorą;)ja jestem zdrowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :drinking:aaaaa, profilaktycznie i za zdrowie złej Ali :drinking::evil_lol: .

[quote name='Agunia-Pańciunia)']a moj synu dzis obejmuje czule muszle klozetowa...czyms sie struł tylko nie wiem czym.............:-( Agnieszko, nie chcę Cie straszyć, ale uważaj na Młodego. Od grudnia panuje rota-wirus i tak co i raz się ujawnia.
:drinking: za zdrowie Młodego też.

Posted

[quote=Poświata;Agnieszko, nie chcę Cie straszyć, ale uważaj na Młodego. Od grudnia panuje rota-wirus i tak co i raz się ujawnia.
:drinking: za zdrowie Młodego też.

wiem , wiem bo u mnie w pracce nawet dorosli padaja na to.... a Maxio jak byl malutki i mial moze 4 latka to wlasnie to mial paskudztwo i ....nawet nie chce wspominac.....

ale dziekuje za troske i zdrówko...juz napoiłam odpowiednimi specyfikami i jest ok...zjadl rosołek na obiadek i jest w porzo....