malawaszka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 już jest dawno po szkiełku :cool1: Edit: ożesz Ty nie było tych fot tutaj hihihih Quote
aga1215 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 malawaszka napisał(a):już jest dawno po szkiełku :cool1: Edit: ożesz Ty nie było tych fot tutaj hihihih jak nie było jak som? ;) :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 aga1215 napisał(a):jak nie było jak som? ;) :evil_lol: ale jak pisałam, że nie ma to nie było, a zanim sie moje wyświetliło to wstawiłaś :mad: AGNIESZKO ROBISZ ZE MNIE DURNIA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 malawaszka napisał(a):ale jak pisałam, że nie ma to nie było, a zanim sie moje wyświetliło to wstawiłaś :mad: AGNIESZKO ROBISZ ZE MNIE DURNIA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Waszuś - pci Ci nie zmieniam :mad: wcale :mad: ;) :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Gosiek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 fajny ten potoczek... z firankami z lodu :loveu: Hahaha Monika została wyrolowana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Gosiek'] fajny ten potoczek... z firankami z lodu :loveu: Hahaha Monika została wyrolowana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj Gosiu! Ten potoczek to Grajcarek. W Jaworkach jest jeszcze zupełnie naturalny, nieregulowany, jakw Szczawnicy. Miejscowi nazywaja go Ruskim Potokiem. Kiedyś Jaworki zamieszkiwali Łemkowie. W niedzielę, jak będzie pogoda pewnie znowu tam pojadę to spróbuję obfocić cerkiew. Quote
Gosiek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='aga1215']Witaj Gosiu! Ten potoczek to Grajcarek. W Jaworkach jest jeszcze zupełnie naturalny, nieregulowany, jakw Szczawnicy. Miejscowi nazywaja go Ruskim Potokiem. Kiedyś Jaworki zamieszkiwali Łemkowie. W niedzielę, jak będzie pogoda pewnie znowu tam pojadę to spróbuję obfocić cerkiew. no proszę - przy okazji podziwiania zdjeć czegoś się dodatkowo dowiem :multi: koniecznie obfoć... strasznie mnie zaciekawiłaś: czy ta cerkiew jest z tych drewnianych? ja ogólnie uwielbiam klimat "dawnych" czasów - fascynują mnie wszelakie zabytki a najbardziej ze wszystkiego wszelkiego typu ruiny :loveu: Quote
aga1215 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Gosiek']no proszę - przy okazji podziwiania zdjeć czegoś się dodatkowo dowiem :multi: koniecznie obfoć... strasznie mnie zaciekawiłaś: czy ta cerkiew jest z tych drewnianych? ja ogólnie uwielbiam klimat "dawnych" czasów - fascynują mnie wszelakie zabytki a najbardziej ze wszystkiego wszelkiego typu ruiny :loveu: O ile pamiętam jest murowana. Ma piękny ikonostas! Nieuregilowany Grajcarek Quote
PIKA Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Śliczny potoczek :loveu: A ja znowu mam snieg :placz: i mroz :placz: a w górach nie mieszkam :shake: Quote
aga1215 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 PIKA napisał(a):Śliczny potoczek :loveu: A ja znowu mam snieg :placz: i mroz :placz: a w górach nie mieszkam :shake: a u nas wlaśnie pada deszcz:angryy: Quote
Alicja Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='aga1215']a u nas wlaśnie pada deszcz:angryy:u nas też wczoraj było ciepło i padał deszcz a dziś zajedwabiście zimno:angryy: Aga ty nie mów że to dobre plany co do wycieczki bo ja cię tam muszę znaleść;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']u nas też wczoraj było ciepło i padał deszcz a dziś zajedwabiście zimno:angryy: Aga ty nie mów że to dobre plany co do wycieczki bo ja cię tam muszę znaleść;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: no przeca na to liczę:multi: u nas też baaaaaaardzo zimno Quote
Alicja Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='aga1215']no przeca na to liczę:multi: u nas też baaaaaaardzo zimno ;)to jak plany dojdą do skutku to dam znać:multi: Quote
aga1215 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)to jak plany dojdą do skutku to dam znać:multi: czekam :multi: :multi: :multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='PIKA']Śliczny potoczek :loveu: A ja znowu mam snieg :placz: i mroz :placz: a w górach nie mieszkam :shake: nie tylko TY!!!!!!!!nie tylko TY.....:mad: Quote
aga1215 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']nie tylko TY!!!!!!!!nie tylko TY.....:mad: zimno :angryy: brrrrrr........... chyba trzeba będzie herbatkę "po góralsku" zastosować;) :evil_lol: Quote
Poświata Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='aga1215']zimno :angryy: brrrrrr........... chyba trzeba będzie herbatkę "po góralsku" zastosować;) :evil_lol:To za zdrowie moje i moich dzieci bardzo proszę wypić, bo i nas zmogło :placz: , a myślałam że złego diabli nie biorą :diabloti: . Quote
aga1215 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Poświata napisał(a):To za zdrowie moje i moich dzieci bardzo proszę wypić, bo i nas zmogło :placz: , a myślałam że złego diabli nie biorą :diabloti: . a Wojtecki??? za niego nie?????????????? :drinking: :drinking: :drinking: Quote
PIKA Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Poświata']To za zdrowie moje i moich dzieci bardzo proszę wypić, bo i nas zmogło :placz: , a myślałam że złego diabli nie biorą :diabloti: . nie tylko Was :roll: Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 :drinking::drinking::drinking:za zdrówko wszystkich chorujących .........hi hi hi złego naprawdę nie biorą;)ja jestem zdrowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:drinking::drinking::drinking:za zdrówko wszystkich chorujących ........ Ehh :shake: Moja Aneta też jest chora :placz: Lekarz mówił że to zwykłe przeziębienie ale ja i tak się o nią martwię :placz: Jak narazie dostaje Panadol . Lekarz mówił że powinno jej po tym przejśc . A ja też nie jestem całkowicie zdrowa :shake: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Kamcia_14']Ehh :shake: Moja Aneta też jest chora :placz: Lekarz mówił że to zwykłe przeziębienie ale ja i tak się o nią martwię :placz: Jak narazie dostaje Panadol . Lekarz mówił że powinno jej po tym przejśc . A ja też nie jestem całkowicie zdrowa :shake: to Ty wez aspirynke i witc c i duzo pij cieplej herbatki( moze byc goralska) z domieszka soku malinowego...... Anettce tez nie zaszkodzi herbatka ( bez golralskich dodatkow) z sokiem malinowym..... a moj synu dzis obejmuje czule muszle klozetowa...czyms sie struł tylko nie wiem czym.............:-( Quote
Poświata Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='aga1215']a Wojtecki??? za niego nie?????????????? :drinking: :drinking: :drinking:Za Wojteckiego też, już zaczął dziś kichać :roll: :p . [quote name='PIKA']nie tylko Was :roll:no to PIKA :drinking:, Twoje zdrowie :drinking:. [quote name='Alicjarydzewska']:drinking::drinking::drinking:za zdrówko wszystkich chorujących .........hi hi hi złego naprawdę nie biorą;)ja jestem zdrowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :drinking:aaaaa, profilaktycznie i za zdrowie złej Ali :drinking::evil_lol: . [quote name='Agunia-Pańciunia)']a moj synu dzis obejmuje czule muszle klozetowa...czyms sie struł tylko nie wiem czym.............:-( Agnieszko, nie chcę Cie straszyć, ale uważaj na Młodego. Od grudnia panuje rota-wirus i tak co i raz się ujawnia. :drinking: za zdrowie Młodego też. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote=Poświata;Agnieszko, nie chcę Cie straszyć, ale uważaj na Młodego. Od grudnia panuje rota-wirus i tak co i raz się ujawnia. :drinking: za zdrowie Młodego też. wiem , wiem bo u mnie w pracce nawet dorosli padaja na to.... a Maxio jak byl malutki i mial moze 4 latka to wlasnie to mial paskudztwo i ....nawet nie chce wspominac..... ale dziekuje za troske i zdrówko...juz napoiłam odpowiednimi specyfikami i jest ok...zjadl rosołek na obiadek i jest w porzo.... Quote
aga1215 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 no to za zdrówko moich chorych i zdrowych Gości Quote
Recommended Posts